Höganäsgatan 7 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Höganäsgatan 7 A
Höganäs, Uppsala

2 rum, 67 kvm, 3 913 kr/mån
Utgångspris: 2 095 000 kr
Slutpris: 2 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Charmig 30-tals lägenhet med hiss!

Trevlig 2,5:a i välrenoverad fastighet med hiss från markplan. Här bor du utan insyn och trevlig utsikt mot den vackra innergården. Fastighet från 1932 som erbjuder tidstypiska detaljer såsom högt i tak, vackra originalgolv i trä och djupa fönsternischer med vackra beslag.

Lägenheten inrymmer en hall med gott om förvaring, en större möblerbar inre hall med anslutning till garderob, ett rymligt sovrum, kök med plats för matgrupp, ljust och luftigt vardagsrum samt ett badrum med wc, handfat med kommod och badkar.

BRF Ull ger medlemmarna tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal med bastu.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

Här bod du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city.Utgångspris:
2 095 000 kr
Bud
2 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 913 kr/mån
Våning
1 av 3 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  --Inbjudande HALL med gott om avhängningsmöjligheter på hatthylla och förvaring i linneskåp. Originalgolv i trä och ljusa väggar. --Möblerbar INRE HALL med fint originalgolv i trä och ljusa väggar. Ingång till garderob. --KÖK med trägolv och ljusa väggar. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om skåp med bra förvaring och serveringsskåp bevarat. --Ljust och rymligt VARDAGSRUM med trägolv i original och tapetserade väggar. Plats för större soff- och matgrupp. Fönster ut mot föreningens gröna innergård. --SOVRUM med fint trägolv i original och tapetserad fondvägg. Plats för stor säng och annan önskad möbel. Gott om förvaring i garderober samt klädkammare. --Badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Wc, badkar, handfat med kommod, spotlights och handukstork.

 • Bostaden

  Boarea

  67 kvm

  Månadsavgift

  3913 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.57%

  Andel av årsavgift: 1.57334%

 • Fastigheten

  Byggår

  1932

  Renoveringar

  1990-91 Totalrenovering av källaren, tvättstuga, tak, el, vatten- och avloppsstammar, nyinstallation av hiss, ombyggnad av vindar till 9 st 3-rumslägenheter 2000 fönster 2004 målning av fönster invändigt och yttre målning av fönster i trapphusen 2007 omfattande underhåll av hissar 2008 Utbyte av cirkulationspump, energideklaration 2009 Upprustning av gården 2010 Nybyggt förråd Salagatan, utbyte av hissregulatorer, radonmätning 2012 Stamspolning avlopp 2012-13 Fasadrenovering 2013 Nya yttercylindrar till lås i fastigheten, renovering fasaden. 2014 Renovering av fönster- utvändigt mot solsidan - målning/kittning, se över trädgården. OVK, renovering av hissar 2015-16 Fortsatt renovering av fönster och överseende av trädgård. Normalt underhåll 2017 Renovering av fönster. 2019 Reparation av tak 2020 Takrenovering pågår. Två av tre hus återstår.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Till alla lägenheter hör minst ett förråd.

  Tv & Bredband

  Tv och bredband via Comhem, ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 26 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 175 kr/mån. Kösystem tillämpas. Boendeparkering tillämpas i området.

 • Föreningen

  Namn

  Ull

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 68 bostadsrättslägenheter med adress S:t Olofsgatan 52 A-B, Salagatan 12 A-B och Höganäsgatan 7 A-B. Kontaktperson är Linn Lööw.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://brfull.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Trevliga innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Höganäsgatan 7 A, UppsalaBostadsbildTrevlig 2,5:a i välrenoverad fastighet med hiss från markplan. Här bor du utan insyn och trevlig utsikt mot den vackra innergården. Fastighet från 1932 som erbjuder tidstypiska detaljer såsom högt i tak, vackra originalgolv i trä och djupa fönsternischer med vackra beslag. Lägenheten inrymmer en hall med gott om förvaring, en större möblerbar inre hall med anslutning till garderob, ett rymligt sovrum, kök med plats för matgrupp, ljust och luftigt vardagsrum samt ett badrum med wc, handfat med kommod och badkar. BRF Ull ger medlemmarna tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal med bastu. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga. Här bod du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH513R58S64UV5DA032095000 kr