Prefektgatan 8
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Prefektgatan 8
Rosendal, UPPSALA

1 rum, 30 kvm, 1 839 kr/mån
Utgångspris: 1 550 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

***Fast pris*** En utomordentlig välplanerad lägenhet med uteplats. En helt ny lägenhet där du har möjlighet att bli den första som flyttar in. Rosendal är ett nytt naturnära område med gym, tennisbanor, padeltennis, restaurang osv. Här bor du med statdsskogen runt hörnet med härliga motionsspår. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Polacksbacken och Ultuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.
Intresseanmälningar skickas till [email protected] alternativt ring på 0760084777

Här bor du i ett projekt med naturmaterial med vackra trädetaljer och tillgång till föreningens gemensamma takterrass. . Arkitektkontoret Jägnefält Milton har tillsammans med Christian Halleröd Design skapat bostäder där den omkringliggande grönskan ständigt är närvarande, såväl i de generösa fönsterpartierna som uppe på den södervända takterrassen.

Till lägenheten hör det till ett förråd om ca 1 kvm.Utgångspris:
1 550 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
30 kvm
Rum
1 rum
Avgift
1 839 kr/mån
Våning
1 (Hiss finns)

Planritning

Prefektgatan 8 - Planritning
Prefektgatan 8 - Planritning
Prefektgatan 8 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall med plats för ytterkläder. Förvaring i garderober samt städskåp. Öppen planlösning mellan rum och kök ger fina sällskapsytor. Här finns plats för soffgrupp och mediamöbler. Plats för säng och andra möblemang. Kök med gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Goda arbetsytor. Indutkionshäll med spisfläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns handfat med kommod, wc, dusch och tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  30 kvm

  Månadsavgift

  1839 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatorisk tillägg om 250 kr för kabel tv (grundutbudet) samt internet

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.897504%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2020 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har en gemensam takterass. Förvaring i tillhörande förråd i källarplan alternativt inom den egna lägenheten.

  Tv & Bredband

  Tv, bredband och IP-telefoni enligt gruppavtal.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Vatten och avlopp

  250 kr/mån

  Totalt

  500 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

  Kommentar

  Schablon för vatten och hushållsel tillkommer och regleras efter faktiskt förbrukning. Föreningen debiterar för vatten efter förbrukning.

 • Föreningen

  Namn

  Prefekten

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 87 bostadsrättslägenheter på Prefektgatan 8 och Betty Petterssonsgata 9.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Prefektgatan 8, UPPSALABostadsbild***Fast pris*** En utomordentlig välplanerad lägenhet med uteplats. En helt ny lägenhet där du har möjlighet att bli den första som flyttar in. Rosendal är ett nytt naturnära område med gym, tennisbanor, padeltennis, restaurang osv. Här bor du med statdsskogen runt hörnet med härliga motionsspår. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Polacksbacken och Ultuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd. Intresseanmälningar skickas till [email protected] alternativt ring på 0760084777 Här bor du i ett projekt med naturmaterial med vackra trädetaljer och tillgång till föreningens gemensamma takterrass. . Arkitektkontoret Jägnefält Milton har tillsammans med Christian Halleröd Design skapat bostäder där den omkringliggande grönskan ständigt är närvarande, såväl i de generösa fönsterpartierna som uppe på den södervända takterrassen. Till lägenheten hör det till ett förråd om ca 1 kvm. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH513RHQ4C42KF872M1550000 kr