Fyrislundsgatan 56
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Fyrislundsgatan 56
Årsta, UPPSALA

3 rum, 84 kvm, 2 934 kr/mån
Pris enl ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välkommen till en fin och charmig gavel trea i attraktiva Årsta. Bostaden är belägen på våning fem som ni bekvämt når med hiss från ½-trappa. Med en storslagen utsikt över domkyrkan och slottet är det lätt att trivas här. Lugnt läge med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping. Goda pendlarmöjligheter i och med närheten till E4:an.

Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter. Kök med vacker utsikt över domkyrkan och slottet samt plats för matbord för fyra - sex personer. Stor balkong med plats för loungedel i soligt västerläge och kanon utsikt. Utgång till balkongen ifrån kök och sovrum. Vardagsrum med trägolv och stora fönster som ger rummet en ljus och trevlig atmosfär. Stort sovrum med fint golv och ljusa väggar. Ytterligare sovrum/kontor med plats för säng och garderob. Rymlig WC med badkar och tvättmaskin.
Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. I närområdet hittar ni Gränby Centrum med ett stort utbud av service och affärer. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till City, Resecentrum och Boländerna med bl.a. Ikea. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter.

För mer information kontakta mäklaren på tel: 0708 43 48 99

Pris enl ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 kvm
Rum
3 rum
Avgift
2 934 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

 • Bostaden

  Boarea

  84 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2934 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår vatten, kabel-tv (basutbud), tvättstuga och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg på 876 kr per månad för värme/bränsle.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.35434%

  Andel av årsavgift: 0.3548%

 • Fastigheten

  Byggår

  1969

  Renoveringar

  1995 fönster 1998 tak 2000-01 tvättstuga 2004 målning av trapphus. 2004-2005 - Byte till säkerhetsdörrar och postboxar i entré, radonmätning 2009 nya lekredskap i föreningens tre lekplatser, energideklaration 2010 byte av portlås- och lägenhetsnyckelsystem, vilket innebär att samtliga cylindrar och lägenhetsnycklar är byttes. 2011 elledningar från elcentral upp till lgh. så det blir 3-fas samt jordfelsbrytare. 2012 nya elcentraler i lgh. 2013-14 byte av tappvattenledningar och relining av spillvatten. 2014 löpande underhåll enl plan. Balkongmålning, översyn källarutrymmen, stamrenovering genom relining. Stamrenovering genom relining. Föreningen har bytt ut rör till tappvattnet i badrummen samt bytte ut spillvattenrör i källaren med relining.Man gick in från trapphusen i badrummen och ingen åverkan gjordes på porslin, ej heller utbyte av porslin. 2015 fortsatt balkongmålning, upprustning lekplatser, nytt avlopp hus 40 2016 anläggning av nya brandvägar, panelbyte samt målning av garagelängorna, installerat LED-belysning utomhus och i trapphus, 2017 renovering av hiss, en hiss per år. Börjar med hiss i hus nr 48, OVK 2018 fyra p-platser för elbilar, nya hissar i hus 38, 40, 42 och 48, renovering av källarnedfarter i hus 42, 48, 50 och 52, självlysande markeringar som markerar trappavsatser, renovering av balkonger 2019 ny energideklaration, nya hissar i hus 44, 46, 54 och 56 i maj, renovering av samtliga källarnedfarter under sommaren samt installation av cykelställ i alla källare, renovering av balkonger. Planerade renoveringar: 2020 Det är fortfarande löpande renovering av balkonger, föreningen har 3st hissar kvar som kommer att sättas in i vår.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd, motionsrum/träningslokal och tvättstuga med torkrum. Tvättstugor finns i hus 40, 48 och 58.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Bahnhof (fiber), 1000 Mb/s (frivilligt gemensamt abonnemang 150 kr/mån). Som alternativ till att ansluta sig mot internet via föreningens bredbandsanslutning, finns det möjlighet att beställa via ComHems bredband, då vi har “tre hål i väggen”.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-02-08

  Energiförbrukning

  139 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 92 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 175 kr/mån. 108 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 125 kr/mån. 130 parkeringsplatser i kallgarage, kostnad 325 kr/mån. I dagsläget är det 20st i kö (2020-02-10). Det finns också 4 platser för elbilar (2 är uthyrda), kostnad 250 kr/mån. Medlem blir direkt debiterad av Vattenfall för elförbrukningen. Uppställningsplats för husvagn finns och är enbart till för föreningens medlemmar. Husvagnsuppställning är placerad i södra parkeringsområdet. Det finns 5 st platser och kostnad per månad är 175 kr/mån. Ansökan om parkering och köplats görs hos Vicevärden på expeditionstid.

 • Driftskostnad

  Uppvärmning

  876 kr/mån

  Totalt

  876 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Årsta

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 348 bostadsrättslägenheter med adress Fyrislundsgatan 38-60. Föreningen kontaktas via vicevärdsexpeditionen eller per mejl.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://www.brfarsta.se/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler, tre grillplatser och tre lekplatser med lekredskap. Föreningen har en boulebana. Gym finns i hus 54 och det kostar 300 kr för 6 månader. Alla lägenheter har förråd.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Fyrisl.

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Fyrislundsgatan 56, UPPSALABostadsbildVälkommen till en fin och charmig gavel trea i attraktiva Årsta. Bostaden är belägen på våning fem som ni bekvämt når med hiss från ½-trappa. Med en storslagen utsikt över domkyrkan och slottet är det lätt att trivas här. Lugnt läge med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping. Goda pendlarmöjligheter i och med närheten till E4:an. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter. Kök med vacker utsikt över domkyrkan och slottet samt plats för matbord för fyra - sex personer. Stor balkong med plats för loungedel i soligt västerläge och kanon utsikt. Utgång till balkongen ifrån kök och sovrum. Vardagsrum med trägolv och stora fönster som ger rummet en ljus och trevlig atmosfär. Stort sovrum med fint golv och ljusa väggar. Ytterligare sovrum/kontor med plats för säng och garderob. Rymlig WC med badkar och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd. BRF Årsta är en trevlig och välskött förening, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. I närområdet hittar ni Gränby Centrum med ett stort utbud av service och affärer. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till City, Resecentrum och Boländerna med bl.a. Ikea. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter. För mer information kontakta mäklaren på tel: 0708 43 48 99 https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50H44E82BLVGHUV10 kr