Mältargatan 13B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Mältargatan 13B
Kungsängen, UPPSALA

4 rum, 102 kvm, 5 268 kr/mån
Utgångspris: 4 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Unik marklägenhet med stor uteplats i sydväst och uthyrningsdel med egen ingång

UTHYRNINGSDEL - 2 INGÅNGAR - STOR UTEPLATS

Äntligen en stor lägenhet med radhuskänsla i populära Kungsängen. Här finns möjlighet till ett praktiskt generationsboende eller att hyra ut ett rum och få låg boendekostnad.

Bostaden erbjuder er en välkomnande hall med klinkergolv och bra förvaring samt rymligt kök med ljusa och smakfulla materialval. Vardagsrummet har utgång till den härliga uteplatsen i sydväst med eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin och torktumlare. Samtliga sovrum har praktiska skjutdörrsgarderober. Uthyrningsdelen med egen ingång har trinette-kök, helkaklat badrum och rymligt sovrum med egen utgång till uteplatsen.

Föreningen har en trevlig innergård med pergola, grillplats och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt lediga garageplatser.

Området erbjuder god service i form av Willys matbutik, gym, apotek, frisörer, caféer & restauranger m.m. Anna Petrus park ligger granne med kvarteret och på andra sidan parken finns en av områdets förskolor. Via Hamnspången tar man sig enkelt över till Stadsparken och promenadstråk utmed Fyrisåns härliga naturområden. Bekvämt gång-och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum.

Välkommen på visning!


Utgångspris:
4 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
102 kvm
Rum
4 rum
Avgift
5 268 kr/mån
Våning
1 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Mältargatan 13B - Planritning
Mältargatan 13B - Planritning
Mältargatan 13B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

14:30-15:00

MÄKLARE

Krister Stenqvist

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-95 86 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ/HALL med klinkergolv och ljust målade väggar. Hatthylla med gott om plats för avhängning samt rymlig skjutdörrsgarderob Stort KÖK om ca 16 kvm med ekparkettgolv, ljust målade väggar och härligt ljusinsläpp via franskt fönster. Marbodalkök med vita luckor och vita kakelplattor ovan grå bänkskiva i laminat. Ugn och micro i högskåp, induktionshäll, infällbar köksfläkt, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens. Rymlig matplats för 6–8 personer. VARDAGSRUM med ljust målade väggar och ekparkettgolv. Utgång till stor UTEPLATS om ca 40 kvm i sydväst med eftermiddags- och kvällssol, gräsmatta och egen odlingslåda. BADRUM med grått klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna. Duschväggar i glas, tvättmaskin och torktumlare med vit bänkskiva i laminat ovanför samt överskåp på vägg. Vitvaror från Siemens. Spegel med belysning samt kommod från Svedbergs. Utfällbar torkställning i rostfritt stål med ca 10 meters torklängd. SOVRUM 1 med ljust målade väggar, ekparkettgolv och skjutdörrsgarderob. SOVRUM 2 med ljust målade väggar, ekparkettgolv och skjutdörrsgarderob. UTHYRNINGSDEL med egen entré från trapphuset. Hall/entré med trinette-kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och duschvägg i glas. Sovrum med ljust målade väggar, ekparkettgolv och skjutdörrsgarderob. Egen utgång till uteplatsen. Alternativ planlösning, via dörr från vardagsrummet, ger ett extra sovrum och wc/dusch.

 • Bostaden

  Boarea

  102 kvm (Areauppgifter enligt säljaren)

  Månadsavgift

  5268 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme och kallvatten samt en obligatorisk avgift om 220 kr för kabel-tv och bredband.

  Mark som ingår i upplåtelsen

  40 kvm

  Uteplats

  Balkong/uteplats

  Storlek: 40 kvm

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.43239%

  Andel av årsavgift: 1.44377%

 • Fastigheten

  Byggår

  2018-2019

  Renoveringar

  Ej aktuellt. Nybyggt 2018-2019.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd i källaren. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Tvättmaskiner finns i varje lägenhet. Tillhörande lägenhetsförråd i källaren. Cykelställ finns vid vissa entréer. Soprum finns på Mältargatan.

  Tv & Bredband

  Ansluten till tv via Telia triple play, en digitalbox per lägenhet ingår. Ansluten till bredband och ip-telefoni via Telia triple play. Obligatorisk avgift för bredband och telefoni är 220 kr/mån som läggs på månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiklass

  C

  Parkering

  Det finns 62 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1100 kr/månaden. Det finns även laddstation för elbil. Gällande parkeringar så finns det lediga platser båda vanliga och en med ellbilsladdare. (2020-01-27)

 • Driftskostnad

  El

  450 kr/mån

  Försäkring

  40 kr/mån

  Vatten och avlopp

  70 kr/mån

  Totalt

  560 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Esplanaden 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 91 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.brfesplanaden1.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Krister Stenqvist

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-95 86 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

14:30-15:00

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Mältargatan 13B, UPPSALABostadsbildUTHYRNINGSDEL - 2 INGÅNGAR - STOR UTEPLATS Äntligen en stor lägenhet med radhuskänsla i populära Kungsängen. Här finns möjlighet till ett praktiskt generationsboende eller att hyra ut ett rum och få låg boendekostnad. Bostaden erbjuder er en välkomnande hall med klinkergolv och bra förvaring samt rymligt kök med ljusa och smakfulla materialval. Vardagsrummet har utgång till den härliga uteplatsen i sydväst med eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin och torktumlare. Samtliga sovrum har praktiska skjutdörrsgarderober. Uthyrningsdelen med egen ingång har trinette-kök, helkaklat badrum och rymligt sovrum med egen utgång till uteplatsen. Föreningen har en trevlig innergård med pergola, grillplats och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt lediga garageplatser. Området erbjuder god service i form av Willys matbutik, gym, apotek, frisörer, caféer & restauranger m.m. Anna Petrus park ligger granne med kvarteret och på andra sidan parken finns en av områdets förskolor. Via Hamnspången tar man sig enkelt över till Stadsparken och promenadstråk utmed Fyrisåns härliga naturområden. Bekvämt gång-och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH513JJ9BOHK3A3S824395000 kr