Torgny Segerstedts allé 4
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Torgny Segerstedts allé 4
Rosendal, UPPSALA

1 rum, 31 kvm, 1 710 kr/mån
Utgångspris: 1 495 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet!

Välkommen till en väldisponerad och ljus 1:a på plan 4 av 6 i fastighet från 2015 med hiss från markplan. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med möjlighet till snabbt tillträde!

Planlösningen ger er: välkomnande hall med gott om förvaring, kök i öppen anslutning till rummet, rum med plats för både säng, soffa och matbord, fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till samtliga lägenheter finns mindre källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget.

Utgångspris:
1 495 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
31 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 710 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Torgny Segerstedts allé 4 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 4 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 4 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med askparkettgolv och ljust målade väggar. Gott om förvaring i form av tre garderober samt plats för skor och ytterkläder. Kök i öppen anslutning till rummet. Ljus och modern inredning från Vedum. Utrustat med kyl/frys, spis med häll, köksfläkt samt inbyggd micro. Rum med askparkettgolv och ljust målade väggar. Plats för både matbord, soffa och säng. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat med kommod, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

 • Bostaden

  Boarea

  31 kvm (Areauppgifter enligt föreningen)

  Månadsavgift

  1710 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Kabel-tv, internet och IP-telefoni har en obligatorisk avgift om 255 kr/mån som tillkommer på månadsavin.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.794%

 • Fastigheten

  Byggår

  2015

  Renoveringar

  2015 Nybyggnation. 2017 Tvåårsbesiktning 2018 Installerat porttelefon

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och alla lägenheter har ett mindre förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv (grundutbudet med 7 kanaler), bredband 1000/100 mbit/s och IP-telefoni via ComHem (fiber). Obligatorisk avgift 255 kr/mån tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-06-17

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 22 st p-platser i varmgarage, varav 3 st av dem hyrs ut till verksamheterna i lokalerna, kostnad om 1000 kr/mån. Kösystem tillämpas. Alla platser uthyrda och det står 3 st i kö, ungefärlig kötid är ca 6 månader (2020-04-15).

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  125 kr/mån

  Vatten och avlopp

  150 kr/mån

  Totalt

  525 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Smaragden

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 114 lägenheter med adress Torgny Segerstedts Allé 4. Kontaktperson är Henrik Ahnesjö, ordförande.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.smaragden.nu

  Gårdsplats/innergård

  Det finns två padeltennisbanor (hyrs via USIF arena) och en stor allmän grönskande terrass på plan 1 med storbildsskärm.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts allé 4, UPPSALABostadsbildVälkommen till en väldisponerad och ljus 1:a på plan 4 av 6 i fastighet från 2015 med hiss från markplan. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med möjlighet till snabbt tillträde! Planlösningen ger er: välkomnande hall med gott om förvaring, kök i öppen anslutning till rummet, rum med plats för både säng, soffa och matbord, fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till samtliga lägenheter finns mindre källarförråd. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH513CD1AG8Q32FF5S1495000 kr