Torgny Segerstedts allé 89
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Torgny Segerstedts allé 89
Rosendal, UPPSALA

3 rum, 75 kvm, 3 459 kr/mån
Accepterat pris: 3 050 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad trea med stilren design i Trähuset Botanikern.

Välkommen till detta hem i form av en välplanerade trea med stilren design i Trähuset Botanikern. Finns i nya delen av Rosendal, endast ett stenkast från Stadsskogen. Designen är framtagen av arkitektfirman Axeloth och som kännetecknas av en sober, nordisk stil med bland annat lergrått kök och trägolv i ask.

Planlösningen bjuder på hall med klädförvaring, platsbyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum vända mot innergården samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum nås ena balkongen och den andra balkongen finns i sovrummet i söderläge. Inredningen är smakfull och exklusiv. Här finns lergrått kök med inbyggda vitvaror från Siemens, kaklat våtutrymme och vackra askgolv. Detaljer som kök- och badrumsbeslag går i elegant mattsvart och som också återfinns som bänkskiva i köket. God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum. Tillhörande förråd i källaren där även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd finns.

Uppe på den stora gemensamma takterrassen, med sin spektakulära utsikt finns ett fint och fullt utrustat kök med ombonade matplatser. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans - en botanisk trädgård.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning!

Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Accepterat pris:
3 050 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 459 kr/mån
Våning
3 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Torgny Segerstedts allé 89 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 89 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 89 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL med askgolv och målade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder samt flertalet garderober för ytterligare förvaring. KÖK och VARDAGSRUM i öppen planlösning med askgolv och målade väggar. Utgång till balkongen. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp samt stor matbord med rum för flera gäster. KÖKET är platsbyggt och har snickerier i lergrått med beslag och bänkskiva i mattsvart. Vitvaror från Siemens: integrerad kyl, frys samt diskmaskin. Induktionshäll, ugn och fläkt. TVÅ SOVRUM med askgolv och målade väggar. Utgång till balkong samt platsbyggd garderob. Båda rummen ligger i lugnt läge mot gården. BADRUM med klinkergolv samt målade väggar med kakel. Dusch, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

 • Bostaden

  Boarea

  75 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3459 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kall och varmvatten.

  Balkong/uteplats

  Balkong i västerläge

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.0738%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019/2020

  Renoveringar

  2019 Inflytt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, leveransrum med kyl samt takterrass med möblering och intilliggande pentry för samtliga medlemmar. Alla lägenheter nyttjar ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Medlemmen tecknar och bekostar själv önskat utbud av tv och abonnemang genom Open Universe (indragen fiber).

  Parkering

  Det finns totalt 42 garageplatser varav 2 är HCP, kostnad 1500kr/månad.

 • Föreningen

  Namn

  Botanikern

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 133 lägenheter med adresserna Torgny Segerstedts Allé 83, 85, 87 89, Kansliskrivargatan 20, 22 och Prefektgatan 1, 3.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam innergård samt takterrass.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts allé 89, UPPSALABostadsbildVälkommen till detta hem i form av en välplanerade trea med stilren design i Trähuset Botanikern. Finns i nya delen av Rosendal, endast ett stenkast från Stadsskogen. Designen är framtagen av arkitektfirman Axeloth och som kännetecknas av en sober, nordisk stil med bland annat lergrått kök och trägolv i ask. Planlösningen bjuder på hall med klädförvaring, platsbyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum vända mot innergården samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum nås ena balkongen och den andra balkongen finns i sovrummet i söderläge. Inredningen är smakfull och exklusiv. Här finns lergrått kök med inbyggda vitvaror från Siemens, kaklat våtutrymme och vackra askgolv. Detaljer som kök- och badrumsbeslag går i elegant mattsvart och som också återfinns som bänkskiva i köket. God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum. Tillhörande förråd i källaren där även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd finns. Uppe på den stora gemensamma takterrassen, med sin spektakulära utsikt finns ett fint och fullt utrustat kök med ombonade matplatser. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans - en botanisk trädgård. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning! Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen. Kontakta mäklaren för att boka visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH515B17MAPBCM4N2Q3050000 kr