S:t Göransgatan 28
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

S:t Göransgatan 28
, UPPSALA

4 rum, 85 kvm, 3 556 kr/mån
Utgångspris: 4 990 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Exklusiv fyrarummare med fantastiskt läge i Fålhagen.

Generös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i insynsskyddat österläge nås via dubbeldörrar från vardagsrummet samt fransk balkong i sovrummet. Stora ytor ger plats för gemenskap och många gäster. Gott om förvaring via walk in closet och platsbyggda garderober. Tre bra sovrum med förvaring. Ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. OBS Bilderna är sk. renderingsbilder då bostaden ej är färdigbyggd. Se planlösning för bostadsdisponering.

Bostaden är under produktion med planerad inflytt 30 november 2020. Som boende här får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet samtidigt som detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, golvvärme, inbyggda sittbänkar i fönster. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten.

Välkommen att kontakta mäklare Martina Brink 0760266400 [email protected] för vidare intresse.

Utgångspris:
4 990 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
3 556 kr/mån
Våning
1 av 3 (Hiss finns)

Planritning

S:t Göransgatan 28 - Planritning
S:t Göransgatan 28 - Planritning
S:t Göransgatan 28 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  I samtliga rum ligger golv i Tarkett Noble Ek Big Block Soho, färg ”Ek Natur”. Trösklar/foder/socklar i Ek och behandlas lika golv. Väggarna är målade i bruten ljusgrå färg och tak matt, vit färg. Innerdörrar är trädörrar i Ekfanér och Ytterdörren är av typen säkerhetsdörr. Genomgående vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom badrum som har elburen komfortvärme. Fönstersmygar är inklädda i ekfanér, färg lika golv. Garderoberna har lackade luckor med inredning i ekfanér. KÖK: Kök är ett platsbyggt snickerikök med lackade luckor med ramspegel i ljusgrå ton. Beslag/knoppar i krom eller mässing. Bänkskivor samt stänkskydd i kalksten. Diskho planmonterad i rostfri stål. Hänglist i rostfri stål eller mässing. Maskinell utrustning: spishäll induktion, Miele, varmluftsugn, Miele. Mikrovågsugn, Miele. Övriga vitvaror Siemens alt. motsvarande. Diskmaskin, inbyggnads kyl & frys. Köksfläkt, integrerad med snickerilucka. Blandare i mässing alternativt krom. VARDAGSRUM: Stort och inbjudande vardagsrum med gott om plats för stora sällskap. Utgång till bostadens balkong i insynsskyddat österläge med utsikt mot Fålhagens villakvarter. SOVRUM: Tre sovrum i bra storlek varav de mindre med garderob samt det stora sovrummet med walk in closet och fransk balkong. BADRUM: Klinkergolv med naturtrogen känsla av Vals 30X60cm. Elburen komfortvärme. Golvbrunn i dusch rostfri unidrain. Kaklade väggar med måtten 15X15cm alt. 20x20cm, blank platta i mjukt sandgrå. Kommod i ljust grå kulör med infällt tvättställ i vitt porslin. Beslag/knoppar i krom eller mässing likt kök. Spegel, anpassad efter kommod. Belysning ovan spegel. Högskåp eller överskåp med luckor i kulör likt kommod. Tvättmaskin och torktumlare. Blandare i mässing eller krom. Duschvägg och badkarsvägg i glas utan ram. WC golvstående i vitt porslin, handdukstork, elburen, i krom eller mässing. FÖRRÅD: Tillhörande förråd i källaren.

 • Bostaden

  Boarea

  85 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3556 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för TV/Bredband

  Balkong/uteplats

  Balkong med trall i cedersträ och räcke i svart smide. Ca 5 kvm i österläge.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.0014%

 • Fastigheten

  Byggår

  2018-2020

  Renoveringar

  Nyproduktion

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till föreningens gemensamma utrymmen hör garage, gym och cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 250 kr/månad för data/tv/tele.

  Parkering

  I föreningen finns 42 garageplatser belägna i källaren dit hissen går. Garageplats kan hyras för 1750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  200 kr/mån

  Totalt

  550 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Driftkostnad enligt schablon.

 • Föreningen

  Namn

  Liljegatan 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen finns på adressen Liljegatan 1-3 samt S:t Göransgatan 26-28 och består av 3 huskroppar med 16 lägenheter i varje huskropp. I bottenplanet i ett av husen ligger nyrustad Coop-butik. Gemensamt garage i källaren dit hissen går, I föreningen finns även cykelförråd samt gym.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam innergård med gräsmatta och planteringar

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Göransgatan 28, UPPSALABostadsbildGenerös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i insynsskyddat österläge nås via dubbeldörrar från vardagsrummet samt fransk balkong i sovrummet. Stora ytor ger plats för gemenskap och många gäster. Gott om förvaring via walk in closet och platsbyggda garderober. Tre bra sovrum med förvaring. Ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. OBS Bilderna är sk. renderingsbilder då bostaden ej är färdigbyggd. Se planlösning för bostadsdisponering. Bostaden är under produktion med planerad inflytt 30 november 2020. Som boende här får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet samtidigt som detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård. Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, golvvärme, inbyggda sittbänkar i fönster. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten. Välkommen att kontakta mäklare Martina Brink 0760266400 [email protected] för vidare intresse. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50OJUUUE3RA9RF444990000 kr