Swedenborgsgatan 30 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Swedenborgsgatan 30 B
Svartbäcken, UPPSALA

2 rum, 44.5 kvm, 3 441 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket fräsch och välplanerad tvåa, högst upp i huset med solig balkong mot innergården!

Nu finns chans att köpa en mycket fin lägenhet som uppfyller en hel del av det som brukar finnas på önskelistan när det kommer till boende! Lägenheten är i genomgående gott skick. Här bor du ostört högst upp i huset i ett centralt, men samtidigt lugnt läge i den populära stadsdelen Svartbäcken. En bostad där modernare och praktiska inslag, som kök från 2015, renoverat sovrum med genomtänkta lösningar, och en fräsch hall samspelar med tidstypsika detaljer från 40-talet. Här finns genomgående generös takhöjd, en vacker originalparkett i vardagsrummet och stenskivor i fönstren.

Välskött brf med många av de stora renoveringarna genomförda. Som boende har du två externa förråd och bl.a. tillgång till samlingslokal med hobbyrum, motionsrum, trädgårdsmöbler och cykelförråd i föreningens gemensamma utrymmen.

Inbäddad i gränslandet av där lägenhetshusen blir till villakvarter finns det både gott om gratisparkeringar i området, som också bjuder på mycket grönska och närhet till motionsspår i bl.a. Röbo. Handlar gör du närmast i välsorterad ICA-butik vid Torbjörnstorg där det även finns bl.a. apotek, florist och populär sushirestaurang. Med cykel tar det 5 min till Uppsala city. Goda bussförbindelser i området.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Utgångspris:
1 595 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
44.5 kvm
Rum
2 rum och arbetskök
Avgift
3 441 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Swedenborgsgatan 30 B - Planritning
Swedenborgsgatan 30 B - Planritning
Swedenborgsgatan 30 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och arbetskök

  Rumsbeskrivning

  Fräsch, renoverad hall med snyggt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning när du kliver in samt i en garderob. Smarta förvaringslösningar längs med väggarna. Vidare kommer du in i köket, renoverat våren 2015. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Bänkskivan är i ek och ovan finns ett snyggt, grått kakel. Köket är välutrustat med hällspis, dm (2013), kyl/frys, ett rymligt skafferi dit el är indraget för t.ex. Mikrovågsugn. Plats för litet bord och två stolar. Vitmålade väggar och fint laminatgolv. Från kök och intilliggande sovrum är en vacker utsikt över Svartbäckens villakvarter. Praktiskt sovrum med plats för 160 cm säng (den på bilden är 140 cm). I sovrummet har god förvaring prioriterats i form av stor skjutdörrsgarderob (PAX Ikea) med spegeldörrar. Laminatgolv, vita väggar samt en mönstrad fondtapet. Ovan säng finns ytterligare utrymme för förvaring. Stamrenoverat badrum med klinkergolv med elektrisk komfortgolvvärme och kaklade väggar. Här finns toalett, handfat, spegelskåp och dusch. Förberett för tvättmaskin. Stort och härligt vardagsrum som ger gott om utrymme för flera funktioner! T.ex. får du plats med både stor soffa och e generös matbordsplats. Här ligger ett parkettgolv från när huset byggdes och väggarna är vitmålade med en ljusgrå fondvägg. Härifrån når du lägenhetens ljuvliga balkong med sol från ca lunch till sent på kvällen sommartid! Balkongen vetter mot föreningens lummiga innergård.

