Grindstugegatan 4
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Grindstugegatan 4
Rosendal, UPPSALA

2 rum, 62 kvm, 2 589 kr/mån
Utgångspris: 2 895 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gavellägenhet i populära Rosendal!

Rymlig och väldisponerad 2:a med balkong mot trevlig innergård. Bekvämt belägen en trappa upp i fastighet med hiss från markplan. Genomgående hög standard och stilrent inredd bostad med möjlighet till snabbt tillträde.

Generösa och öppna ytor med stora ljusinsläpp gör denna bostad mycket enkel att trivas i. Här erbjuds golvvärme och golvkyla i lägenheten, vilket gör att man slipper radiatorer och erbjuder en behaglig inomhustemperatur. Till denna bostad behövs inte heller några nycklar då allt är digitalt med Tagsystem och Yale-doorman dörrhandtag som du kan styra från mobilen.

Brf Grindstugan i Rosendal är en föreningen att verkligen trivas i. Här njuter ni av vinkällare, orangeri, bastu med relax samt härlig takterrass med utsikt över staden. Dessutom finns bilpool samt el-cyklar tillgängliga för föreningens medlemmar. I huset finner ni även bageri och restaurang. Handlar gör ni bekvämt i Rosendals egna välsorterad ICA-butik. Här har ni nära till city samtidigt som ni har stadsskogen runt knuten. Välkommen till föreningen som erbjuder något extra till sina medlemmar.

Utgångspris:
2 895 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
62 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 589 kr/mån
Våning
2 (Hiss finns)

Planritning

Grindstugegatan 4 - Planritning
Grindstugegatan 4 - Planritning
Grindstugegatan 4 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Bra förvaring i garderob med skjutdörr. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handdukstork, vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med belysning och infälld takbelysning. Här finns även tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Stilrent Vedum-kök med parkettgolv, ljust målade väggar och infälld takbelysning. Köket är utrustat med hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro och induktionshäll. Öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrum med parkettgolv, ljust målade väggar och utgång till balkong. Sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Bra förvaring i garderob med skjutdörr.

 • Bostaden

  Boarea

  62 kvm

  Månadsavgift

  2589 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme. Obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån för 8 TV-kanaler och bredband (1000/100 Mbit/s).

  Balkong/uteplats

  Balkong mot innergård. Här finns förråd.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.8239%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  2019 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Tillgång till bilpool Gemensam vinkällare med samlingslokal Gemensam bastu med utsikt mot stjärnorna Cykelkällare med verkstad och laddstation för elcyklar 32 laddstationer för elcyklar, cykelverkstad samt föreningens egna lådcyklar i husets källare.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal via Comhem. För en obligatorisk avgift om 250 kr/mån ingår: Bredband 1 Gbits/s med trådlös router. Telefoni Bas TV Bas med digitalbox.

  Parkering

  Parkering kan hyras i kommunalt parkeringsgarage. 460 parkeringsplatser varav 100 stycken kommer att ha laddstolpar i närliggande P-garage (klart 2020) Ej klart ännu 14/4.

 • Driftskostnad

  El

  246 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Vatten och avlopp

  273 kr/mån

  Totalt

  669 kr/mån

  Kommentar

  Beräknad enligt schablon.

 • Föreningen

  Namn

  Grindstugan i Rosendal

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 91 bostadslägenheter samt 3 lokaler på Grindstugegatan 2 och 4 samt Soldathemsvägen 1, 3 och 5.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam grön gård och takterass med odlingar, två växthus/orangerier.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Grindstugegatan 4, UPPSALABostadsbildRymlig och väldisponerad 2:a med balkong mot trevlig innergård. Bekvämt belägen en trappa upp i fastighet med hiss från markplan. Genomgående hög standard och stilrent inredd bostad med möjlighet till snabbt tillträde. Generösa och öppna ytor med stora ljusinsläpp gör denna bostad mycket enkel att trivas i. Här erbjuds golvvärme och golvkyla i lägenheten, vilket gör att man slipper radiatorer och erbjuder en behaglig inomhustemperatur. Till denna bostad behövs inte heller några nycklar då allt är digitalt med Tagsystem och Yale-doorman dörrhandtag som du kan styra från mobilen. Brf Grindstugan i Rosendal är en föreningen att verkligen trivas i. Här njuter ni av vinkällare, orangeri, bastu med relax samt härlig takterrass med utsikt över staden. Dessutom finns bilpool samt el-cyklar tillgängliga för föreningens medlemmar. I huset finner ni även bageri och restaurang. Handlar gör ni bekvämt i Rosendals egna välsorterad ICA-butik. Här har ni nära till city samtidigt som ni har stadsskogen runt knuten. Välkommen till föreningen som erbjuder något extra till sina medlemmar.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH510RJ1A97V0HODIE2895000 kr