Fyrislundsgatan 23 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Fyrislundsgatan 23 A
Salabacke, Uppsala

4 rum, 100 kvm, 5 379 kr/mån
Utgångspris: 2 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Modern, rymlig fyra med halvöppen planlösning, tre bra sovrum och stor balkong i sydväst!

I populära Sala backe erbjuds nu en fyra i toppskick med stor balkong i sydväst lugnt belägen mot gården . Här bor du med närhet till all tänkbar service och sköna promenadstråk i naturen.

Här välkomnas man av en praktisk hall med gott om förvaring, ett fräscht badrum med modernt klinkergolv i terazzoimitation, tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med härlig eftermiddagssol och vacker utsikt. Köket har grå slätlackerade luckor med integrerad diskmaskin för en mer minimalistisk känsla. Stänkskydd i samma terazzoimmitation som i badrummet som gör att lägenheten håller en röd tråd. Samtliga vitvaror är i rostfritt stål..

På Fyrislundsgatan 23 A bor ni endast ett stenkast bort från Gränby Köpstad med ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger hittar ni heller inte långt ifrån lägenheten. Till city tar du dig smidigt med cykel eller buss och här bor du även med närhet till E4 för dig som pendlar!

Kontakta mäklare på tel: 0708 43 48 99 redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Utgångspris:
2 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 379 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande och praktisk hall med avhägningsytor, två inbyggda garderober och städskåp samt en rymlig klädkammare. -- Stort vardagsrum om ca 20 kvm. Lättmöblerat och luftigt rum. Utgång till balkong i sydvästläge. -- Kök om 16 kvm med matplats för minst 6 personer. Köket har grå slätlackerade köksluckor med pushfunktion, vit bänkskiva i laminat och stänkskydd i terazzoimitation. Utrustning: fläktkåpa, diskmaskin, inbyggnadshäll, inbyggd mikrovågsugn och inbyggd ugn i stapel. -- Badrum med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk. WC, vitt tvättställ med kommod från Ballingslöv och stor inkaklad spegel. Klinkergolv i terazzoimitation och vitblankt kakel som monteras i liggande halvförband. --Master bedroom om 13 kvm med två inbyggda garderober. --Sovrum om 11 kvm med egen klädkammare. Insynsskyddat läge. --Sovrum om 9 kvm med garderob. Insynsskyddat läge. --Badrum med WC, dusch, vitt tvättställ med kommod och inkaklad spegel. Klinkergolv i terazzoimitation och vitblankt kakel som monteras i liggande halvförband. Lägenheten har en genomgående vitpigmenterad trestavparkett och ljusgråa väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  100 kvm (areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  5379 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni.

  Balkong/uteplats

  Balkong i sydvästläge.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.2436%

  Andel av årsavgift: 1.24362%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  2018 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Gemensamt soprum för mat- och restavfall inom fastigheten. Alla lägenheter har ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Fibernät med gruppavtal från Comhem för bredband, tv och ip-telefoni. Ett digitalt basutbud ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  Föreningen har 49 garageplatser, kostnad 1 000 kr/mån. Av de 49 varmgarageplatserna är 1 avsedd för bilpool. Samtliga lägenhetsinnehavare får ett 5-årigt medlemskap i bilpoolen vid inflytt. Medlemskapet är knutet till lägenheten. Det finns laddningsplats för el-bil. I dagsläget är det 17 st i kö (2020-05-19). Prakando sköter uthyrningen av p-platser.

 • Föreningen

  Namn

  Mandelpilen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 111 bostadsrättslägenheter med adress Fyrislundsgatan 23 A-C och 25, Svärdsliljegatan 2-4 och Johannesbäcksgatan 93.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergårdar med hårdgjorda ytor, gräs och buskar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Fyrislundsgatan 23 A, UppsalaBostadsbildI populära Sala backe erbjuds nu en fyra i toppskick med stor balkong i sydväst lugnt belägen mot gården . Här bor du med närhet till all tänkbar service och sköna promenadstråk i naturen. Här välkomnas man av en praktisk hall med gott om förvaring, ett fräscht badrum med modernt klinkergolv i terazzoimitation, tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med härlig eftermiddagssol och vacker utsikt. Köket har grå slätlackerade luckor med integrerad diskmaskin för en mer minimalistisk känsla. Stänkskydd i samma terazzoimmitation som i badrummet som gör att lägenheten håller en röd tråd. Samtliga vitvaror är i rostfritt stål.. På Fyrislundsgatan 23 A bor ni endast ett stenkast bort från Gränby Köpstad med ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger hittar ni heller inte långt ifrån lägenheten. Till city tar du dig smidigt med cykel eller buss och här bor du även med närhet till E4 för dig som pendlar! Kontakta mäklare på tel: 0708 43 48 99 redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50P3KT55OVJD6UMS2795000 kr