Jumkilsgatan 2 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Jumkilsgatan 2 A
Luthagen, UPPSALA

1 rum, 36 kvm, 1 807 kr/mån
Utgångspris: 1 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Vindslägenhet med praktisk planlösning, attraktivt belägen i Luthagen!

Välkomna till en mycket rymlig etta på generösa 36 kvm med vindskaraktär och låg avgift! Lägenheten är belägen högst upp i huset, med egen ingång från våningsplanet, och ett insynsskyddat läge och fri utsikt. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober, ett kök med takfönster, ett modern badrum och ett öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp genom burspråk och plats för både er stora soff- samt matgrupp och säng. Precis bredvid lägenheten finns det även mycket praktiskt förvaring i ett rymligt förråd samt ytterligare ett i källarplan.

BRF Enar 5 är en mycket välskött förening med större renoveringar bakom sig och låg belåning (894 kr i lån/kvm), vilket återspeglar sig på den låga avgiften där bl a bredband är inkluderat. Här erbjuds de boende tillgång till en välskött innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Ett mycket centralt och eftertraktat läge, i ett lugnt och grönskande område precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

En mycket hemtrevlig lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Detta vill ni inte missa!

Utgångspris:
1 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36 kvm
Rum
1 rum och kök
Avgift
1 807 kr/mån
Våning
4 av 4 (Ej hiss)

Planritning

Jumkilsgatan 2 A - Planritning
Jumkilsgatan 2 A - Planritning
Jumkilsgatan 2 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 17 aug

17:30-18:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL med linoleummatta och målade väggar. Förvaring i skjutdörrsgarderober. KÖK med linoleummatta och målade väggar. Målade skåpluckor, bänkskivor i trä och kaklat ovan diskbänk. Utrustat med spis och kyl/frys samt bänkdiskmaskin (finns inte med på bild). Rymligt RUM med parkettgolv och tapetserade väggar. Härligt ljusinsläpp från det stora burspråket. Här njuter du av utsikten mot Uppsalas stadskärna och inte minst av grönskan kring Ringgatan. Plats för stor soff- samt matgrupp och säng. BADRUM med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegel och dusch hörna med transparent duschvägg. Till lägenheten finns ett förråd på samma våningsplan samt ett i källaren. Om så önskas kan vissa möbler ingå i köpet.

 • Bostaden

  Boarea

  36 kvm

  Månadsavgift

  1807 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt tvättstuga. Kabel-TV.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.12%

  Andel av årsavgift: 1.12668%

 • Fastigheten

  Byggår

  1967

  Renoveringar

  1998 Byte till treglasfönster 2000 Tak 2001 Tvättstuga 2005 Säkerhetsdörrar där medlem så önskat 31 av 45 satte in det, målning trapphus. radonmmätning 2006 Stamspolning. Undersökningar i stammar görs med jämna mellanrum. 2007 OVK, sotning ventilationssystem, renovering balkonger. 2008-09, Målning av balkongdörrar och fönster 2009 OVK-utluftsbesiktning. målning balkongdörrar/fönster, energideklaration 2010 Gjort parkeringsplatser (7 nya ) 2012 Lekpark på gården. 2013 Filmning stammar, diskuterar ang att anlita ett företag för att göra förebyggande stamunderhåll. 2014 Målning i källaren, byggt nytt duschrum i studentkorridoren. 2015 Renoverat tvättstugan, nya maskiner. Förebyggande stamunderhåll med grundlig rengöring som återställt flödesvidd till nyskick. 2016 Bytt all belysning på allmänna ytor till LED-belysning 2017 Källsorteringsskåp på gården 2018 Ny ledningskulvert mellan husen 2020 Energideklaration, fönsterbyte pågår Planerat: 2020 Februari - Föreningen håller på att byta fönster just nu och kommer att vara klara i slutet på mars enligt tidplan. Energideklaration utfördes i januari 2020, föreningen väntar på resultatet.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Comhem (obligatorisk kostnad om 164 kr/mån) Bredband, 100/100 Mbit/s, och ip-telefoni via Telenor.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 18 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är det 5-6 st i kö, förväntad kötid är ca 2 år (2020-02-24). Boendeparkering via kommunen finns även på omkringliggande gator.

 • Föreningen

  Namn

  Enar 5

  Allmänt om föreningen

  Föreningen upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt med adress Börjegatan 31 A-C och Jumkilsgatan 2 A-B. Kontaktperson är Göran Axelsson.

  Ekonomi

  Föreningen räknar med att höja hyran from 1 juli med ca 8 % pga fönsterbytet, men det är inte beslutat ännu.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Clara Lööf Ljunglund

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-49 09 30

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

13:00-13:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

måndag, 17 aug

17:30-18:00

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Jumkilsgatan 2 A, UPPSALABostadsbildVälkomna till en mycket rymlig etta på generösa 36 kvm med vindskaraktär och låg avgift! Lägenheten är belägen högst upp i huset, med egen ingång från våningsplanet, och ett insynsskyddat läge och fri utsikt. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober, ett kök med takfönster, ett modern badrum och ett öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp genom burspråk och plats för både er stora soff- samt matgrupp och säng. Precis bredvid lägenheten finns det även mycket praktiskt förvaring i ett rymligt förråd samt ytterligare ett i källarplan. BRF Enar 5 är en mycket välskött förening med större renoveringar bakom sig och låg belåning (894 kr i lån/kvm), vilket återspeglar sig på den låga avgiften där bl a bredband är inkluderat. Här erbjuds de boende tillgång till en välskött innergård med trädgårdsmöbler och grill. Ett mycket centralt och eftertraktat läge, i ett lugnt och grönskande område precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m. En mycket hemtrevlig lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Detta vill ni inte missa!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50GL0UCQ3SIFHEPK1795000 kr