Eskilsgatan 3 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Eskilsgatan 3 A
Fålhagen, Uppsala

4 rum, 112 kvm, 7 543 kr/mån
Utgångspris: 4 500 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Perfekt pendlarläge - från dörren till Stockholm central på ca 40 minuter!

Med ett lugnt läge intill Vaksala torg, ligger denna charmiga och fint renoverad etagelägenhet med mycket trevlig planlösning där entréplan har väl tilltagna sällskapsytor och vindsplanet har en mer privat karaktär. Lägenheten är belägen i en 1940-talsfastighet i ett av Uppsalas mest attraktiva områden med endast ett par minuters promenad till city och Centralstationen.

Entréplan består av ett modernt och välplanerat kök som har flera genomtänkta detaljer och en stor matplats med delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som har härligt ljusinsläpp från stort gavelfönster i burspråk. På entréplan finns även ett sovrum med balkong i soligt läge in mot föreningens trevliga gård, samt ett badrum med dusch. Övre plan har ett sort sovrum på gaveln, ett allrum, ett mycket fint renoverat badrum samt en rymlig walk in closet. Härifrån har man även tillgång till bostadens vindsförråd.

På Eskilsgatan 3 A bor ni på en lugn gata med behagligt avstånd till citykärnan, utmärkt pendlarläge med resecentrum endast några minuters gångväg bort och nära till Vaksala torg och Kvarnen köpcentrum med all tänkbar service. Restauranger för alla smaker finner ni runt hörnet. Nära till flera parker och lekparker. Här finns flera fina cykel-och promenadstråk, skolor och förskolor ett stenkast bort. Trevlig och skötsam brf med lummig gårdsmiljö och stamrenoverad fastighet.

Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
4 500 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
112 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
7 543 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning, bild 1 av 2

Eskilsgatan 3 A - Planritning
Övre plan
Eskilsgatan 3 A - Planritning
Entréplan
Eskilsgatan 3 A - Planritning
Övre plan
Eskilsgatan 3 A - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

15:00-15:30

Välkommen på visning!

måndag, 17 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Helene Malmsten

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-77 84 05

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Ljus hall med klinkergolv. Trappa upp till övervåningen. Direkt till höger ligger bostadens ena badrum, helkaklat och med dusch med vikväggar. Rymligt, ljust kök från Haga renoverat 2006. Gott om arbetsplats samt gott om förvaring. Rymlig matplats för 6-8 sittande. Ljust vardagsrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Stort burspråk på gaveln. Sovrum med fiskbensparkett och utgång till den soliga balkongen som ligger i söderläge in mot föreningens trevliga gård. På övre plan möts man först av ett allrum/sovrum med snedtak. Tapetserade väggar och trägolv. Renoverat, helkaklat badrum med fristående badkar och dusch. Gott om förvaring. Takfönster. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Mycket rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Trägolv och ljusa väggar. Rymligt dressingroom (ytterligare ett sovrum?). Härifrån har man även tillgång till bostadens vindsförråd (se ritningen).

 • Bostaden

  Boarea

  112 kvm

  Månadsavgift

  7543 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 8.2138%

  Andel av årsavgift: 8.6344%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2005-06 kodlås har installerats, fastighetsnät indraget, nya utemöbler, målning av balkonger, vatten- och avloppsstammar (klart 2006) 2009 värmesystem 2009-10 monterat en tredje isolerglasskiva på fönstren, uppgradering tvättstuga, energideklaration 2012 staket 2013 anlitat Riksbyggen för hjälp med projektering angående kommande renovering av tak, fasad och balkonger. 2014 offerter intagna angående renovering av tak, fasaden, balkonger och ytterdörrar. 2015 tak, fasad och balkongrenovering inkl tilläggsisolering, säkerhetsdörrar 2016 elstammar och belysning i källare och trapphus. Byte av låskolvar. 2018 ny tvättmaskin och torkaggregat 2019 spolning av avloppsstammar Planerad renovering: 2020 - byte av undercentral

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och övernattningsrum. Källarförråd eller 1 vindsförråd/lgh. Uteplats med stolar och bord, sandlåda, möjlighet till odlingspall.

  Tv & Bredband

  TV via valfri leverantör. Bredband via A3 (Upp till 100Mbit/s är möjligt). Den boende tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 2 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 680 kr/mån, 4 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 615 kr/mån och 3 platser i kallgarage, kostnad 744 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Mycket kort kö, men viss väntetid. 1 st i kö till både p-plats och garage. För köplats och parkering skicka mail till: [email protected]

 • Föreningen

  Namn

  Vildanden

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 24 bostadsrättslägenheter med adress Eskilsgatan 3 A-B. Kontaktperson är Ralph Sundberg. Brf Vildanden bildades 2004. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2005.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Helene Malmsten

Ansvarig Fastighetsmäklare

0706-77 84 05

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

15:00-15:30

Välkommen på visning!

måndag, 17 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Eskilsgatan 3 A, UppsalaBostadsbildMed ett lugnt läge intill Vaksala torg, ligger denna charmiga och fint renoverad etagelägenhet med mycket trevlig planlösning där entréplan har väl tilltagna sällskapsytor och vindsplanet har en mer privat karaktär. Lägenheten är belägen i en 1940-talsfastighet i ett av Uppsalas mest attraktiva områden med endast ett par minuters promenad till city och Centralstationen. Entréplan består av ett modernt och välplanerat kök som har flera genomtänkta detaljer och en stor matplats med delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som har härligt ljusinsläpp från stort gavelfönster i burspråk. På entréplan finns även ett sovrum med balkong i soligt läge in mot föreningens trevliga gård, samt ett badrum med dusch. Övre plan har ett sort sovrum på gaveln, ett allrum, ett mycket fint renoverat badrum samt en rymlig walk in closet. Härifrån har man även tillgång till bostadens vindsförråd. På Eskilsgatan 3 A bor ni på en lugn gata med behagligt avstånd till citykärnan, utmärkt pendlarläge med resecentrum endast några minuters gångväg bort och nära till Vaksala torg och Kvarnen köpcentrum med all tänkbar service. Restauranger för alla smaker finner ni runt hörnet. Nära till flera parker och lekparker. Här finns flera fina cykel-och promenadstråk, skolor och förskolor ett stenkast bort. Trevlig och skötsam brf med lummig gårdsmiljö och stamrenoverad fastighet. Varmt välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4URIR3KJ5BNSEKMS4500000 kr