Sågargatan 6 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Sågargatan 6 B
Kungsängen, Uppsala

2 rum, 51 kvm, 2 702 kr/mån
Utgångspris: 2 395 000 kr
Slutpris: 2 500 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

VÄLPLANERAD LJUS HÖRNLÄGENHET I HÖGT LÄGE MED MORGON- OCH KVÄLLSSOL!

Nu har du chansen att förvärva den här välplanerade tvårumslägenheten med en härlig balkong i det populära bostadsområdet Kungsängen/Industristaden, ett stenkast ifrån Fyrisån. Lägenheten bjuder in till hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning: hall med förvaring, stort helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Välutrustat kök med kyl/frys, ugn med ångfunktion, inbyggd kaffemaskin och diskmaskin samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man bostadens sköna balkong som erbjuder både morgon och eftermiddag/kvällssol. Bostadens sovrum har fönster i två vädersträck samt tillhörande step-in closet med gott om förvaring.

Brf Olympentorget är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där bland annat varmvatten, värme, kabel tv och bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Garage finns i källaren och det är i dagsläget ingen kö till garageplatserna. Åtta (8) platser med möjlighet att ladda elbil. Till varje garageplats finns också möjlighet till förvaring av däck i särskilda låsta förråd. Gemensamt har man en trevlig och skyddad innergård med lekplats, trädgårdsmöbler, fotbollsplan/bur och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att utnyttja. På markplan finns även en gemensam tvättstuga, vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter, samt en modern relaxavdelning med bastu och dusch.

Kungsängen/Industristaden är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Runt hörnet härifrån ligger matkedjan Willys. Här bor du granne med vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.Utgångspris:
2 395 000 kr
Bud
2 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 702 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnade hall med bra avhängningsyta och två garderober. -- Ljust luftigt vardagsrum med trägolv och ljusa väggar. Här ryms både soffa och matplats. Utgång till stor härlig balkong mot torgmiljö. -- Fint arbetskök med kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt, micro, kaffe- och diskmaskin. Bra med skåp för förvaring samt arbetsyta. -- Rejält sovrum med trägolv och målade väggar samt garderober. Ingång till klädkammare/förråd. -- Stort badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns tvättmaskin, dusch, handdukstork och handfat med kommod.

 • Bostaden

  Boarea

  51 kvm

  Månadsavgift

  2702 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni (samtalskostnader tillkommer) och bostadsrättstillägg.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.055%

  Andel av årsavgift: 1.05%

 • Fastigheten

  Byggår

  2008-09

  Renoveringar

  2011 - Bastu byggd, Värmepump har satts in för att få ner fjärrvärmekostnaden. 2013 - Eluttag till elbilar installerade i garaget. Målning golv mellan hissar och garage, isblästring nederdel väggar i garage. 2014 - Byte alla elementfilter, rensning alla vattenstammar, målning golv och väggar i soprummet. Spolning avloppstammar. 2015 - Energideklaration utförd. Installation av elektroniskt boknings-system till tvättstuga och bastu. 2016 - Arbete med innergård 2017 - Stamspolning, byte av luftfilter i alla lägenheter 2018 - OVK, montering av brytskydd på 8 dörrar 2019 - Åtgärder efter bristande köksventilation Radonmätning skall utföras under våren. Undersökning om möjligheten att förse vår fastighet med solceller har påbörjats.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Källarförråd finns att hyra för 250 kr / mån, separat kö. Kön sköts av Göran Andersson.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv, internet och ip-telefoni via Telia stadsnät, detta ingår i månadsavgiften. Samtalsavgifter tillkommer på ip-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2016-02-05

  Energiklass

  F

  Parkering

  Föreningen hyr ut 48 platser i varmgarage, kostnad 1 000 kr/mån. Det är ingen kö till garageplatserna. Åtta (8) platser med möjlighet att ladda elbil. Till varje garageplats finns och möjlighet till förvaring av däck i särskilda låsta förråd. Göran Andersson i styrelsen har hand om p-kön, [email protected]

 • Föreningen

  Namn

  Olympentorget

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 61 bostadsrättslägenheter med adress Tullgarnsgatan 17-21, Sågargatan 6 A-C. Kontaktperson är Torbjörn Härlin. Föreningen har en egen hemsida på http://brfolympentorget.se

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://brfolympentorget.se

  Gårdsplats/innergård

  Gård med trädgårdsmöbler och utegrill. Lekplats med lekstuga och sandlåda.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sågargatan 6 B, UppsalaBostadsbildNu har du chansen att förvärva den här välplanerade tvårumslägenheten med en härlig balkong i det populära bostadsområdet Kungsängen/Industristaden, ett stenkast ifrån Fyrisån. Lägenheten bjuder in till hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning: hall med förvaring, stort helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Välutrustat kök med kyl/frys, ugn med ångfunktion, inbyggd kaffemaskin och diskmaskin samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man bostadens sköna balkong som erbjuder både morgon och eftermiddag/kvällssol. Bostadens sovrum har fönster i två vädersträck samt tillhörande step-in closet med gott om förvaring. Brf Olympentorget är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där bland annat varmvatten, värme, kabel tv och bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Garage finns i källaren och det är i dagsläget ingen kö till garageplatserna. Åtta (8) platser med möjlighet att ladda elbil. Till varje garageplats finns också möjlighet till förvaring av däck i särskilda låsta förråd. Gemensamt har man en trevlig och skyddad innergård med lekplats, trädgårdsmöbler, fotbollsplan/bur och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att utnyttja. På markplan finns även en gemensam tvättstuga, vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter, samt en modern relaxavdelning med bastu och dusch. Kungsängen/Industristaden är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Runt hörnet härifrån ligger matkedjan Willys. Här bor du granne med vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UTKBU0LOFFSBQPS2395000 kr