Portalgatan 31
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Portalgatan 31
Kapellgärdet, Uppsala

2 rum, 45 kvm, 2 981 kr/mån
Utgångspris: 1 995 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad lägenhet med modern öppen planlösning och härlig balkong i soligt västerläge!

Välkommen till denna yteffektiva minitvåa med hiss från markplan och balkong vänd mot lugn och bilfri innergård i härligt västerläge med eftermiddags/kvällssol. Finns på Kapellgärdet med gångavstånd till såväl city som Resecentrum. Boende som passar såväl par som singelhushåll, studenten och pendlare. I månadsavgiften ingår både värme, kall/varmvatten, bredband 250 Mbit/s, kabel-TV och IP-telefoni.

Lägenheten är genomgående ljus med fina parkettgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en mycket rymlig känsla i lägenheten. Köket har inredning i björk, hällspis och kyl/frys och en rymlig matplats. Utgång till stor balkong i sydvästläge med fantastisk utsikt mot innergården. Sovrum med fönster och ingång till klädkammare. Stort badrum med klinkergolv, kaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare.

Kapellgärdet har ett centralt läge. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Ur pendlarsynpunkt är det även närhet till E4:an som nås inom några minuter. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Kontakta mäklaren för mer info!

Utgångspris:
1 995 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 981 kr/mån
Våning
5 av 7 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  45 kvm

  Månadsavgift

  2981 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel tv & internet

  Balkong/uteplats

  Stor och härlig balkong med utsikt över den vackra innergården, sol från lunch till sen kväll eftersom lägenheten är belägen högt upp i fastigheten.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.0484%

  Andel av årsavgift: 1.04845%

 • Fastigheten

  Byggår

  2003

  Renoveringar

  2006 2-årskontroll med garantibesiktning, hakregellås installerades 2009 ombyggnation av hissar, energideklaration, radonmätning Okänt årtal: hakregellås insatta i alla lägenheter 2013 reparation av hissarna 2013 byte av fönsterlister i samtliga lägenheter 2014 stamspolning, OVK, hissar, målning av portar mot Vattholmavägen 2015 löpande underhåll 2016 upprustning av porttelefon kommer påbörjas inom kort 2017 Utvändig renovering, faller dock mer på samfälligheten än på föreningen 2018 energideklaration 2019 stamspolning

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Varje lägenhet har egen tvättpelare samt ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, gruppavtal på digital-tv, grundutbudet ingår. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Ownit, fiber. 250 Mb/s ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-10-12

  Energiförbrukning

  93 kWh/m² år

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 49 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 200 kr/mån. 79 platser i varmgarage, kostnad 700 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget 4 st i kö till p-plats med elplint och 2 st i kö till garage (2020-03-16). Ansvarig för p-kön är Dick Eriksson 0706 - 581 006 alt. [email protected] Det är samfälligheten som hanterar kön, alltså för alla tre föreningar.

 • Föreningen

  Namn

  Porten

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 63 bostadsrättslägenheter med adress Portalgatan 25-31, udda nr. Kontaktperson är Staffan Ahl. Föreningen har en egen hemsida på www.brfporten.se

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://www.brfporten.se/

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med lekplats för de yngre.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Portalgatan 31, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna yteffektiva minitvåa med hiss från markplan och balkong vänd mot lugn och bilfri innergård i härligt västerläge med eftermiddags/kvällssol. Finns på Kapellgärdet med gångavstånd till såväl city som Resecentrum. Boende som passar såväl par som singelhushåll, studenten och pendlare. I månadsavgiften ingår både värme, kall/varmvatten, bredband 250 Mbit/s, kabel-TV och IP-telefoni. Lägenheten är genomgående ljus med fina parkettgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en mycket rymlig känsla i lägenheten. Köket har inredning i björk, hällspis och kyl/frys och en rymlig matplats. Utgång till stor balkong i sydvästläge med fantastisk utsikt mot innergården. Sovrum med fönster och ingång till klädkammare. Stort badrum med klinkergolv, kaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare. Kapellgärdet har ett centralt läge. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Ur pendlarsynpunkt är det även närhet till E4:an som nås inom några minuter. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Kontakta mäklaren för mer info! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH516RHQ893RK3V04R1995000 kr