Orgelgatan 7
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Orgelgatan 7
Kapellgärdet, UPPSALA

2 rum, 45 kvm, 2 795 kr/mån
Fast pris: 2 095 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Tvåa med uteplats i Brf Block

TILLTRÄDE OMGÅENDE! Ljus och mycket smakfull lägenhet i nya brf Block! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med härlig uteplats mot innergården. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 3,1 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Dragdörr från vardagsrummet ut till uteplats mot den fina innergården. Sovrummet är ljust och luftigt med gott om förvaring i garderober och badrummet är mycket smakfullt och har bl a kombinerad tvätt- och torktumlare.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Tillträde i sommar!

Varmt välkommen till vår visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Länk till lägenhetsväljaren där ni kan utforska resten av lägenheterna i ETAPP 2:
https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/#view:1-1

Bilderna är från brf Block´s visningslägenhet och samstämmer helt i material men skiljer sig i planlösning och placering från den annonserade bostaden.

Fast pris:
2 095 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 795 kr/mån
Våning
1 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Orgelgatan 7 - Planritning
Orgelgatan 7 - Planritning
Orgelgatan 7 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

Clara Lööf Ljunglund

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med förvaring på hatthylla och i garderob. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. VARDAGSRUM med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för stor soff- och matgrupp. Nisch i vägg för t ex inbyggt hyllsystem om så önskas. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. Stor uteplats mot den fina innergården. Smakfullt KÖK med gott om förvaring bakom mattsvart/gråa luckor och lådfronter med push beslag. Kalkstensgrå bänkskiva i kvartskomposit. Blandare i borstad svart krom. Vitvaror från Siemens, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Inbyggd varmluftsugn och spishäll med induktion. Inbyggd fläkt i överskåp. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. SOVRUM med skjutdörr och förvaring i garderober. Plats för stor säng och annan önskad möbel. Hellimmat eklamellplank och målade väggar i ljusgrå ton. BADRUM med klinker i kulör svensk grön med elektrisk komfortgolvvärme. Kakel i liggande format, sätts i förskjutna band. Kulör vit matt. WC, dusch med transparent duschvägg, handfat med blandare i borstad svart krom, handdukstork, toalettpappershållare och krokar i borstad svart krom. Siemens kombinerad tvätt och torktumlare. Till lägenheten finns ett förråd i källarplan att nyttja. Bofaktablad finns under bifogade dokument.

 • Bostaden

  Boarea

  45 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2795 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.4891%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017-2020

  Renoveringar

  Byggår 2017-2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har tre gemensamma takterrasser med bokningsbart spa, utekök, odlingar och pergola. Cykelparkering finns i källarplanet.

  Tv & Bredband

  TV och internet via fiber

  Parkering

  81 parkeringsplatser i varmgarage. Kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  Block

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 158 bostadsrätter. Föreningen har en egen hemsida på http://brfblock.se Det kommer finnas möjlighet för varje bostads första köpare, dvs den som tecknar upplåtelseavtal, i Brf Block att hyra ut sin lägenhet i andra hand. För uthyrning kommer ingen specifik anledning att behövas.

  Hemsida

  http://www.brfblock.se/

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med trädgård och pergola.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

Clara Lööf Ljunglund

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Orgelgatan 7, UPPSALABostadsbildTILLTRÄDE OMGÅENDE! Ljus och mycket smakfull lägenhet i nya brf Block! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med härlig uteplats mot innergården. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 3,1 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Dragdörr från vardagsrummet ut till uteplats mot den fina innergården. Sovrummet är ljust och luftigt med gott om förvaring i garderober och badrummet är mycket smakfullt och har bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Tillträde i sommar! Varmt välkommen till vår visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag. Länk till lägenhetsväljaren där ni kan utforska resten av lägenheterna i ETAPP 2: https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/#view:1-1 Bilderna är från brf Block´s visningslägenhet och samstämmer helt i material men skiljer sig i planlösning och placering från den annonserade bostaden.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50MS8E85GO5Q2TDF2095000 kr