 • Bostaden

  Boarea

  44.5 kvm

  Månadsavgift

  3441 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

 • Fastigheten

  Byggår

  1944

  Renoveringar

  1980-talet - Tak, fönster 1990 - Isolerat 2001: Stamrenovering och elrenovering 2008: Stamspoling av samtliga lägenheter, Renovering av hobbyrum 2009: Renovering av torkrum Swedenborgsgatan, Nya balkonger till samtliga lägenheter. 2010: OVK(obligatorisk ventilationskontroll) samt rengöring av ventilationskanaler, radonmätning, renovering av föreningslokal, renovering av garageportar, fasadrenovering 2011: Nytt sophus 2013: Säkerhetsdörrar och postboxar installerade, Renovering av tvättstuga, Egilsgatan. 2014: Målning av trapphusen och fönster, Träningslokal invigd, Swedenborgsgatan. 2015: Kartläggning och justering av ventilation, Stamspoling av samtliga lägenheter. 2017: Byte av värmeväxlare 2018: Putsning av tak och byte av vissa takpannor 2019: Omdränering av grund 2020: OVK (obligatorisk ventilationskontroll) samt rengöring av ventilationskanaler. Byte källardörrar. Radonmätning 2019-2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har två tvättstugor och två torkrum, en av vardera i källaren på Swedenborgsgatan och Egilsgatan. Relax med bastu, träningslokal, föreningslokal samt hobbyrum. Cykelställ finns utanför båda husen samt i källarutrymmen. Till varje lägenhet hör två källarförråd. På Swedenborgsgatan finns gemensam träningslokal. Här finns skivstänger, hantlar, cable-cross, step-maskin, träningscykel samt andra redskap (det finns öppna och bokningsbar tider, om du vill boka gymmet och träna privat). I källarutrymmet på Swedenborgsgatan finns en föreningslokal som är utrustad med stolar och bord med plats för omkring 20 personer. Det är inte möjligt att övernatta i lokalen däremot finns det inköpta luftmadrasser man kan låna upp till sin lägenhet. I anslutning till lokalen finns även ett pingisbord. I källaren till Egilsgatan 9 finns ett hobbyrum med arbetsbänkar och förvaringsmöjligheter för verktyg etc. I källaren på Swedenborgsgatan finns en relaxavdelning med bastu och duschar, som alla boende i föreningen fritt kan använda genom att i förväg boka in en tid på bokningslistan utanför lokalen. Sophus för brännbart avfall, kompost och pappersförpackningar finns vid utfarten till Egilsgatan 9.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Comhem, analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till internet och ip-telefoni via Comhem eller Telenor, den boende tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiförbrukning

  194 kWh/m² år

  Parkering

  Föreningen hyr ut 9 st platser med el-plint, kostnad 250 kr/mån och 11 st kallgarage, kostnad 300 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser är uthyrda och det står 1 st i kö till p-plats samt 2 st i kö till garageplats. För frågor angående parkering och köplats kontakta styrelsen.

 • Driftskostnad

  El

  420 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  570 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Gillet nr 9

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 36 bostadsrättslägenheter med adress Egilsgatan 9 A-C och Swedenborgsgatan 30 A-C. Kontaktperson är Per-Olof Jansson. Föreningen har en egen hemsida http://gilletnr9.bostadsratterna.se/

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://gilletnr9.bostadsratterna.se/

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en härlig innergård som alla medlemmar fritt kan använda samt även gräsytor mot både Egilsgatan och Swedenborgs-gatan. Under sommarhalvåret kan alla medlemmar fritt använda föreningens utemöbler och grillar. För att hålla trädgården i gott skick, hjälps medlemmarna åt att sköta denna genom gemensamma trädgårdsdagar. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att gå med i föreningens omtyckta trädgårdsgrupp som sköter om och håller trädgården fin. Under sommarhalvåret ansvarar medlemmarna tillsammans för gräsklippning. Eftersom det finns 36 lägenheter i föreningen räcker det med en gräsklippning per säsong om alla hjälps åt och ansvarar för gräsklippningen under en vecka.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Swedenborgsgatan 30 B, UPPSALABostadsbildNu finns chans att köpa en mycket fin lägenhet som uppfyller en hel del av det som brukar finnas på önskelistan när det kommer till boende! Lägenheten är i genomgående gott skick. Här bor du ostört högst upp i huset i ett centralt, men samtidigt lugnt läge i den populära stadsdelen Svartbäcken. En bostad där modernare och praktiska inslag, som kök från 2015, renoverat sovrum med genomtänkta lösningar, och en fräsch hall samspelar med tidstypsika detaljer från 40-talet. Här finns genomgående generös takhöjd, en vacker originalparkett i vardagsrummet och stenskivor i fönstren. Välskött brf med många av de stora renoveringarna genomförda. Som boende har du två externa förråd och bl.a. tillgång till samlingslokal med hobbyrum, motionsrum, trädgårdsmöbler och cykelförråd i föreningens gemensamma utrymmen. Inbäddad i gränslandet av där lägenhetshusen blir till villakvarter finns det både gott om gratisparkeringar i området, som också bjuder på mycket grönska och närhet till motionsspår i bl.a. Röbo. Handlar gör du närmast i välsorterad ICA-butik vid Torbjörnstorg där det även finns bl.a. apotek, florist och populär sushirestaurang. Med cykel tar det 5 min till Uppsala city. Goda bussförbindelser i området. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51735TJ24ONJM86M1595000 kr