Stigbergsvägen 2 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stigbergsvägen 2 A
Eriksberg, Uppsala

1 rum, 39 kvm, 2 405 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljus och rymlig etta!

Här får du chansen att bo i en tilltalande etta med charm belägen i mysiga kvarter i natursköna Eriksberg. Med sitt fantastiska läge har du nära både service vid västertorg samt cyckelavstånd till stan.

Planlösningen ger dig en rymlig hall med plats för möblemang men också stor fri yta för avhängning. Stort vardagsrum som ger dig ett tilltalande ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Här får du dessutom en avskild sovalkov som ger plats för minst en 1,20m säng och inbygda garderober för en yteffektiv anvädning. Kök med goda arbetsytor och naturlig matplats för flera invid fönster. Här erbjuds desutom ett fräscht helkaklat badrum med möjlighet till installation för tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns och till bostaden hör också två externa förråd.

Belägen i en trivsam förening med lummig innergård med bl a trädgårdsmöbler för de boende att nyttja. Endast ett stenkast från Västertorg med såväl butiker som apotek, vårdcentral och dessutom närhet till naturen i form av Hågadalen och Stadsskogen. Smidigt cykelavstånd till stadskärnan, resecentrum, Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset. Goda bussförbindelser finns ca 1 minut promenad från huset.

Önskar er varmt välkommna på visning!

Utgångspris:
1 595 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 405 kr/mån
Våning
4 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Sanna Nyberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0725-52 86 40

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Hall

  Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Hallen har vitmålade väggar och vacker exparkett på golvet.

  Kök

  Härligt kök med matplats vid fönster och goda förvaringsmöjligheter. Originalskåp med vita luckor, laminatbänk med infälld diskbänk med två hoar samt vitt kakel ovanför spis och diskbänk. Maskinell utrustning i form av spis med häll, rostfri fläktkåpa, kyl/frys samt städskåp. Köket har vita väggar med en smakfullt målad fondvägg.

  Vardagsrum

  Ljust rum med härligt ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti , yteffetktiv sovalkov med förvaring i generös garderobsvägg. Enhetlig ekparkett på golv, vitmålade väggar med vacker fondtapet i sovalkoven.

  Badrum

  Helkaklat duschrum renoverat 2012 med vitt kakel på vägg och smakfullt grå sjösten på golvet. Här finns wc, handfat med kommod, spegel samt dusch. El är framdraget för installation av tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  39 kvm

  Månadsavgift

  2405 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, grundutbud för kabel-tv, bostadsrättstillägg och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.3839%

 • Fastigheten

  Byggår

  1959

  Renoveringar

  Renoveringsår: 1994 tak, nya tät- och ytskikt i badrummen 1995 balkonger 1988 säkerhetsdörrar 2001 byte av el till 3-fas fram till proppskåp, jordfelsbrytare, utsugning av markradon i sutteränglägenheter 2004 målning av fönster på södra och västra sidan av fastigheten 2010 fasadrenovering (tilläggsisolering och ny puts) 2012 utvändig målning av samtliga fönster 2013 löpande underhåll, rensning av ventilationskanaler, OVK-besiktning 2014 löpande underhåll, installation av värmekabel i takrännor för att förhindra isbildning 2016 radonmätning 2018 Energideklaration Planerat: Byta vatten-/avloppsrör. Under upphandling. Ej bestämt när. Förhoppningsvis under 2020.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till Comhem. Grundutbudet för tv ingår i avgiften. Den boende tecknar eget abonnemang för bredband och telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-12-12

  Energiförbrukning

  128 kWh/m² år

  Parkering

  I föreningen finns 13 platser med el-plint, kostnad ca 200kr. Det finns även 10 platser i varmgarage, kostnad från ca 600kr beroende på storlek. Kösystem tillämpas. Till garagen är det mycket lång kötid.

 • Föreningen

  Namn

  Kvartsen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 44 bostadsrättslägenheter med adress Stigbergsvägen 2-4. Kontaktperson är Ingemar Olsson.

  Ekonomi

  Föreningen gjorde en avgiftshöjning 1/1-2020 med 2%.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Kök

Sanna Nyberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0725-52 86 40

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stigbergsvägen 2 A, UppsalaBostadsbildHär får du chansen att bo i en tilltalande etta med charm belägen i mysiga kvarter i natursköna Eriksberg. Med sitt fantastiska läge har du nära både service vid västertorg samt cyckelavstånd till stan. Planlösningen ger dig en rymlig hall med plats för möblemang men också stor fri yta för avhängning. Stort vardagsrum som ger dig ett tilltalande ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Här får du dessutom en avskild sovalkov som ger plats för minst en 1,20m säng och inbygda garderober för en yteffektiv anvädning. Kök med goda arbetsytor och naturlig matplats för flera invid fönster. Här erbjuds desutom ett fräscht helkaklat badrum med möjlighet till installation för tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns och till bostaden hör också två externa förråd. Belägen i en trivsam förening med lummig innergård med bl a trädgårdsmöbler för de boende att nyttja. Endast ett stenkast från Västertorg med såväl butiker som apotek, vårdcentral och dessutom närhet till naturen i form av Hågadalen och Stadsskogen. Smidigt cykelavstånd till stadskärnan, resecentrum, Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset. Goda bussförbindelser finns ca 1 minut promenad från huset. Önskar er varmt välkommna på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50T35CN7MBI8BPU81595000 kr