Kungsängsgatan 68 F
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsängsgatan 68 F
Kungsängen, UPPSALA

4 rum, 102.5 kvm, 5 033 kr/mån
Utgångspris: 3 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

FANTASTISK LÄGENHET MED EXKLUSIVA MATERIALVAL & HÄRLIG BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Nu finns tillfälle att förvärva en exklusiv fyra på ca 103 kvm på våning 2 av 5 med en härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge i hus med magnifik takterrass. Bostaden har hög standard med genomgående ljusa ekgolv, fönsterbänkar i sten, påkostat "Marbodalkök" med bänkskivor av svart granit och vit kustgranit som stänkskydd.

Planlösningen fördelar sig på kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen, som med sina 12 inglasade kvadratmeter, utgör ett härligt extra rum under stora delar av året. Tre praktiska sovrum, det största på ca: 18 kvm, med gott om förvaring i garderober. Vidare finns två påkostade badrum varav ett med både tvättmaskin och torktumlare.

Hissen upp till taket tar dig till en härlig takterrass med milsvid utsikt och möbler för både middag och lounge-häng. Hissen nedåt leder till varmgarage med lediga bilplatser. Till lägenheten hör ett förråd.

Trevlig och skyddad gårdsmiljö. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finns runt hörnet och du har nya Anna Petrus parken som granne.

Utgångspris:
3 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
102.5 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 033 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Hall med grått klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar. Förvaring i form av skjutdörrsgarderober. -- Inre hall med ekparkettgolv och ljusa väggar. Två garderober med skjutdörrar. -- Ljust kök med ekparkett och matplats för större sällskap. Marbodalkök med vita skåpluckor, bänkskivor av svart granit och vit kustgranit som stänkskydd. Diskmaskin med integrerad front, induktionshäll, kyl/frys, ugn och micro i inbyggda högskåp. -- Vardagsrum med ljusa väggar, ekparkettgolv och stora fönsterpariter på gaveln. Här finns plats för större soffgrupp. Utgång till fantastisk inglasad balkong och ca:12 kvm i soligt västerläge. -- Master bedroom som vetter mot innergården. Plats för dubbelsäng, förvaring i garderober. Ekarkettgolv och ljusa väggar. -- Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng, skrivbord etc. Förvaring i garderober. -- Sovrum/gästrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. -- Större badrum med klinkergolv med golvvärme och vitt kaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt led spotlights med dimmerfunktion. -- Badrum med klinkergolv med golvvärme och vitt kaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, kommod och led spotlights med dimmerfunktion.

 • Bostaden

  Boarea

  102.5 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

  Månadsavgift

  5033 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.7065%

 • Fastigheten

  Byggår

  2016

  Renoveringar

  2016 Byggår 2017 Radonmätning 2019 Energideklaration, byggt en toalett i anslutning till terrassen

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt samlingslokal. Det finns en möblerad takterrass med trädäck för föreningens medlemmar. Takterrassen får disponeras fritt av föreningens medlemmar och hyresgäster. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Telia Triple-Play. Ansluten till bredband (100/100 Mb/s) och IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer) via Telia Triple-Play. TV, telefoni och bredband är gruppanslutet med en obligatorisk avgift om 259 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-01-31

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen förfogar över 37 platser i garaget under huset och administrerar tillgång och eventuell kö. Kostnaden är 900 kr/mån och i dagsläget finns det lediga platser (2020-04-02). För att hyra garageplats i Brf Kungsängen Entré ska följande tillämpas. Kontakta styrelsens ordförande via mail med en förfrågan om garageplats. Lämplig plats beslutas gemensamt, avtal tecknas för aktuell garageplats, föreningens ekonomiska förvaltare meddelas för hantering av hyresavier. Uppsägningstid för garageplats är en (1) månad från närmast kommande månadsskifte. Speciella avtalsvillkor gäller för de platser som är markerade handikapplatser och för de platser som tillhandahåller el-uttag.

 • Föreningen

  Namn

  Kungsängen Entré

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 72 bostadsrättslägenheter med adress Kungsängsgatan 68 F och Tullgarnsgatan 3. Föreningen har också en lokal. Ordförande är Ulf Nygren. Föreningen har en egen hemsida: http://www.kungsangenentre.se/start/.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring. Månadsavgiften sänktes 2020-01-01 med 7,5 %.

  Hemsida

  http://www.kungsangenentre.se/start/

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen är en del av en samfällighet som disponerar en gemensam innergård där det finns lekredskap för barn, trädgårdsgrupper att sitta på samt en grillplats.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsängsgatan 68 F, UPPSALABostadsbildKontakta ansvarig mäklare för visning! Nu finns tillfälle att förvärva en exklusiv fyra på ca 103 kvm på våning 2 av 5 med en härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge i hus med magnifik takterrass. Bostaden har hög standard med genomgående ljusa ekgolv, fönsterbänkar i sten, påkostat "Marbodalkök" med bänkskivor av svart granit och vit kustgranit som stänkskydd. Planlösningen fördelar sig på kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen, som med sina 12 inglasade kvadratmeter, utgör ett härligt extra rum under stora delar av året. Tre praktiska sovrum, det största på ca: 18 kvm, med gott om förvaring i garderober. Vidare finns två påkostade badrum varav ett med både tvättmaskin och torktumlare. Hissen upp till taket tar dig till en härlig takterrass med milsvid utsikt och möbler för både middag och lounge-häng. Hissen nedåt leder till varmgarage med lediga bilplatser. Till lägenheten hör ett förråd. Trevlig och skyddad gårdsmiljö. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finns runt hörnet och du har nya Anna Petrus parken som granne. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH5153BN6LK7EEJRBS3895000 kr