Bredmansgatan 4D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bredmansgatan 4D
Luthagen, UPPSALA

2 rum, 59 kvm, 2 893 kr/mån
Utgångspris: 2 195 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad tvåa med äldre charm. Välskött förening med god ekonomi. Bredband ingår i avgiften!

Nu ges möjligheten att förvärva en optimalt planerad 2:a med balkong. Belägen på lugn gata i populära Luthagen!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med klädkammare, kök med bevarad 40-talsinredning och matplats samt stamrenoverat badrum med dusch.

På Bredmansgatan 4 D bor du med närhet till grönområden, universitet, matbutik och all annan tänkbar service. På ett fåtal minuter tar du dig med cykeln in till Uppsala centrum.

Välskött förening med fin gemensam innergård. Huset ligger mitt i kvarteret vilket gör att man är helt ostörd från trafik. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom bastu, cykelförvaring, tvättstuga och hobbyrum. Ingen avgiftshöjning eller ytterligare större renovering är planerad. Föreningen godkänner delat ägande.

Bör ses!

Utgångspris:
2 195 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
59 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 893 kr/mån

Planritning

Bredmansgatan 4D - Planritning
Bredmansgatan 4D - Planritning
Bredmansgatan 4D - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 6 apr

17:00-17:30

Öppen visning men anmäl dig gärna!

MÄKLARE

Emil Haraldsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

Uppsala, Östunagatan 1

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. Inbyggd garderob med överskåp samt gott om plats för skor och ytterkläder. Rymligt vardagsrum med vackert bevarade fiskbensparkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för både soffgrupp och arbetsbord alt matsalsbord. Utgång till härlig balkong i söderläge med utsikt mot grön fin innergård. Kök med bevarad 40-talsinredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med kyl/frys och spis. Laminatgolv och ljust mönstrade väggar. Matplats för ca fyra personer. Sovrum med ljusa väggar och laminatgolv. Ingång till praktisk klädkammare. Stamrenoverat badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustat med toalett, handfat, badrumsskåp samt dusch.

 • Bostaden

  Boarea

  59 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2893 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.93699%

  Andel av årsavgift: 1.86632%

 • Fastigheten

  Byggår

  1945

  Renoveringar

  1989 Balkonger, fönster (vissa reparationer), tak, fasad 2001 El, stambyte (vatten- och avloppsstammar) 2008 Energideklaration 2010 Stamspolning. 2011 Nya tvättmaskiner 2013 OVK genomförd och godkänd efter mindre justeringar. Säkerhetsdörrar finns nu på 41 av lägenheterna. 2014 Ny torktumlare. Sotning. Stamspolning avlopp. 2016 Byte/renovering av entrédörrar, fönster, balkongdörrar, tak samt betongplattorna på balkongerna. 2018 Energideklaration 2019 Renovering av tvättstugor, renovering/uppfräschning av trädgården

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och bastu. Det finns två tvättstugor varav den ena är ej bokbar. I den bokbara finns två tvättmaskiner, torktumlare samt ett torkrum. I den ej bokbara finns en tvättmaskin samt torktumlare. Alla lägenheter har minst ett förråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till Comhem. Basutbudet av tv-kanaler och bredband 250/50 ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-07-20

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen tillhandahåller varken p-plats eller garage. Parkering finns på omkringliggande gator.

 • Föreningen

  Namn

  Svalan

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 71 lägenheter varav 2 är hyresrättslägenheter med adress Bredmansgatan 4 A-D. Kontaktperson är Arild Husby.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Gemensam frivillig trädgårdsdag på våren där det rensas upp i trädgården och gemensamma utrymmen.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Emil Haraldsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

Uppsala, Östunagatan 1

0702-33 62 57

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

måndag, 6 apr

17:00-17:30

Öppen visning men anmäl dig gärna!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bredmansgatan 4D, UPPSALABostadsbildNu ges möjligheten att förvärva en optimalt planerad 2:a med balkong. Belägen på lugn gata i populära Luthagen! Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med klädkammare, kök med bevarad 40-talsinredning och matplats samt stamrenoverat badrum med dusch. På Bredmansgatan 4 D bor du med närhet till grönområden, universitet, matbutik och all annan tänkbar service. På ett fåtal minuter tar du dig med cykeln in till Uppsala centrum. Välskött förening med fin gemensam innergård. Huset ligger mitt i kvarteret vilket gör att man är helt ostörd från trafik. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom bastu, cykelförvaring, tvättstuga och hobbyrum. Ingen avgiftshöjning eller ytterligare större renovering är planerad. Föreningen godkänner delat ägande. Bör ses!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50DI8EAL4D24I7LQ2195000 kr