Gimogatan 13D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Gimogatan 13D
Luthagen, Uppsala

3 rum, 77 kvm, 3 582 kr/mån
Utgångspris: 2 595 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad lägenhet med öppen planlösning och två balkonger.

Ljus och öppen lägenhet i välskötta Brf Tullmästaren från 2014. Här bor du på våning 3 av 6 har kök, vardagsrum och den ena balkongen belägen i söder med utsikt mot Domkyrkan och centrala Uppsala. Lägenheten har en öppen och social planlösning där kök, vardagsrum och matplats har en bra kontakt. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror och erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Två bra sovrum som där det ena har bra förvaring i garderober med skjutdörrar och det andra utgång till den andra balkongen som är inglasad och erbjuder kvällssol. Välkomnande hall som erbjuder bra förvaring i stor garderob med skjutdörrar och smart inredning. Stort badrum med stilrena, ljusa materialval och som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Området i den norra delen av Luthagen har utvecklats mycket under de senaste åren och idag erbjuds moderna bostäder med mataffärer, restauranger och övrig service alldeles i närheten. Bra pendlarläge med buss då flera linjer går alldeles i närheten och även med bil då Bärbyleden ger snabb åtkomst till väg E4, 55 och 288. Cykel- och promenadavstånd till centrum.

Brf Tullmästaren färdigställdes av JM AB 2014 och föreningen ha ytterst god ekonomi, så pass bra att man från januari 2017 sänkt månadsavgifterna med 20 % och även amorterat mer än beräknat. Alla bostäder har ett källarförråd och det finns parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren, med kösystem. Trevlig innergård med gräsytor och gemenskapsyta med sittmöjlighet och grillplats

För barnfamiljen finns den fantastiska Klockarparken med härliga grönytor, utedusch och lekplats där många familjer samlas året om.
Tullmästarens förskola är mycket praktiskt belägen i grannhuset och i området finns flera grundskolor varav två upp till gymnasieklasser.

Den närliggande Stabbyskogen har belyst motionsspår, grillplatser och vackra promenadvägar. Utmed Fyrisåns natursköna omgivningar uppmuntrar till avkopplande promenader eller varför inte en joggingtur.
Fyrishov ligger på gångavstånd och bjuder på svårslagna möjligheter till idrott- och bad.

Tillträde planerat till hösten 2020. Kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Utgångspris:
2 595 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
77 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 582 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Gimogatan 13D - Planritning
Gimogatan 13D - Planritning
Gimogatan 13D - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

tisdag, 4 aug

18:00-18:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

söndag, 9 aug

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  - Hall: Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Vardagsrum: Trivsam halvöppen planlösning mot köket där den naturliga matplatsen hamnar emellan. Stora ljusinsläpp och vacker utsikt mot centrum. Härifrån nås lägenhetens ena balkong som ligger i söder med sol från förmiddag till tidig kväll. -- Kök: Välutrustat och stilrent kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och bra arbetsyta. Här finns induktionshäll, spisfläkt, högskåp med inbyggd ugn och micro, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Samtliga vitvaror kommer från Siemens. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i en dubbelgarderob med skjutdörrar. Parkettgolv och ljusa väggar. Persienner i fönster. Lugnt beläget mot innergården. -- Sovrum 2: Även detta sovrum är i bra storlek och har utgång till lägenhetens andra balkong som är inglasad och ligger mot innergården. Persienner i fönster. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Badrum 1: Fint badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns dusch, handfat med kommod och wc. Här finns även en bra tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför.

 • Bostaden

  Boarea

  77 kvm (Areauppgifter enligt föreningen)

  Månadsavgift

  3582 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk avgift tillkommer om 216 kr/mån för bredband/tv/telefoni. Varmvatten debiteras efter förbrukning.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.406%

 • Fastigheten

  Byggår

  2014

  Renoveringar

  2014 Nybyggnation 2015 Energideklaration 2016 Garantibesiktning

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Alla lägenheter har varsitt källarförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till tv, internet och ip-telefoni via Telia Triple play (obligatorisk avgift 216 kr/mån, grundutbudet ingår). Digitalboxen ska följa lägenheten vid överlåtelse.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2015-07-10

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen hyr ut 29 platser i carport, inklusive elstolpe, kostnad 700 kr/mån och 22 platser i varmgarage för 1 000 kr/mån. Av dessa 22 platser är 2 avsedda för handikappade. Fr o m april är de fyra i kö. (2020-03-23). Garage och carport har en uppsägningstid på 3 månader. En del platser har dock 1 månads uppsägning ( plats för rörelsehindrad och den 2:a p-platsen om man hyr 2 st). Fjärrkontroll till garageporten 700 kr i depositionsavgift. OBS: Den andra p-platsen kan endast hyras om det inte finns någon som står i kö till en ordinarie plats. Man kan således bli uppsagd från den andra platsen så snart det kommer en nyinflyttad, eller om någon annan i föreningen behöver en parkeringsplats och inte har någon. Fem laddplatser för elfordon finns, två i garaget och tre i carport. Platserna har en extra avgift om 150 kr/mån utöver vanliga hyran samt debitering för faktisk elförbrukning.

 • Föreningen

  Namn

  Tullmästaren

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 64 bostadsrättslägenheter med adress Gimogatan 13 B-E, 15 A-B. Kontaktperson är Petrus Edvardsson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brftullmastaren.se

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

tisdag, 4 aug

18:00-18:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

söndag, 9 aug

12:00-12:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gimogatan 13D, UppsalaBostadsbildLjus och öppen lägenhet i välskötta Brf Tullmästaren från 2014. Här bor du på våning 3 av 6 har kök, vardagsrum och den ena balkongen belägen i söder med utsikt mot Domkyrkan och centrala Uppsala. Lägenheten har en öppen och social planlösning där kök, vardagsrum och matplats har en bra kontakt. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror och erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Två bra sovrum som där det ena har bra förvaring i garderober med skjutdörrar och det andra utgång till den andra balkongen som är inglasad och erbjuder kvällssol. Välkomnande hall som erbjuder bra förvaring i stor garderob med skjutdörrar och smart inredning. Stort badrum med stilrena, ljusa materialval och som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Området i den norra delen av Luthagen har utvecklats mycket under de senaste åren och idag erbjuds moderna bostäder med mataffärer, restauranger och övrig service alldeles i närheten. Bra pendlarläge med buss då flera linjer går alldeles i närheten och även med bil då Bärbyleden ger snabb åtkomst till väg E4, 55 och 288. Cykel- och promenadavstånd till centrum. Brf Tullmästaren färdigställdes av JM AB 2014 och föreningen ha ytterst god ekonomi, så pass bra att man från januari 2017 sänkt månadsavgifterna med 20 % och även amorterat mer än beräknat. Alla bostäder har ett källarförråd och det finns parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren, med kösystem. Trevlig innergård med gräsytor och gemenskapsyta med sittmöjlighet och grillplats För barnfamiljen finns den fantastiska Klockarparken med härliga grönytor, utedusch och lekplats där många familjer samlas året om. Tullmästarens förskola är mycket praktiskt belägen i grannhuset och i området finns flera grundskolor varav två upp till gymnasieklasser. Den närliggande Stabbyskogen har belyst motionsspår, grillplatser och vackra promenadvägar. Utmed Fyrisåns natursköna omgivningar uppmuntrar till avkopplande promenader eller varför inte en joggingtur. Fyrishov ligger på gångavstånd och bjuder på svårslagna möjligheter till idrott- och bad. Tillträde planerat till hösten 2020. Kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4V12O99E0K1NM5HQ2595000 kr