Kapellgatan 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kapellgatan 5
Kapellgärdet, Uppsala

3 rum, 85.5 kvm, 4 866 kr/mån
Utgångspris: 3 095 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad trea med två balkonger högst upp i fastigheten! Imponerade takhöjd i hela bostaden!

Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet med imponerande takhöjd. Högt och fritt belägen på våningen 5 av 5 i byggnad med hiss från markplan. Lägenheten har rejäla sällskapsytor, en öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter och fina golv och ytskikt. Här finner ni två rymliga balkonger. Den ena mot den mysig gårdsmiljön och den andra som är belägen med utsikt över Svartbäckens takåsar.

Planlösningen ger er entré/hall med bra förvaring, smakfullt kök med utgång till balkong i soligt söderläge, vardagsrum med utgång till bostadens andra balkong, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två rejäla sovrum med bra förvaring. Den genomgående takhöjden ger lägenheten en härlig rymd.

Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt källarförråd.

Stabil och välskött förening där mycket ingår i avgiften och med en trevlig gårdsmiljö. Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Varmt välkommen på visning, boka gärna enskild visning med mäklaren vid önskemål!

Utgångspris:
3 095 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85.5 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 866 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Kapellgatan 5 - Planritning
Kapellgatan 5 - Planritning
Kapellgatan 5 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med gott om utrymme i garderober. Vitmålade väggar och stilrent klinkergolv. Fullt utrustat KÖK med kyl, frys, spis, ugn, micro, köksfläkt och diskmaskin. Matplats för ca 6 personer. Gott om förvaring i skåpinredningen. Målade väggar och parkettgolv. Utgång till BALKONG 1 i soligt söderläge. Balkongen har ett fritt läge tack vare det höga läget och det långa mellanrummet till fastigheten över gatan. Här kan du njuta av morgonkaffet eller lunchen mitt på dagen. Stort VARDAGSRUM med en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden och det häftiga ljusinsläppet. Här finns utrymme för bl.a. soffgrupper, tv-möblemang och liknande. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till BALKONG 2 i härligt nordvästerläge mot gården. Här kan du njuta av det lugna läget och kvällssol på sommaren. Utmärkt SOVRUM med plats för säng och ytterligare möblemang. Fönster mot föreningens innergård, målade väggar och parkettgolv. Ingång till rymlig KLÄDKAMMARE med möjlighet till förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar. Stort och fräscht BADRUM med klinkergolv och mosaik/kaklade väggar. Badkar med takdusch, tvättmaskin, torktumlare, WC, kommod med förvaring och belyst spegelskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  85.5 kvm (Areauppgifter enligt föreningen.)

  Månadsavgift

  4866 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, tvättstuga och internet

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.64936%

  Andel av årsavgift: 0.64936%

 • Fastigheten

  Byggår

  2006-2007

  Renoveringar

  2012 Upprustning av innegården, stensättning, plantering av träd osv. 2013 Sanering i källaren efter ett fel i komunens avloppsnät, ca 60 källarförråd berördes. 2013 OVK 2014 Asfaltering färdigställande. 2015 Spolning avloppsstammar. Tätning garagevägg. OVK 2016 Grävning, dränering + tätning längs med Vattholmavägen för att undvika fuktskador. Markupphöjning runt hus och portar. Filmning av vattenledningar. 2018 Byggt om altan/pergola, sanering i källaren efter ett fel i kommunens avloppsnät, ca 50 källarförråd berördes. 2019 Samtliga källardörrar från trapphus förstärks med brytskydd mot inbrott. Den nedre delen av fasaden på innergården längs Portalgatan 69-77 görs om. Garageporten byts ut mot en ny. Elbilsladdare installeras i garaget, energideklaration.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns flera cykelförråd med möjlighet att placera barnvagnar, sex tvättstugor. Tvättstugorna är belägna i portarna Vattholmavägen 4 A, Kapellgatan 5, Portalgatan 67, 71, 73. Övernattningsrum med fyra bäddar, kostnad 150 kr/natt. Alla lägenheter har ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till ComHem, grundutbudet för tv ingår samt bredband 250/100 Mbit/s och IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer).

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen hyr ut 119 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 700 kr/mån. Det finns också 12 MC-platser, kostnad 150 kr/mån. Av parkeringsplatserna är 10 försedda med elbilsladdare. (Tillkommer fast månadskostnad på 250kr samt kostnaden för den egna elförbrukningen). I dagsläget är det 5 personer i kö. 4 platser blir lediga under perioden 1 april - 1 oktober (2020-03-17).

 • Föreningen

  Namn

  HSB 88 Pedalen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 156 bostadsrättslägenheter med adress Vattholmavägen 4 A-D, Portalgatan 65-79 (udda nr) och Kapellgatan 1, 3, 5. Föreningen har en egen hemsida: pedalen.nu.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  pedalen.nu

  Gårdsplats/innergård

  Mycket trevlig gårdsmiljö med fina gräsytor, gott om bärbuskar, lekplats, trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kapellgatan 5, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet med imponerande takhöjd. Högt och fritt belägen på våningen 5 av 5 i byggnad med hiss från markplan. Lägenheten har rejäla sällskapsytor, en öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter och fina golv och ytskikt. Här finner ni två rymliga balkonger. Den ena mot den mysig gårdsmiljön och den andra som är belägen med utsikt över Svartbäckens takåsar. Planlösningen ger er entré/hall med bra förvaring, smakfullt kök med utgång till balkong i soligt söderläge, vardagsrum med utgång till bostadens andra balkong, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två rejäla sovrum med bra förvaring. Den genomgående takhöjden ger lägenheten en härlig rymd. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt källarförråd. Stabil och välskött förening där mycket ingår i avgiften och med en trevlig gårdsmiljö. Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen. Varmt välkommen på visning, boka gärna enskild visning med mäklaren vid önskemål!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH510LA36STLJ1LEAK3095000 kr