Frodegatan 10C
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Frodegatan 10C
Fålhagen, UPPSALA

1 rum, 37.5 kvm, 2 384 kr/mån
Utgångspris: 2 100 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Sekelskiftspärla i anrika Tripolis!

Här får du chansen att bo i ljuvlig sekelskiftescharm i en mycket tilltalande lägenhet i hjärtat av Fålhagen i vackra Tripolis!

Takhöjden mäter över 3 meter och tillsammans med de fantastiska spröjsade fönstren, de väl bevarade vackra trägolven och den ljusa färgsättningen får du ett hem med härlig atmosfär. Tack vare en genomgående planlösning ger det lägenheten ett ljuvligt ljusinsläpp från två håll samt att bostaden upplevs som ljus och mycket luftig. Med ett lugnt och rofyllt läge med utsikt över föreningens vackra lummiga innergård är det lätt att trivas.

Här erbjuds en välkomnande rymlig entré till hall, ett inbjudande kök med karakteristiska trägolv och orginalskafferi bevarat, ett stort luftigt vardagsrum med klädkammare och ett stamrenoverat snyggt badrum.

I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja.

Fin innergård med pergola, trädgårdsmöbler och grill. Ypperligt pendlarläge i mycket attraktiva kvarter med närhet till stationen och all tänkbar service. Välskött förening med mycket populära lägenheter mitt i citypulsen.

Bör ses, varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
2 100 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
37.5 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
2 384 kr/mån
Våning
4 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Sanna Nyberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0725-52 86 40

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Hall

  Välkomnande rymlig entré till hall med klinkergolv och yta för avklädning.

  Vardagsrum

  Väl tilltaget vardagsrum. Rummet rymmer enkelt en säng, soffgrupp och annat önskat möblemang. Stora fönsterpartier som ger rummet otrolig rymd.

  Kök

  Tilltalande kök med originalskafferi, ugn, spis, diskho, avlastningsbänk och goda förvaringsmöjligheter i högskåp. Trägolv, målade väggar och stort fönster som vetter mot innergården.

  Badrum

  Fräscht stamrenoverat helkaklat badrum installerat med dusch, WC, handfat och spegel.

 • Bostaden

  Boarea

  37.5 kvm

  Månadsavgift

  2384 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, tvättstuga och bostadsrättstillägg.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.47875%

 • Fastigheten

  Byggår

  1910-14

  Renoveringar

  1981-82 Gården och gemensamma utrymmen renoveras 1988 Installation av hiss 1988-90 Badrummen renoverades i samband med stamrenoveringen (vatten och avlopp), el 1989 Tak, fasad 1994-95 Fönsterrenovering 2005 Renovering av tvättstugor, fasad- och fönsterrenovering av gaveln mot Väderkvarnsgatan 2006 Fasad mot Väderkvarnsgatan klar, renovering av fönster mot Väderkvarnsgatan 2008 Energideklaration 2009 Ommålning av en sektion av plåttaken, byte av fönster i vindsvåningarna 2010 Reparerat vattenläckage i skyddsrum. Renoverat gästrummet 2011 Målat färdigt plåttaken. Snöräcken monterade på taket. Tilläggsasfaltering p-plats. Kodlås till alla portarna installeras. 2012 Kodlås till alla portar. Fasad- och fönsterrenovering av gaveln mot Frodegatan. 2013 Rensat avloppssystemet. Fasadmålning. Våtrumsindikeringsmätning i samtliga våtrum, målning av fönster på gaveln mot Frodegatan 2013-17 Radonsanering 2014 Upprustning utemiljö. OVK för vindslägenheterna utförd. 2015 Normalt underhåll. Några lägenheter har förhöjda radonvärden, åtgärder är gjorda. Ny mätning under vintern 2015. 2017 Bastun renoveras och en ny webbsida lanseras. 2018 Fönster på vindsvåningarna renoverade under hösten. Radonsanering färdigställd och godkänd. OVK-besiktning genomförd. Upprustning av föreningens skyddsrum. Byte av takfönster i vindslägenheterna. 2019 Nytt återvinningshus byggs, trapphusrenoveringar planeras. Ny energideklaration. Renovering av balkongdörrar. Planerat: Långsiktig trapphusrenovering påbörjas 2019 med målsättningen att genomföra ca två trapphus per år.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, barnvagnsförråd, snickarbod, bastu och övernattningsrum. Övernattningsrummet med två bäddar, dusch och WC kostar 200 kr/dygn att hyra. Samlingslokalen kan hyras för 100 kr/tillfälle. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät TV via Comhem, basutbudet ingår. Bredband via Telenor alternativt via Comhem. Medlemmarna får själva teckna avtal med den leverantör de önskar.

  Status energideklaration

  Utförd

  Parkering

  Föreningen hyr ut 62 parkeringsplatser med elplint, kostnad 300 kr/mån. Kösystem tillämpas. Det är ca 30 personer i kö. Kötiden är flera år. Boendeparkering via kommunen tillämpas i området.

 • Föreningen

  Namn

  Tripolis

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 132 bostadsrättslägenheter med adress Norrtäljegatan 9 A-C, Frodegatan 10 A-C och Väderkvarnsgatan 36, 38 A-C och 40. Ordförande är Lennart Öberg.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.tripolis.se

  Gårdsplats/innergård

  Mysig innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Sanna Nyberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0725-52 86 40

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Frodegatan 10C, UPPSALABostadsbildHär får du chansen att bo i ljuvlig sekelskiftescharm i en mycket tilltalande lägenhet i hjärtat av Fålhagen i vackra Tripolis! Takhöjden mäter över 3 meter och tillsammans med de fantastiska spröjsade fönstren, de väl bevarade vackra trägolven och den ljusa färgsättningen får du ett hem med härlig atmosfär. Tack vare en genomgående planlösning ger det lägenheten ett ljuvligt ljusinsläpp från två håll samt att bostaden upplevs som ljus och mycket luftig. Med ett lugnt och rofyllt läge med utsikt över föreningens vackra lummiga innergård är det lätt att trivas. Här erbjuds en välkomnande rymlig entré till hall, ett inbjudande kök med karakteristiska trägolv och orginalskafferi bevarat, ett stort luftigt vardagsrum med klädkammare och ett stamrenoverat snyggt badrum. I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja. Fin innergård med pergola, trädgårdsmöbler och grill. Ypperligt pendlarläge i mycket attraktiva kvarter med närhet till stationen och all tänkbar service. Välskött förening med mycket populära lägenheter mitt i citypulsen. Bör ses, varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50JQTVNGJP5NS2NI2100000 kr