S:t Göransgatan 24 C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

S:t Göransgatan 24 C
Fålhagen, UPPSALA

1 rum, 22.5 kvm, 1 675 kr/mån
Utgångspris: 1 495 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Perfekt planerad 1:a i Fålhagen!

Perfekt studentlya/första lägenhet belägen i populära Fålhagen, lugnt belägen på återvändsgata med närhet till city samt med utmärkt pendlarläge. Ljus och charmig etta med renoverat arbetskök, ljust rum med fint golv samt stamrenoverat badrum. Trevlig, välskött innergård.

På S:t Göransgatan 24 C bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergårdarna ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Utgångspris:
1 495 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
22.5 kvm
Rum
1 rum
Avgift
1 675 kr/mån

Planritning

S:t Göransgatan 24 C - Planritning
S:t Göransgatan 24 C - Planritning
S:t Göransgatan 24 C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande HALL med plats för avhängning. Fint golv och ljusa väggar. Påkostat renoverat KÖK från Storsjökök med gott om förvaring bakom alla luckor som går hela vägen upp till taket. Utrustat med kyl, frys, induktionshäll, kombiugn med microfunktion, köksfläkt och diskmaskin. Ljust ALLRUM med fint golv och ljusa väggar. Plats för både säng, soffa och matplats. Fönster med fri utsikt. Stort BADRUM med plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. WC, handfat, dusch, element och spegelskåp. Badkar finns i källarförrådet.

 • Bostaden

  Boarea

  22.5 kvm

  Månadsavgift

  1675 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga. Obligatorisk avgift 125 kr

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.40007%

  Andel av årsavgift: 0.40007%

 • Fastigheten

  Byggår

  1942

  Renoveringar

  1988 Fönster 1992 El, nya avlopp- och vattenstammar 1993 Tvättstuga, tak, fasad, balkonger 2005 OVK 2006 Spolning av köks- och badrumsstammar 2007 Säkerhetsdörrar insatta 2008 Energideklaration 2011 Byte av fönster och balkongdörrar 2012 Byte av alla termostater i radiatorerna. Justering och rengörning av ventilationskanalerna. 2012 - Spolning avloppsstammar (sker regelbundet enl, plan och vid behov). 2014 Löpande underhåll enl. plan, ex: nytt torkskåp, målning av tak och byte av ljuskupoler på S:t Göransgatan 22 och Liljegatan 4 D & 6 D 2015 Löpande underhåll. Stamspolning avlopp. Renovering tvättstugan på S:t Göransgatan + nya maskiner. 2017-18 Åtgärder efter OVK-besiktning, åtgärdat taksäkerhet 2019 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  Övernattningsrum med två bäddar (hyra 100 kr/natt, bokas hos styrelsen), bastu, litet gym och pingisbord samt samlinglokal (hyra 200 kr/tillfälle) finns på Liljegatan 4 D, källaren. Hobbyrum i källaren på Liljegatan 6 D. Till varje lägenhet hör två förråd med samma nummer som lägenhetsnumret. Utformningen och ytan varierar lite mellan husen, de är i trä, plåt eller nät. Till förråden hör rejäla hänglås och ska lämnas kvar vid flytt. Nycklarna ska lämnas direkt till den nya ägaren. Det finns även ett antal extra förråd som kan hyras av boende. När något förråd blir tillgängligt meddelas detta med anslag i den aktuella fastigheten. På gårdarna mellan husen finns två fasta grillar och flera bersåer för trevliga middagar. Den ena grillen står mellan Liljegatan 6 och Torkelsgatan 2 och den andra står mellan S:t Göransgatan 24 och Liljegatan 4. Förutom grillplatserna finns det ett antal bersåer med utemöbler.

  Tv & Bredband

  Fr.o.m 1 mars 2020 har föreningen ett gruppabonnemang för TV och internet via Telenor. Kostnaden för TV och internet blir 125 kronor/månad. Kostanden tillkommer på hyresavin varje månad.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-01-15

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen hyr ut 50 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 400 kr/mån. Kösystem tillämpas och idag är det 13 st personer i kö (2020-02-28). Det finns även boendeparkering via kommunen i området.

 • Föreningen

  Namn

  HSB Åttan

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 142 bostadsrättslägenheter med adress S:t Göransgatan 22, S:t Göransgatan 24 A-C, Liljegatan 4 A-D, Liljegatan 6 A-D och Torkelsgatan 2 A-C. Kontaktperson är Jan Balkeståhl eller Ann-Kristin Öberg (HSB). Föreningen har en egen hemsida på www.hsb.se/uppsala/attan Medlemsavgift om 500 kr till HSB vid inträde i bostadsrättsföreningen.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.hsb.se/uppsala/attan

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Jesper Sweijer

Ansvarig Fastighetsmäklare

0704-08 77 50

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Göransgatan 24 C, UPPSALABostadsbildPerfekt studentlya/första lägenhet belägen i populära Fålhagen, lugnt belägen på återvändsgata med närhet till city samt med utmärkt pendlarläge. Ljus och charmig etta med renoverat arbetskök, ljust rum med fint golv samt stamrenoverat badrum. Trevlig, välskött innergård. På S:t Göransgatan 24 C bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergårdarna ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50KR964Q5CMFRS521495000 kr