Torgny Segerstedts allé 21
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Torgny Segerstedts allé 21
Rosendal, Uppsala

1 rum, 38 kvm, 1 787 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr eller enligt ök
Slutpris: 1 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Högt belägen 1:a om 38 kvm plus sovloft i fastighet med hiss från markplan!

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Brf Inspiration Rosendal, en av Uppsala häftigaste fastigheter! Lägenheten har funktionen av en tvåa då planlösningen har separat kök med matplats samt sovloft som ger plats för dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet har stora fönster och fransk balkong i sydvästläge samt generös takhöjd om hela 3,70 meter. Badrummet är helkaklat och inrymmer kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Fastigheten erbjuder takterrass med soldäck, basketplan samt löparbana. I huset finns även tillgång till ett mycket fint gym där de boende har förmånliga priser. Föreningen har mycket god ekonomi och låga avgifter till följd av stora hyresintäkter. I fastigheten finns även Ica Nära, Apoteket hjärtat, kiropraktor och dansstudio.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggt med omsorg till miljö och hållbarhet.På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Utgångspris:
1 895 000 kr eller enligt ök
Bud
1 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 787 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:1 895 000 kr27 apr 15:10

Planritning

Torgny Segerstedts allé 21 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 21 - Planritning
Torgny Segerstedts allé 21 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med askparkettgolv, ljust målade väggar och infällda spotlights i taket. Kapphylla och två garderober, linneskåp och städskåp. Trappa till sovloft. Kök med askparkettgolv, ljust målade väggar och matplats vid fönster. Köket är utrustat med spotlights i taket, vita släta köksluckor, stänkskydd i glas ovan bänkskiva i vit laminat och rostfri diskho. Här finns kombinerad ugn/micro, induktionshäll med två plattor, kökskåpa och kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, dusch med vikbara väggar, handdukstork, spegel infälld i kakel, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, infällda spotlights i taket, arbetsbänk och handfat med kommod. Vardagsrum med askparkettgolv, ljust målade väggar samt härlig rymd tack vare den generösa takhöjden på ca 3,7 m. Stort dörr- och fönsterparti med fint ljusinläpp. Sovloft med askparkettgolv och ljust målade väggar. Här är takhöjden ca 1,2-1,4 meter.

 • Bostaden

  Boarea

  38 kvm

  Månadsavgift

  1787 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme. Obligatorisk avgift tillkommer för Bredband/tv 200 kr/månad samt kostnad för kostnad för el, varm-kallvatten debiteras 4 gånger per år i efterhand.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.3427%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  2016/17 nybyggt, ingen genomförd renovering. 2018 samlingslokal är iordningställd och klar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns ingen gemensam tvättstuga. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. Takterrass med basketplan, soltrappa och löparbana utomhus.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal för Digital-TV (startutbud ca 8 kanaler), bredband och Ip-telefoni via ComHem. Hastighet för bredband 1000/100. Tillkommer som en obligatorisk kostnad om 200 kr/månad.

  Parkering

  I föreningen finns 94 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 1 250 kr/mån. I dagsläget, 2020-01-20, är det ingen kö. Om man är intresserad av att hyra en parkeringsplats i husets garage mejlar man styrelsen på [email protected]

 • Driftskostnad

  El

  218 kr/mån

  Försäkring

  90 kr/mån

  Vatten och avlopp

  169 kr/mån

  Övrigt

  200 kr/mån

  Totalt

  677 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Övrigt är kostnaden för bredband/tv.

 • Föreningen

  Namn

  Inspiration Rosendal

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 347 bostadsrättslägenheter och 8 lokaler med adress Rosendalsvägen 12 och Torgny Segerstedts Allé 21-27.

  Hemsida

  www.inspirationrosendal.se

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam innergård med uteplats.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts allé 21, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Brf Inspiration Rosendal, en av Uppsala häftigaste fastigheter! Lägenheten har funktionen av en tvåa då planlösningen har separat kök med matplats samt sovloft som ger plats för dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet har stora fönster och fransk balkong i sydvästläge samt generös takhöjd om hela 3,70 meter. Badrummet är helkaklat och inrymmer kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Fastigheten erbjuder takterrass med soldäck, basketplan samt löparbana. I huset finns även tillgång till ett mycket fint gym där de boende har förmånliga priser. Föreningen har mycket god ekonomi och låga avgifter till följd av stora hyresintäkter. I fastigheten finns även Ica Nära, Apoteket hjärtat, kiropraktor och dansstudio. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Området expanderar och stadsdelen är byggt med omsorg till miljö och hållbarhet.På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50TQT3C2MA7J37MM1895000 kr