Fyrislundsgatan 37 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Fyrislundsgatan 37 B
Salabacke, Uppsala

4 rum, 92 kvm, 5 422 kr/mån
Utgångspris: 2 990 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket trivsam fyra i populära Salabacke/Årsta med närhet till allt stan har att erbjuda!

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i östra Salabacke med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping. Bostaden är i toppskick, har två balkonger och ligger på våning 4 i byggnad från 2016 med hiss ifrån markplan. Bilpendlaren har nära till E4an och tågpendlaren når stationen på 10 min med cykel.
Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fina parkett- och klinkergolv. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats för 6 personer. Två rymliga balkonger gör det enkelt att njuta av solen större delen av dagen/kvällen med utsikt över Årsta/vaksala kyrka och mot grönskande innegård/del av Domkyrkan.

Planlösningen ger er entré/hall med flera garderober, kök med inredning från Marbodal och vitvaror ifrån Siemens, rymligt vardagsrum med utgång till mindre balkong med trall, master bedrom med gott om förvaring i garderober och ”walk in closet”, modernt duschrum/WC med tvättmaskin och torktumlare, sovrum med utgång till stor balkong med trall och plats för lounge grupp och matbord, klädkammare, ytterligare duschrum/WC samt sovrum.

I månadsavgiften ingår värme, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga & Internet

Till lägenheten hör ett källarförråd om 2 kvm,

Möt framtiden i en utav Uppsalas mest växande stadsdelar. Ett stenkast från boendet ligger populära Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. Årsta centrum ligger också i närheten med all tänkbar service man behöver i form av livsmedelsbutik med generösa öppettider mellan 07-23, vårdcentral, apotek, restaurang, kiosk mm. Goda bussförbindelser och cykelavstånd till centrala Uppsala. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor.

Kontakta mäklaren på tel: 0708 43 48 99 för mer info!

Utgångspris:
2 990 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
92 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 422 kr/mån
Våning
4 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande hall med ljusa väggar, ekparkettgolv samt gott om förvaring i garderober. -- KÖK med ekparkettgolv och ljusa väggar. Inredning från Marbodal med vita luckor. Ljusgrått kakel ovanför arbetytor. Utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Här får ni en öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplats för cirka sex personer. -- Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Gott om ljusinsläpp ifrån fönster. Utgång till mysig balkong med trall, här finns plats för mindre bord och stolar. -- Stort sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng samt bra förvaring i garderober och ”walk in closet”. -- DUSCH/WC med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, handfat med kommod och belyst spegelskåp. --Sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Utgång till stor balkong med trall. Här finns plats för lounge del, grill, matbord etc. --Inre hall med förvaring i klädkammare. --- DUSCH/WC med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, wc och handfat. ----Sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv.

 • Bostaden

  Boarea

  92 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  5422 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga & Internet

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.4748%

  Andel av årsavgift: 1.47%

 • Fastigheten

  Byggår

  2016

  Renoveringar

  2016 Nybyggt 2017 Radonmätning 2018/ 2019 Tvåårsbesiktning 2019 Energideklaration Renovering/åtgärder efter 2 års besiktningen pågår, beräknas vara klart hösten 2020.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till Telia. Det som ingår i avgiften är kanalpaket "Lagom", bredband 100/10 Mb/s och IP-telefoni (exkl. samtalsavgifter).

  Parkering

  Föreningen har 44 garageplatser varav 3 handikapp, 4 familjeplatser, 2 elbilsplatser samt 2 MC-platser. Familjeplatserna som är något större kostar ca 1 200 kr/månad. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det lång kö. I garaget finns också tillgång till bil genom Sunfleet bilpool och medlemskapet ingår i lägenhetens månadsavgift.

 • Föreningen

  Namn

  Längtans Allé

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 97 bostadsrättslägenheter med adress Johannesbäcksgatan 43, Fyrislundsgatan 37 A-C och Gröna gatan 32. Kontaktperson är Boris Ivanic. Föreningen har en egen hemsida http://langtansalle.bostadsratterna.se/.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://langtansalle.bostadsratterna.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Fyrislundsgatan 37 B, UppsalaBostadsbildVälkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i östra Salabacke med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping. Bostaden är i toppskick, har två balkonger och ligger på våning 4 i byggnad från 2016 med hiss ifrån markplan. Bilpendlaren har nära till E4an och tågpendlaren når stationen på 10 min med cykel. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fina parkett- och klinkergolv. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats för 6 personer. Två rymliga balkonger gör det enkelt att njuta av solen större delen av dagen/kvällen med utsikt över Årsta/vaksala kyrka och mot grönskande innegård/del av Domkyrkan. Planlösningen ger er entré/hall med flera garderober, kök med inredning från Marbodal och vitvaror ifrån Siemens, rymligt vardagsrum med utgång till mindre balkong med trall, master bedrom med gott om förvaring i garderober och ”walk in closet”, modernt duschrum/WC med tvättmaskin och torktumlare, sovrum med utgång till stor balkong med trall och plats för lounge grupp och matbord, klädkammare, ytterligare duschrum/WC samt sovrum. I månadsavgiften ingår värme, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga & Internet Till lägenheten hör ett källarförråd om 2 kvm, Möt framtiden i en utav Uppsalas mest växande stadsdelar. Ett stenkast från boendet ligger populära Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. Årsta centrum ligger också i närheten med all tänkbar service man behöver i form av livsmedelsbutik med generösa öppettider mellan 07-23, vårdcentral, apotek, restaurang, kiosk mm. Goda bussförbindelser och cykelavstånd till centrala Uppsala. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor. Kontakta mäklaren på tel: 0708 43 48 99 för mer info! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50IR3RE9M3HDKAU12990000 kr