Idrottsgatan 14
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Idrottsgatan 14
Svartbäcken, UPPSALA

4 rum, 96.6 kvm, 3 695 kr/mån
Utgångspris: 2 975 000 kr
Bud: 2 850 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lägenhet som är belägen i lugnt och attraktivt område. Den ligger på ½ tr och har balkong i söderläge.

Bostaden är i visst renoverings- och moderniseringsbehov men har ett nyligen stam renoverat badrum. Det är tre rymliga sovrum samt stort vardagsrum. Köket har en rymlig matplats. Det finns även en separat wc samt klädkammare. Till lägenheten hör också två källarförråd.

På Idrottsgatan 14 bor du i ett lugnt och trivsamt läge i populära Svartbäcken med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder mataffär, apotek, bank och konditori. Mycket uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska med närhet till Röborundans motionsspår och vacker natur bredvid anrika Gamla Uppsala högar. I närområdet finns restaurang samt idrottsanläggningen Fyrishov med bl. a simhall och gym. Till centrums shopping och caféer har du bekvämt promenadavstånd eller ca fem minuter med cykel. Goda kommunikationer med stadsbussarna.

Utgångspris:
2 975 000 kr
Bud
2 850 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96.6 kvm
Rum
4 rum
Avgift
3 695 kr/mån
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:2 850 000 kr02 jun 17:47
 • BUDGIVARE 1:2 800 000 kr02 jun 16:07
 • BUDGIVARE 1:2 800 000 kr02 jun 17:34

Planritning

Idrottsgatan 14 - Planritning
Idrottsgatan 14 - Planritning
Idrottsgatan 14 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall med hatthylla, 2 garderober samt klädkammare. Den inre delen av hallen är möblerbar. Plastmatta samt tapet på vägg. Gäst wc med klinkergolv, kakel vid handfatet, wc samt spegelskåp. Köket har stor matplats vid fönstret. Det är plastmatta samt ljusa väggar. Nyare skåpluckor på äldre stommar. Det finns skafferi, städskåp samt ett glasat parti mot vardagsrummet. Maskinellt finns spis med häll och ugn, fläkt, kyl/frys samt extra frys. Vardagsrummet har original parketten bevarad och guld brun tapet. Sovrum med grön tapet och plastmatta. Sovrum med blå tapet, plastmatta samt 2 garderober. Sovrum med rosa/röd medaljongtapet, linoleumgolv, 3 garderober samt utgång till balkongen som ligger i söderläge. Badrummet har fönster, klinker på golv och helkaklade väggar. Här finns duschplats med infällbara duschväggar, handfat med kommod samt spegelskåp och en wc. Här finns också några skåp samt en toppmatad tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  96.6 kvm

  Månadsavgift

  3695 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.432%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1987 Fasad 1997 Tak 2001 Fönster 2003 Stamrenovering i form av genomspolning med högtrycksapparatur 2005 Hiss, extra plåtbeslag på taken, byte av garageportar, installation av bredband 2006 Nyrenovering av tvättstuga, fasad 2007 Nytt låssystem 2009 Radonmätning 2010 Stamrenovering 2011 Asfaltering av gårdsplaner 2012 Relining av avloppet, Byte av tak, hängrännor och stuprör på garagen, ombyggnad av undercentral 2014 Nytt låssystem till garage, varje lägenhet ansluten till Uppsala Stadsnäts bredband 2018 Utbyte av vissa fönster i källaren, Energideklaration 2019 Installation av branddörrar vid elcentraler

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och barnvagnsförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till Comhems kabelnät och Uppsala Stadsnät. Analogt basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband tecknar och bekostar medlemmen själv.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-04-30

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har 31 p-platser med elplint för en kostnad om 175 kr/mån. Det finns även 30 platser i kallgarage för en kostnad om 375 kr /mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser uthyrda och det är kort kö (2020-05-08).

 • Föreningen

  Namn

  Helge

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 72 bostadsrättslägenheter på Idrottsgatan 10, 12, 14, 16. Kontaktperson är Gunnar Wiksten.

  Ekonomi

  Inga avgiftshöjningar är planerade för 2020-2021.

  Hemsida

  https://www.egrannar.se/brfhelge/sida/id/3080/

  Gårdsplats/innergård

  I trädgården finns gemensamma trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Idrottsgatan 14, UPPSALABostadsbildLägenhet som är belägen i lugnt och attraktivt område. Den ligger på ½ tr och har balkong i söderläge. Bostaden är i visst renoverings- och moderniseringsbehov men har ett nyligen stam renoverat badrum. Det är tre rymliga sovrum samt stort vardagsrum. Köket har en rymlig matplats. Det finns även en separat wc samt klädkammare. Till lägenheten hör också två källarförråd. På Idrottsgatan 14 bor du i ett lugnt och trivsamt läge i populära Svartbäcken med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder mataffär, apotek, bank och konditori. Mycket uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska med närhet till Röborundans motionsspår och vacker natur bredvid anrika Gamla Uppsala högar. I närområdet finns restaurang samt idrottsanläggningen Fyrishov med bl. a simhall och gym. Till centrums shopping och caféer har du bekvämt promenadavstånd eller ca fem minuter med cykel. Goda kommunikationer med stadsbussarna.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50ES8I5DIFPQVF702975000 kr