Apelgatan 9 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Apelgatan 9 A
Salabacke, Uppsala

2 rum, 61 kvm, 3 164 kr/mån
Pris enl ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gavellägenhet i bra skick med fint kök och balkong i västläge!

Välkomna till en väldisponerad tvåa med genomgående fina golv och bra ytskikt. Fönster i tre olika väderstreck ger ett fint ljusinsläpp hela dagen. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Här erbjuds du ett charmigt och funktionellt kök med en rymlig matplats. Fönster både vid matplats och köksbänk ger bra arbetsljus. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till trevlig balkong i soligt västerläge. Stort sovrum med gott om förvaring. Badrum med kakel, klinkers och badkar.

Välskött förening med god ekonomi, belåningsgrad på endast 1603 kr/kvm). De boende har tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, utegrill, bastu, samlingslokal och hobbyrum. I avgiften ingår bl a kabel-tv, bredband 250 Mb/s. Föreningen bjuder även på bostadsrättstilläggs-försäkringen.

Lugnt och trevligt område med gångavstånd till bl a Gränby Centrum med all tänkbar service. Promenad- eller cykelavstånd till city och centralstation samt nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. I närheten finns även stora fina grönområden, lekplatser, skola, Årsta centrum samt Brantingstorg med bl.a. Ica och apotek.

Kontakta mig på tel 0708 43 48 99 så berättar jag mer!

Pris enl ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 164 kr/mån
Våning
1 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande hall med laminatgolv och ljusa väggar samt klädhängare. -- Hemtrevligt kök med laminatgolv och ljus tapet. Köksinredning i klassiskt trä. Vitvaror: kyl/frys, fläkt och spishäll med ugn. God plats för förvaring och bra matplats vid fönster med fin utsikt. -- Rymligt vardagsrum med laminatgolv och ljus tapet. Utgång till härlig balkong i västerläge. --Inre hall med laminatgolv och ljus tapet. Förvaring i garderober med överskåp. -- Sovrum med trägolv och sandfärgade väggar. Flera garderober med överskåp. -- BADRUM med kakel och klinkers. Handfat, wc, badkar och badrumsskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  61 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3164 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni, bostadsrättstillägg och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 0, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.46267%

  Andel av årsavgift: 0.46427%

 • Fastigheten

  Byggår

  1956

  Renoveringar

  1982 Fasad inkl tilläggsisolering 1997-98 Stamrenovering, fönster (nya karmar och isolerglas), el 2000 Säkerhetsdörrar 2002 Bredband installerades 2004 Radonmätning 2005 Nya centralfläktar 2009 Central elmätare som läser av varje lgh:s förbrukning, läggs på hyran med tre månaders förskjutning, energideklaration 2011-12 Balkonger, renoverat och målat, kontrollerade. 2014 Löpande underhåll enligt plan. 2017 Stamspolning 2018 Målning av soprum, OVK, renovering efter vattenskada i oktober, byte av bredbandsrouter Föreningen planerar husrenovering på A-husen på Apelgatan 3,5,7 och 9 samt dräneringsarbeten runt dessa hus. Takarbetena är en del av ordinarie underhållsplan. Dräneringen är ett förebyggande arbete mot skyfallsliknande regn.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns 8 st tvättstugor totalt, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Lokalen kostar 200 kr i hyra/tillfälle. Vävstuga finns. Tvättstuga = 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Snabbtvättstuga = 1 tvättmaskin, torktumlare i separat rum , torkrum. Grovtvättstuga = 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt grovtvättmaskin. Det finns även mangel

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telenor, 250/100 Mb/s ingår i avgiften.

  Parkering

  I föreningen finns totalt 94 parkeringsplatser varav 84 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 100 kr/mån, 10 parkeringsplatser med elplint för 250 kr/mån, 37 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 400 kr/mån. Det finns även 4 mc-garage. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser uthyrda. Det finns fri parkering på kringliggande gator.

 • Föreningen

  Namn

  Riksbyggen Uppsalahus nr 6

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 235 bostadsrättslägenheter med adress Apelgatan 3-9 och Verkmästargatan 5. Kontaktperson är Lena Taxén. Föreningens hemsida är http://www.uppsalahus6.org/

  Ekonomi

  Föreningen avser att höja avgiften med 2% per år.

  Hemsida

  http://www.uppsalahus6.org/

  Gårdsplats/innergård

  Härlig innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Apelgatan 9 A, UppsalaBostadsbildVälkomna till en väldisponerad tvåa med genomgående fina golv och bra ytskikt. Fönster i tre olika väderstreck ger ett fint ljusinsläpp hela dagen. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Här erbjuds du ett charmigt och funktionellt kök med en rymlig matplats. Fönster både vid matplats och köksbänk ger bra arbetsljus. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till trevlig balkong i soligt västerläge. Stort sovrum med gott om förvaring. Badrum med kakel, klinkers och badkar. Välskött förening med god ekonomi, belåningsgrad på endast 1603 kr/kvm). De boende har tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, utegrill, bastu, samlingslokal och hobbyrum. I avgiften ingår bl a kabel-tv, bredband 250 Mb/s. Föreningen bjuder även på bostadsrättstilläggs-försäkringen. Lugnt och trevligt område med gångavstånd till bl a Gränby Centrum med all tänkbar service. Promenad- eller cykelavstånd till city och centralstation samt nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar. I närheten finns även stora fina grönområden, lekplatser, skola, Årsta centrum samt Brantingstorg med bl.a. Ica och apotek. Kontakta mig på tel 0708 43 48 99 så berättar jag mer!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50JQTSVT3P5NRPDB0 kr