Ångkvarnsgatan 12
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Ångkvarnsgatan 12
Kungsängen/Industristaden, Uppsala

2 rum, 43 kvm, 2 012 kr/mån
Utgångspris: 2 150 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Central minitvåa i mycket fint skick och med en härlig uteplats

Mycket fin tvåa med ett citynära läge i Kungsängen/Industristaden! Här är alla väggar nymålade av professionell firma. Lägenheten ligger i ett lugnt och skyddat läge med alla fönster mot innergården, är perfekt planerad och väldigt mysig och trivsam! Här har du gott om förvaring i både det stilrena köket och i hallen, ordentligt vardagsrum som angränsar till uteplatsen, med plats för både utemöbler och grill, samt ett bra sovrum med garderober. Badrummet är ljust och rymligt.

Huset byggdes 2010. Föreningen är välskött och det har hunnit växa fram en mysig och lummig innergård. Föreningens garage samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren, vilka du enkelt når med hiss.

Populärt område med bara några minuters promenad till centrum och resecentrum. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys samt den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Härifrån är det också nära till centrala Uppsalas kanske populäraste grönområde –Stadsparken.

Varmt välkommen till visning!

Utgångspris:
2 150 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
43 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 012 kr/mån
Våning
0.5 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Ångkvarnsgatan 12 - Planritning
Ångkvarnsgatan 12 - Planritning
Ångkvarnsgatan 12 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Inbjudande hall med parkettgolv och grå väggar. Mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med elburen komfortgolvvärme. Här finns WC, dusch med fällbara glasväggar, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork och tvättmaskin med överskåp. Sovrum med ekparkettgolv och grå väggar. Plats för dubbbelsäng (160 cm). Två garderober. Ett fönster mot innergården. Vardagsrum och kök med öppen planlösning. Ekparkettgolv och grå väggar. Köket har vit inredning och vitt kakel ovan bänkskivan i ek. Här finns induktionshäll, ung, fläkt, inbyggd micro, kyl/frys och diskmaskin. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som ligger i ett lugnt läge mot gården, med mycket grönska rumt om. Här kan du njuta i morgonsolen eller grilla fram mot kvällen! I föreningens register är lägenheten registrerad som 1 rum och kök. Ett externt förråd till lägenheten finns i källaren.

 • Bostaden

  Boarea

  43 kvm

  Månadsavgift

  2012 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kallvatten, tvättstuga, kabel-tv och IP-telefoni. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad för internet om 230 kr/mån.

  Våning och hiss

  Våningsplan 0.5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.65121%

  Andel av årsavgift: 0.65121%

 • Fastigheten

  Byggår

  2010

  Renoveringar

  2010 Nybyggt 2015 Sotning och rengöring kanaler. 2016 OVK utförd och godkänd. 2017 Radonmätning 2018 Stamspolning Planerat: 2020 Installation av el och laddboxar i garaget.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och övernattningsrum. Övernattningsrummet kostar 250 kr/dygn.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät (grundutbud av tv-kanaler), bredband (100/100 Mb/s) och IP-telefoni via Telia Triple Play. Obligatorisk avgift på 230 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2013-10-02

  Parkering

  Föreningen hyr ut 88 parkeringsplatser i varmgarage för 800 kr/mån. Q-Park sköter p-kö, köpare får ta kontakt med dem. Till garageporten kan du som ett alternativ till nyckel använda en fjärrkontroll, den beställer du av Jan Filmberg mot en ersättning av 700 kr. (Du får tillbaka 500:- när Du lämnar tillbaka en fungerande fjärrkontroll). Extra garageplatser finns för uthyrning. Boende i föreningen har första prioritet men platser uthyres även till icke boende i föreningen. Parkeringsplatserna uthyres genom Q-Park, tel 077-196 90 00 val 1.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  77 kr/mån

  Vatten och avlopp

  100 kr/mån

  Totalt

  477 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Ångkvarnen 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 92 bostadsrättslägenheter med adress Muningatan 17-23, Hugingatan 11 och Ångkvarnsgatan 10-12. Kontaktperson är Catarina Lövgren.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  http://brf1.angkvarnen.se/web/hem/

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Ångkvarnsgatan 12, UppsalaBostadsbildMycket fin tvåa med ett citynära läge i Kungsängen/Industristaden! Här är alla väggar nymålade av professionell firma. Lägenheten ligger i ett lugnt och skyddat läge med alla fönster mot innergården, är perfekt planerad och väldigt mysig och trivsam! Här har du gott om förvaring i både det stilrena köket och i hallen, ordentligt vardagsrum som angränsar till uteplatsen, med plats för både utemöbler och grill, samt ett bra sovrum med garderober. Badrummet är ljust och rymligt. Huset byggdes 2010. Föreningen är välskött och det har hunnit växa fram en mysig och lummig innergård. Föreningens garage samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren, vilka du enkelt når med hiss. Populärt område med bara några minuters promenad till centrum och resecentrum. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys samt den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Härifrån är det också nära till centrala Uppsalas kanske populäraste grönområde –Stadsparken. Varmt välkommen till visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4V4RUD9NH6N3B5JS2150000 kr