Råbyvägen 57E
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Råbyvägen 57E
Gränby, Uppsala

1 rum, 36 kvm, 2 455 kr/mån
Utgångspris: 1 595 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Perfekt planlösning och balkong i soligt läge!

Välkommen till en högt belägen och fräsch lägenhet i mycket bra skick. Bra planerad etta med fina ljusinsläpp och en mycket genomtänkt planlösning. Här bor du med goda pendlarmöjligheter i en bostad med fina val. Vitlaserad mattlackad ekparkett och genomgående vitmålade väggar. Bostaden är mycket enkel att möblera och rymmer båda matbord, soffgrupp och säng. God klädförvaring finns i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns en härlig balkong med sol från tidig morgon till sen eftermiddag.

Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område som ligger ca 2,6 km nordost från Stora Torget i Uppsala. Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger och all tänkbar service. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3. Från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum. Det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen in till Resecentrum.

Utgångspris:
1 595 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 455 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Råbyvägen 57E - Planritning
Råbyvägen 57E - Planritning
Råbyvägen 57E - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

15:00-15:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnade hall med yta för avhängning samt tre garderober. Parkettgolv samt vitmålade väggar. -- Ett stilrent snyggt kök med goda förvaringsutrymmen och matplats för många gäster. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum och är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt mikrovågsugn. -- Ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffa och säng. Utgång till bostadens soliga balkong. Här finns en platsbyggd skjutdörrsgarderob. -- Mycket smakfullt och helkaklat badrum utrustat med dusch och glasdörrar, wc, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett ett vindsförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  36 kvm (Areauppgifter enligt föreningen)

  Månadsavgift

  2455 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår: värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet och IP-telefoni

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.803%

  Andel av årsavgift: 1.19%

 • Fastigheten

  Byggår

  2015-2018

  Renoveringar

  2018 Nybyggt 2019 2-årsbesiktning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare.

  Tv & Bredband

  Föreningen har gruppavtal med Comhem gällande kabel-tv, bredband 50 Mbit/s och ip-telefoni. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Vill man utöka någon del så kan man göra det men då betalar man det separat.

  Parkering

  Föreningen delar garage med Brf Romanen, men Skildra äger sina platser och Romanen sina. Det finns 30 platser i kallgarage för 900 kr/mån och i dagsläget finns det lediga platser (2020-06-17). För en elbilsplats är kostnaden 1400 kr/mån. Föreningen är även ansluten till en bilpool, M. M erbjuder föreningens medlemmar en hyrbil vid behov. Läs mer på m.co Bilen finns i husets garage.

 • Föreningen

  Namn

  Skildra

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 63 bostadsrättslägenheter med adress Råbyvägen 57 A-E. Kontaktperson är Mikael Hovberg.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brfskildra.se

  Gårdsplats/innergård

  Gemensam grillplats på innergården.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

15:00-15:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Råbyvägen 57E, UppsalaBostadsbildVälkommen till en högt belägen och fräsch lägenhet i mycket bra skick. Bra planerad etta med fina ljusinsläpp och en mycket genomtänkt planlösning. Här bor du med goda pendlarmöjligheter i en bostad med fina val. Vitlaserad mattlackad ekparkett och genomgående vitmålade väggar. Bostaden är mycket enkel att möblera och rymmer båda matbord, soffgrupp och säng. God klädförvaring finns i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns en härlig balkong med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område som ligger ca 2,6 km nordost från Stora Torget i Uppsala. Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger och all tänkbar service. För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3. Från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum. Det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen in till Resecentrum. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50KL4LQVVPDVBL6V1595000 kr