Vaksalagatan 18A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Vaksalagatan 18A
Centrum, UPPSALA

2 rum, 39.8 kvm, 2 358 kr/mån
Accepterat pris: 2 275 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Högt belägen modern lägenhet med centralt och lugnt läge!

Fast pris, först till kvarna!


Ljus och fräsch 2:a i mycket gott skick med härlig balkong i centrum. Optimalt planerade kvm med smakfullt arbetskök m bardisk, sovrum m klädkammare, vardagsrum m balkong mot innergård. Diskmaskin och tvättpelare. Gedigna trägolv och klinker i hallen. Modernt hus från 2000 med hiss från markplan och 3-glas fönster samt garage. Kabel-TV och bredband (100/10 Mbit/s) ingår i avgiften. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källaren.

Ypperligt pendlarläge mitt i stan med närhet till Resecentrum, UKK och all tänkbar service i affärshuset Kvarnen vid Vaksala torg. Ett stenkast från alla butiker centrum har att erbjuda.


Accepterat pris:
2 275 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39.8 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 358 kr/mån
Våning
5 (Hiss finns)

Planritning

Vaksalagatan 18A - Planritning
Vaksalagatan 18A - Planritning
Vaksalagatan 18A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 13 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall med lättskött grått klinkergolv och vita målade väggar. Klädhängare och praktiska vägghyllor. Ljust, fräscht arbetskök med köksö. Vackert trägolv och vita målade väggar. Bänkskivor och stänskydd i granit, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Öppet ut mot vardagsrummet, bardisken fungerar som matplats. Vardagsrum med vackert trägolv och vitmålade väggar. En dubbelgarderob. Utgång till lättmöblerad balkong med trätrall i lugnt läge mot innergård. Sovrum med vita målade väggar och trägolv. Fönster mot gården. Ingång till rymlig och praktiskt planerad klädkammare. Helkaklat badrum. Duschhörna, toalett, handfat och tvättpelare (tvättmaskin/torktumlare).

 • Bostaden

  Boarea

  39.8 kvm

  Månadsavgift

  2358 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 0, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.78874%

  Andel av årsavgift: 0.86968%

 • Fastigheten

  Byggår

  2000

  Renoveringar

  2009 Energideklaration 2010 Radonmätning 2014 Normalt underhåll, målning källare, plattsättning. 2015 Normalt löpande underhåll. Byte ledbelysning ute. 2018 Nya hissar installerades 2019 Energideklaration 2020 OVK Planerat: Renovering av vissa takytor i garaget är inplanerad under 2020. Radonmätning pågår just nu.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via A3 (1000/1000 Mb/s), ingår i månadsavgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-19

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har 39 garageplatser i fastigheten med infart från Vaksalagatan. Dessutom finns 25 platser i en gemensamhetsanläggning med infart från S:t Persgatan. Av dessa är 15 i garaget samt 10 öppna parkeringsplatser med motorvärmaranslutning. I dagsläget finns det inga lediga platser men det är inte heller någon kö (2020-03-26). För frågor angående parkering och köplats kontakta styrelsen.

 • Föreningen

  Namn

  Gandalf

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter med adress Vaksalagatan 18 A-B och Vaksalagatan 20. Kontaktperson är Johnny Berg.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.brf-gandalf.org

  Gårdsplats/innergård

  Cyklar tillhörande boende i brf Gandalf skall ställas i cykelställ på gården eller på anvisad plats i garaget. P g a det stora antalet cyklar skall de vara uppmärkta med Gandalf-märke vilka erhålls av styrelsen.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 13 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Vaksalagatan 18A, UPPSALABostadsbildFast pris, först till kvarna! Ljus och fräsch 2:a i mycket gott skick med härlig balkong i centrum. Optimalt planerade kvm med smakfullt arbetskök m bardisk, sovrum m klädkammare, vardagsrum m balkong mot innergård. Diskmaskin och tvättpelare. Gedigna trägolv och klinker i hallen. Modernt hus från 2000 med hiss från markplan och 3-glas fönster samt garage. Kabel-TV och bredband (100/10 Mbit/s) ingår i avgiften. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källaren. Ypperligt pendlarläge mitt i stan med närhet till Resecentrum, UKK och all tänkbar service i affärshuset Kvarnen vid Vaksala torg. Ett stenkast från alla butiker centrum har att erbjuda. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50SREG84KHHJBEMM2275000 kr