Fjärdhundragatan 62
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Fjärdhundragatan 62
Tunabackar, UPPSALA

3 rum, 79 kvm, 3 690 kr/mån
Accepterat pris: 2 495 000 kr
Bud: 2 600 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket fint renoverad 3,5:a med generös takhöjd och låg avgift.

Välkommen till detta välrenoverade hem, beläget högst upp i huset och karaktäriseras av sitt ljus och av en takhöjd om hela 2,90 till nock. Lägenhetens trevliga planlösning inrymmer generösa förvaringsutrymmen, välkomnande hall, matrum med utgång till den insynsskyddade balkongen med förmiddagssol, helrenoverat kök, utmärkt för den som uppskattar matlagning och bjudningar, inbjudande vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor, två hemtrevliga sovrum med klädkammare resp. garderobsvägg och ett stort badrum med både badkar och tvättmaskin.

Brf Thunbergia är en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Parkeringsplats för endast 100-200 kr/mån. I denna fiberanslutna förening finns dessutom cykelförråd, gym och tre tvättstugor med torkrum.

Tunabackar är ett lugnt och trivsamt område med boende i alla åldrar. I närområdet finns förskolor, skola, mataffärer vid Torbjörnstorg, flera restauranger, Fyrishov med bad och gym och motionsspår vid Röbo. Trevliga promenad- och cykelavstråk till centrum. t.ex. utmed årummet vid Fyrisån. Utmärkt pendlarläge med både buss och bil.

Kontakta mäklaren vid intresse!

Accepterat pris:
2 495 000 kr
Bud
2 600 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 690 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:2 600 000 kr28 jul 14:47
 • BUDGIVARE 1:2 400 000 kr10 jun 11:07

Planritning

Fjärdhundragatan 62 - Planritning
Fjärdhundragatan 62
Fjärdhundragatan 62 - Planritning
Fjärdhundragatan 62
Fjärdhundragatan 62 - Planritning
Fjärdhundragatan 62

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL: Stor och välkomnande hall med avhägning för ytterkläder, flera inbyggda förvaringsskåp och en stor inredd klädkammare med belysning. Fint schackrutigt golv vid entré och vita väggar. MATRUM/ALLRUM: Trevligt matrum alt. allrum med plats för större sällskap alt. arbetshörna eller dylikt. Påkostat enstavigt golv i massivt trä och ljusa väggar. Från rummet nås lägenhetens insynsskyddade balkong var du njuter av sol från morgon fram till lunch. KÖK: Hemtrevligt kök med mycket gott om förvaring bakom smakfull inredning och bra arbetsytor på den vackra granitskivan. Vitt kakel med blå detaljer, fläkt, kyl och frys. Övrig maskinell utrustning enligt följande: integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn (Gorenje) samt micro. VARDAGSRUM: Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor och gott om plats för större soffgrupp. Braskamin för extra mysfaktor och stora fönster samt en generös takhöjd som skänker ett trevlig rymd och ljus till rummet. Vita väggar och massivt, enstavigt trägolv. SOVRUM MED KLÄDKAMMARE: Fint sovrum med plats för dubbelsäng. Vita väggar samt fondvägg med vit träpanel och parkettgolv. Tillhörande klädkammare med belysning och inredning. SOVRUM MED GARDEROBSVÄGG: Trevligt sovrum med ljusa väggar och bra plats för större säng. Stor garderobsvägg och fönster mot lugn innergård. BADRUM: Stort och fräscht badrum med härlig takhöjd och inrett med både badkar och tvättmaskin. Kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. I övrigt finns wc, handfat med kommod och spegelskåp samt förvaringsskåp i badrummet. FÖRRÅD: Två tillhörande förråd i markplan tillhör lägenheten med storlek om ca 4 kvm respektive ca 0,5 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  79 kvm

  Månadsavgift

  3690 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och tvättstuga.

  Balkong/uteplats

  Balkong med förmiddagssol.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.4749%

 • Fastigheten

  Byggår

  1963

  Renoveringar

  1988 Balkonger, fönster, tak och fasad 1998-99 Vattenstammar 2004-05 Nya entréer och säkerhetsdörrar samt uppgradering av kabel-TV-nät. 2006-07 Installation av datoriserat styr- och reglersystem. Rensning av avloppssystem, byte av vattenlås. 2007-08 Montering av trappljusarmaturer, lågerergi-armaturer. Samt Infört gemensam eldebitering. 2009 Renoverat panncentralen/hobbyrummet pga vattenskada, energideklaration 2010-11 Takrenovering, tilllägsisolerade samt ny papp. Nya garageportar, slipat ner och målat takfoten. 2012 Spolning avlopp stickledningar. 2013 Renovering av taket på huset med undercentralen. Alla radiatorventiler och stamventiler byts. 2014 OVK samt löpande underhåll, ex: målning i tvättstugor, renov. asfaltsytor, "ansiktslyftning" av trädgård. 2015-16 Byte fönster. Installation fiber. Besiktning lekplatser. 2016 Avslutat fönsterbytet, byggt om utrymmen till extraförråd, byte kulventiler i kulvertar, byte lyktstolpar, ny utrustning till lekplatserna, arbete utemiljön. 2017/ 2018 - Belysning vid parkering och garage 2020 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, motionsrum, gästrum med två bäddar. Tvättstuga finns i respektive hus och inkluderar tre tvättmaskiner samt torktumlare. En grovtvättmaskin finns i mittenhuset. Samlingslokalen kan hyras för 300 kr/tillfälle och gästrummet för 150 kr/natt. Det finns även ett gym i föreningen där medlemmar kan träna för 100 kr/mån. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och och en matkällare. Extraförråd finns, separat kölista.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och ip-telefoni via Comhem eller IP-only. Den boende tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-02-23

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen hyr ut 114 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 150 kr/mån, 80 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 250 kr/mån och 46 platser i varmgarage, kostnad 550 kr/mån. I dagsläget finns det lediga p-platser samt några garage lediga. (2020-02-25)

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  400 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Thunbergia

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 237 bostadsrättslägenheter med adress Fjärdhundragatan 12-76. Kontaktperson är ordf Peter Rolander. Föreningen har egen hemsida på www.brfthunbergia.se.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.brfthunbergia.se

  Gårdsplats/innergård

  Trevlig gård med grill och trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martina Brink

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-26 64 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Fjärdhundragatan 62, UPPSALABostadsbildVälkommen till detta välrenoverade hem, beläget högst upp i huset och karaktäriseras av sitt ljus och av en takhöjd om hela 2,90 till nock. Lägenhetens trevliga planlösning inrymmer generösa förvaringsutrymmen, välkomnande hall, matrum med utgång till den insynsskyddade balkongen med förmiddagssol, helrenoverat kök, utmärkt för den som uppskattar matlagning och bjudningar, inbjudande vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor, två hemtrevliga sovrum med klädkammare resp. garderobsvägg och ett stort badrum med både badkar och tvättmaskin. Brf Thunbergia är en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Parkeringsplats för endast 100-200 kr/mån. I denna fiberanslutna förening finns dessutom cykelförråd, gym och tre tvättstugor med torkrum. Tunabackar är ett lugnt och trivsamt område med boende i alla åldrar. I närområdet finns förskolor, skola, mataffärer vid Torbjörnstorg, flera restauranger, Fyrishov med bad och gym och motionsspår vid Röbo. Trevliga promenad- och cykelavstråk till centrum. t.ex. utmed årummet vid Fyrisån. Utmärkt pendlarläge med både buss och bil. Kontakta mäklaren vid intresse!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH509QAO008OT19PG22495000 kr