Gnejsvägen 9B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Gnejsvägen 9B
Eriksberg, UPPSALA

3 rum, 75.5 kvm, 4 332 kr/mån
Utgångspris: 1 975 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 2 200 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Insynsskyddad 3½:a med balkong i söderläge

Här finner du en mycket tilltalande, ljus och fräsch lägenhet. Det finns ett nyrenoverat kök där du har möjlighet utöva matlagningens konst. Den fina balkongen ligger mot en liten skogsdunge och i söderläge. Lägenheten har ett stamrenoverat badrum med tvättpelare. Ledig p-plats finns att hyra.

Det är cykelavstånd till city och gångavstånd till service vid Västertorg med bland annat mataffärer, bibliotek och vårdcentral. Närhet till skolor årskurs 1-9. Förskola finns i grannkvarteret och flera restauranger finns i området. Bra bussförbindelser till centrum med hållplats utanför husknuten. Är du naturintresserad så ligger vackra Hågadalen endast ett stenkast ifrån lägenheten.

Missa inte denna möjlighet till att få bo denna mycket trevliga lägenhet. Boka in visningen i din kalender - så ses vi där!

Utgångspris:
1 975 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75.5 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 332 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Gnejsvägen 9B - Planritning
Gnejsvägen 9B - Planritning
Gnejsvägen 9B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Flera garderober finns också. Ljusa väggar och lärkträ på golvet. SOVRUM med ljust gröna väggar och ekgolv. Här finns en inbyggd garderob och en lös garderob Stort fönster ger bra ljusinsläpp. Påkostat och renoverat KÖK med skåpluckor i vitt från Sentense. Här finns en bänkskiva i ekträ, vitt kakel ovanför arbetsytorna, och rikligt med förvaringsutrymmen såsom ett skafferi med utdragslådor. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, ugn, spishäll, fläkt och hel kyl och frys. MATRUM med parkettgolv och vit väv på väggen. Här ryms ett stort matbord och även en kökssoffa om man så önskar. Det finns en inbyggd dubbelgarderob i matrummet. I VARDAGSRUM ligger originalparketten som är fint slipad och på väggarna är det ljusgrå tapet. Stort fönster ger fint ljusinsläpp. BADRUM med infällbara duschväggar. Helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Vägghängt spegelskåp, handfat med kommod och handdukstork, wc-stol. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare från Cylinda. SOVRUM 2 med ljust gula väggar samt lärkträ på golv. Här hittar du även utgång till den soliga balkongen med läge in mot den lugna baksidan av huset. Utsikt mot en liten skogsdunge och en lekplats.

 • Bostaden

  Boarea

  75.5 kvm

  Månadsavgift

  4332 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.8609%

  Andel av årsavgift: 1.8633%

  Inre reparationsfond

  440 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1961

  Renoveringar

  1987 fasad 1999 balkonger 2000 - Renovering balkonger. 2003 - Nytt tak. 2007 - Stambyte. 2009 - Installation av säkerhetsdörrar. 2012 - Golven i tvättstugan och torkrummen samt källargången i 7A + 7B målades om, nya rabatter anlagda. 2013 - Fönsterbyte. 2014 - Löpande underhåll, byte till nya termostater i alla lägenheter 2016 - Målning källargolv, renovering av skärmtak, upprustning av lekplats, väggarmaturer 2019 - Energideklaration Planerat underhåll 2020: målning av träpanel, byte av tvättstugeutrustning, byte kodlås/ koddosor.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, bastu och barnvagnsförråd. Förråd finns till vardera lägenhet.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband 100/10 ingår också i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-05-06

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har 26 p-platser med elplint för 128kr/mån. 16 garageplatser för 284-316kr/mån beroende på storlek. I dagläget finns det 2 lediga p-platser med elplint. Till garagen är det 7 st i kö. (2020-02-18)

 • Driftskostnad

  El

  240 kr/mån

  Försäkring

  190 kr/mån

  Vatten och avlopp

  85 kr/mån

  Totalt

  515 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Riksbyggen Uppsalahus nr 9

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter med adress Gnejsvägen 3-9. Kontaktperson och ordförande är Fredrik Sundin.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gnejsvägen 9B, UPPSALABostadsbildHär finner du en mycket tilltalande, ljus och fräsch lägenhet. Det finns ett nyrenoverat kök där du har möjlighet utöva matlagningens konst. Den fina balkongen ligger mot en liten skogsdunge och i söderläge. Lägenheten har ett stamrenoverat badrum med tvättpelare. Ledig p-plats finns att hyra. Det är cykelavstånd till city och gångavstånd till service vid Västertorg med bland annat mataffärer, bibliotek och vårdcentral. Närhet till skolor årskurs 1-9. Förskola finns i grannkvarteret och flera restauranger finns i området. Bra bussförbindelser till centrum med hållplats utanför husknuten. Är du naturintresserad så ligger vackra Hågadalen endast ett stenkast ifrån lägenheten. Missa inte denna möjlighet till att få bo denna mycket trevliga lägenhet. Boka in visningen i din kalender - så ses vi där! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50GRL1TC35U7EUHL1975000 kr