Skyttelgatan 10A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Skyttelgatan 10A
Kungsängen, UPPSALA

1.5 rum, 48 kvm, 2 674 kr/mån
Utgångspris: 2 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Perfekt boende!

Nu har du chansen flytta in i den här välplanerade lägenheten i det mycket populära bostadsområdet Kungsängen/Industristaden, ett stenkast från Fyrisån.

Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning. Hall med generös förvaring i garderob och plats för avhängning, stort helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välutrustat kök med inbyggd micro, kyl/frys, diskmaskin och plats för matgrupp i halvöppen planlösning till vardagsrummet - vilket skapar både ljus och rymd till lägenheten. Lättmöblerad vardagsrummet rymmer större soffgrupp, arbetsplats och utgång till den stora balkongen i lugnt gavelläge. Praktiskt sovalkov med stor skjutgarderob.

Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor. Föreningen har både cykelförråd och garageplatser.

Ett utmärkt boende för både par såsom singel och för dig som önskar bo i en toppfräsch 1,5:a med funktion som 2:a. Belägen i lugna, populära kvarter med direkt närhet till restauranger, livsmedelsbutiker (närmast är Willys på Kungsgatan), caféer, Uppsalas vackra årum och med en kortare cykeltur eller promenad till Universitets fakulteter och Uppsala centrum med tåg och pendlingsmöjligheter.

Snabbt tillträde eller enligt överenskommelse!

Utgångspris:
2 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 kvm
Rum
1.5 rum
Avgift
2 674 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Skyttelgatan 10A - Planritning
Skyttelgatan 10A - Planritning
Skyttelgatan 10A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1.5 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall - Rymlig hall med plats för förvaring bakom garderob och avhägningsmöjlighter. Vitmålade väggar och grått klinker. Vardagsrum - Ljust och stort vardagsrum med plats för större möblemang. Modernt mörkt golv och vitmålade väggar. Utgång till lägenhetens stora balkong. Sovalkov - Rymlig sovalkov med plats för större säng. Plats för förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Kök - Modernt kök med fina tillval. Förvaring bakom vita luckor och ljus bänkskiva. Köket är utrustad med kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Badrum - Stort och modernt kök med ljusa färger. Badrummet är utrustad med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, kombinerad tvätt- och torkmaskin, handdukstork och WC.

 • Bostaden

  Boarea

  48 kvm

  Månadsavgift

  2674 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.9435%

  Andel av årsavgift: 0.9435%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2016 Nybyggnation 2017 Radonmätning 2019 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns utrymme för barnvagn, rullatorer och permobiler (inklusive laddningsuttag). Utrymme för cyklar finns på garageplan och på innergården. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, extra förråd finns att hyra via separat kö som sköts av styrelsen.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Telia Triple Play. Grundutbud för TV, bredband (100/10 Mb/s) och IP-telefoni ingår i avgiften. Samtalskostnad tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-05-01

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns 50 st platser varav 2 st med möjlighet att ladda elbil. Kostnaden för garageplats är 864 kr/mån. Garaget har en separat kö som sköts av styrelsen. Det finns även 2 platser för motorcyklar.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Ulrika Eleonora

  Allmänt om föreningen

  Föeningen består av 68 bostadsrättslägenheter med adress Skyttelgatan 6, 8 samt 10 A-C. Kontaktperson är Jennie Vretman.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  https://brfulrikaeleonora.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med gemensamt växthus.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Skyttelgatan 10A, UPPSALABostadsbildNu har du chansen flytta in i den här välplanerade lägenheten i det mycket populära bostadsområdet Kungsängen/Industristaden, ett stenkast från Fyrisån. Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning. Hall med generös förvaring i garderob och plats för avhängning, stort helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välutrustat kök med inbyggd micro, kyl/frys, diskmaskin och plats för matgrupp i halvöppen planlösning till vardagsrummet - vilket skapar både ljus och rymd till lägenheten. Lättmöblerad vardagsrummet rymmer större soffgrupp, arbetsplats och utgång till den stora balkongen i lugnt gavelläge. Praktiskt sovalkov med stor skjutgarderob. Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor. Föreningen har både cykelförråd och garageplatser. Ett utmärkt boende för både par såsom singel och för dig som önskar bo i en toppfräsch 1,5:a med funktion som 2:a. Belägen i lugna, populära kvarter med direkt närhet till restauranger, livsmedelsbutiker (närmast är Willys på Kungsgatan), caféer, Uppsalas vackra årum och med en kortare cykeltur eller promenad till Universitets fakulteter och Uppsala centrum med tåg och pendlingsmöjligheter. Snabbt tillträde eller enligt överenskommelse!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5154OR23TL3V2CDE2195000 kr