Kungsängsesplanaden 12D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kungsängsesplanaden 12D
Kungsängen/Industristaden, Uppsala

3 rum, 79 kvm, 4 159 kr/mån
Utgångspris: 3 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Toppmodern 3:a med två bra balkonger varav en är inglasad!

Redan när ni kommer in i hallen får du en behaglig känsla av ljus och rymd, tack vare en öppen planlösning och mycket fönster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens så som induktionshäll, spiskåpa, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt kyl och frys. Vit köksinredning från Vedum.
Härifrån når ni bostadens ena balkong, den andra finns i vardagsrummet och är inglasad, perfekt för att förlänger sommarsäsongen. Vidare finns två välplanerade sovrum med skjutdörrar som sväljer mycket förvaring. Det smakfulla badrummet har både tvättmaskin och torktumlare och ovan maskinerna finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp. Duschhörna med duschväggar, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp, torkställning, WC samt spotlights i tak. Lägenheten har genomgående mattlackat ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

I trevliga BRF Esplanaden 1 finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd. Föreningen har dessutom 62 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1100 kr/månaden.

I Kungsängen/ Industristaden bor ni med utmärkt pendlarläge med såväl bil, buss och tåg då ni har närhet till både påfart till E4:an och Uppsala resecentrum. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, flera trevliga restauranger, förskolor och lekparker. Stadsparken och Akademiska sjukhuset nås enkelt via den praktiska gångbron över Fyrisån, på kort promenadavstånd från Esplanaden.

Utgångspris:
3 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 159 kr/mån
Våning
4 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Kungsängsesplanaden 12D - Planritning
Kungsängsesplanaden 12D - Planritning
Kungsängsesplanaden 12D - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL Hall med delvis klinkergolv samt förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. KÖK OCH VARDAGSRUM Öppen planlösning med stort ljusinsläpp genom fönster och balkongdörr. Gott om plats för ett stort matbord och soffgrupp, en härlig yta att umgås på. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens så som induktionshäll, spiskåpa, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt kyl och frys. Vit köksinredning från Vedum. Två balkonger varav en inglasad. SOVRUM Två sovrum båda med praktiska skjutdörrsgarderob. BADRUM Smakfulla badrummet har både tvättmaskin och torktumlare och ovan maskinerna finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp. Duschhörna med duschväggar, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp, torkställning, WC samt spotlights i tak. Elektrisk komfortgolvvärme. Lägenheten har genomgående mattlackat ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  79 kvm

  Månadsavgift

  4159 kr

  Kommentar till avgift

  Obligatorisk avgift för Triple Play tillkommer med 220 kr/mån

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.18%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  Ej aktuellt. Nybyggt 2018-2019.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd i källaren. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Tvättmaskiner finns i varje lägenhet. Tillhörande lägenhetsförråd i källaren. Cykelställ finns vid vissa entréer. Soprum finns på Mältargatan.

  Tv & Bredband

  Ansluten till tv via Telia triple play, en digitalbox per lägenhet ingår. Ansluten till bredband och ip-telefoni via Telia triple play. Obligatorisk avgift för bredband och telefoni är 220 kr/mån som läggs på månadsavgiften.

  Parkering

  Det finns 62 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1100 kr/månaden. Det finns även laddstation för elbil. Gällande parkeringar så finns det lediga platser båda vanliga och en med ellbilsladdare. (2020-01-27)

 • Driftskostnad

  Vatten och avlopp

  145 kr/mån

  Totalt

  145 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  Brf Esplanaden 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 91 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.brfesplanaden1.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kungsängsesplanaden 12D, UppsalaBostadsbildRedan när ni kommer in i hallen får du en behaglig känsla av ljus och rymd, tack vare en öppen planlösning och mycket fönster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens så som induktionshäll, spiskåpa, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt kyl och frys. Vit köksinredning från Vedum. Härifrån når ni bostadens ena balkong, den andra finns i vardagsrummet och är inglasad, perfekt för att förlänger sommarsäsongen. Vidare finns två välplanerade sovrum med skjutdörrar som sväljer mycket förvaring. Det smakfulla badrummet har både tvättmaskin och torktumlare och ovan maskinerna finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp. Duschhörna med duschväggar, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp, torkställning, WC samt spotlights i tak. Lägenheten har genomgående mattlackat ekparkettgolv samt vitmålade väggar. I trevliga BRF Esplanaden 1 finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd. Föreningen har dessutom 62 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1100 kr/månaden. I Kungsängen/ Industristaden bor ni med utmärkt pendlarläge med såväl bil, buss och tåg då ni har närhet till både påfart till E4:an och Uppsala resecentrum. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, flera trevliga restauranger, förskolor och lekparker. Stadsparken och Akademiska sjukhuset nås enkelt via den praktiska gångbron över Fyrisån, på kort promenadavstånd från Esplanaden.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UN3GAPO9PJTCHTJ3195000 kr