Tryffelvägen 4A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Tryffelvägen 4A
Norby, UPPSALA

6 rum, 149 kvm, 5 919 kr/mån
Fast pris: 5 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gavelradhus i attraktiva Norby!

Hållbara trähus med spännande design och en väldisponerad och flexibel planlösning i tre plan om ca 149-155 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Bostäderna andas hög kvalité och har generös takhöjd om 2,5-2,9 m.

På entréplan erbjuds separat tvättstuga, badrum samt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med stora glaspartier och utgång till trätrall/trädgård i sydvästläge. På andra våningen disponerar man allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare/förråd. Övervåning med stort vardagsrum, som kan delas av för ytterligare sovrum med trevlig fransk balkong som öppnas med dubbeldörrar.

Egen tomt med sydvästläge i anslutning till bostaden. Marken för den egna uppfarten och trädgården upplåts med bostadsrätt samt den parkeringsplats som tilldelas bostaden. Föreningen har även fyra stycken gästparkeringar.

Lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, pizzeria och bageri.

Beräknad inflyttning under kvartal 4, 2021.

Alla radhus har en månadsavgift om 5919 kr/mån. Med tomt menas lägenhetens (radhusets) disponibla tomt inklusive byggnader.

Försäljning pågår, kontakta ansvariga fastighetsmäklare för mer information:
Michael Melin, mob: 0707-67 83 23, mejl: [email protected]
Robin Gelinder, mob: 073-535 54 45, mejl: [email protected]

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Fast pris:
5 195 000 kr
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
149 kvm
Rum
6 rum och kök
Avgift
5 919 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Robin Gelinder

Assisterande Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  6 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  För mer info se fliken "Dokument"

 • Bostaden

  Boarea

  149 kvm (Areauppgifter enligt bofaktablad)

  Månadsavgift

  5919 kr

  Andelstal

  Andel i föreningen: 10%

 • Fastigheten

  Byggår

  2021

  Tv & Bredband

  Fiber till varje bostad via IP-Only. Abonnemang bekostas av innehavaren.

  Parkering

  14 st varav 10 st upplåts med bostadsrätt och 4 st är gästparkeringar.

 • Driftskostnad

  El

  450 kr/mån

  Uppvärmning

  792 kr/mån

  Försäkring

  417 kr/mån

  Renhållning

  200 kr/mån

  Övrigt

  300 kr/mån

  Totalt

  2159 kr/mån

  Kommentar

  Övrigt är beräknad kostnad för bredband.

 • Föreningen

  Namn

  Norby Guldkremlan Södra

  Allmänt om föreningen

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Områdeskarta

1 backyard_new

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Robin Gelinder

Assisterande Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Tryffelvägen 4A, UPPSALABostadsbildHållbara trähus med spännande design och en väldisponerad och flexibel planlösning i tre plan om ca 149-155 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Bostäderna andas hög kvalité och har generös takhöjd om 2,5-2,9 m. På entréplan erbjuds separat tvättstuga, badrum samt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med stora glaspartier och utgång till trätrall/trädgård i sydvästläge. På andra våningen disponerar man allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare/förråd. Övervåning med stort vardagsrum, som kan delas av för ytterligare sovrum med trevlig fransk balkong som öppnas med dubbeldörrar. Egen tomt med sydvästläge i anslutning till bostaden. Marken för den egna uppfarten och trädgården upplåts med bostadsrätt samt den parkeringsplats som tilldelas bostaden. Föreningen har även fyra stycken gästparkeringar. Lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, pizzeria och bageri. Beräknad inflyttning under kvartal 4, 2021. Alla radhus har en månadsavgift om 5919 kr/mån. Med tomt menas lägenhetens (radhusets) disponibla tomt inklusive byggnader. Försäljning pågår, kontakta ansvariga fastighetsmäklare för mer information: Michael Melin, mob: 0707-67 83 23, mejl: [email protected] Robin Gelinder, mob: 073-535 54 45, mejl: [email protected] OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH513T88K4O2KH1DIT5195000 kr