Vänortsgatan 126
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Vänortsgatan 126
Ekeby, UPPSALA

5 rum, 126 kvm, 6 550 kr/mån
Utgångspris: 3 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Med huskänsla och hela 3 uteplatser!

Bo i bruksmiljö nära stad och universitet! Lantlig känsla med utsikt mot den omgivande bruksmiljön och den lilla "bygatan".

Den trevliga hallen välkomnar er med goda avhängningsytor och skåp för extra förvaring, ett praktiskt klinkergolv som övergår till trestavigt parkettgolv. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och lättmöblerade ytor, härifrån når ni bostadens trevliga balkong, här har ni fri utsikt över den stora och välskötta gården för god uppsikt över barnens lek. Vardagsrummet ligger i anslutning till det välplanerade köket med matplats vid bardel samtidigt som det finns matplats för större sällskap i vardagsrummet. Gott om plats för förvaring samt bra arbetsytor i köket. Tre sovrum i bra storlek med förvaringsmöjligheter i garderober. Det största sovrummet rymmer 2 fristående garderober med skjutdörrar. Två helkaklade badrum varav det större är utrustat med badkar. Klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.
Precis utanför entrén finner ni 2 st tillhörande förråd.

I denna välskötta förening med mycket god ekonomi finns parkeringsplatser med elplint, avgift 200 kr/mån, det finns också carportplatser att hyra för 400kr/månaden. Föreningen har även beslutat att installera laddstolpar för elbilar. Kösystem tillämpas.

På Vänortsgatan 126 bor ni med suveränt läge i barnvänligt område. Inne på föreningens stora och grönskande gård är det helt bilfritt, vilket skapar en lugn och rofylld rekreationsplats med trygghet för alla åldrar. Runt omkring i föreningen finns förutom en mycket fin och stor lekplats även bärbuskar och fruktträd såsom vinbär, äpplen, körsbär och päron att plocka av för de boende. I föreningen finns även tillgång till odlingslådor. Här bor ni i en lugn oas med närhet till livsmedelsbutik, gym, vårdcentral, apotek, bussförbindelser, förskola och skolor samtidigt som ni bor granne med naturen i vackra Hågadalen som bland annat bjuder på promenadstråk och joggingspår. På vintern skapas fina längdskidspår. Ett boende som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som villasäljaren.

Ta chansen att få flytta till den här trevliga bostaden med ett mycket populärt läge! Kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen 0735-266 300 för mer info!

Utgångspris:
3 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
126 kvm
Rum
5 rum
Avgift
6 550 kr/mån
Våning
1 av 1 (Ej hiss)

Planritning, bild 1 av 2

Vänortsgatan 126 - Planritning
Nedre plan
Vänortsgatan 126 - Planritning
Entréplan
Vänortsgatan 126 - Planritning
Nedre plan
Vänortsgatan 126 - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

13:30-14:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

tisdag, 11 aug

17:30-18:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum

  ====ENTRÈPLAN===

  Fördelas på hall, ett sovrum, badrum, kök och vardagsrum.

  HALL

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Platsbyggda skåp för extra förvaring. Klinkergolv samt målade väggar.

  SOVRUM ett

  Sovrum med ljust parkettgolv samt målade väggar. Skjutdörrsgarderob för förvaring av kläder.

  BADRUM

  Fräscht badrum med badkar, WC, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Högskåp för extra förvaring. Handdukstork. Mörkt klinkergolv samt vita kakelplattor på väggar. Golvvärme.

  KÖK

  Ljust kök med burspråk och matplats vid bardel för 4 pers. Trevlig känsla med utsikt mot den omgivande bruksmiljön och den lilla "bygatan" med bland annat disponentvillan och vagnslider. Vit köksinredning med rostfria handtag och bänkskivor i trä. Kakel vid stänkytor samt belysning ovan bänkytor. Vitvaror; Inbyggnadsugn och mikro. Induktionshäll (2020), Integrerad diskmaskin (2020), integrerad kyl och frys.

  VARDAGRUM

  Rymligt vardagsrum med plats för soffgruppen och matplats för större sällskap. Markis vid fönster. Utgång till mysig balkong med markis som vetter mot den grönskande innergården. Målade väggar samt ljust parkettgolv.

  ===NEDRE PLAN===

  Här ryms ett allrum, 2 sovrum samt badrum och tvättstuga.

  ALLRUM

  Luftigt allrum med arbets/pyssel-hörna med väggfasta skåp och skrivbord. Plats för soffa och annat möblemang. Vitmålade väggar samt parkettgolv (som är lagt 2016).

  BADRUM

  Fräscht badrum med dusch, duschvägg i glas, WC, handfat med kommod och högskåp. Spegel med hylla och belysning. 2 väggfasta hyllor i trä. Handdukstork. Mörkt klinkersgolv samt vita kakelplattor på väggar. Golvvärme.

  SOVRUM två

  Sovrum med målade väggar (blått) samt fototapet. Ljust parkettgolv. Fönster med markis.

  SOVRUM tre

  Sovrum med vitmålade väggar samt fototapet . Ljust parkettgolv. Utgång till den soliga uteplatsen med markis i skyddat läge.

  TVÄTTSTUGA

  Tvättstuga med tvättmaskin (2019) och torktumlare. Tvättbänk med ho , avlastningsytor samt tvättställning. Skåp för extra förvaring. Klinkergolv och målad väv.

  FÖRRÅD

  Förrådsutrymme som nås från tvättstugan.

 • Bostaden

  Boarea

  126 kvm

  Månadsavgift

  6550 kr

  Kommentar till avgift

  Värme, vatten, kabeltv och bostadsrättstillägg ingår.

  Balkong/uteplats

  Uteplats 1: Skyddad entré med stenlags gång och vidare trall vid uteplatsen. Tujor längs med ena sidan av gången. Balkong: Från vardagsrummet nås balkongen med skyddat läge. Uteplats 2: Från ena sovrummet på nedre plan nås uteplatsen som har plats vid sidan för egen odling.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 1, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.79595%

  Andel av årsavgift: 2.79595%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2009 Radonmätning, spolning av vattenstammar 2010 Energideklaration 2011 Byttes staketen vid parkeringsplatserna ut till nya. 2012 Målades alla träytor på fasader och vindskivor. Där det behövdes byttes skivor ut. 2015 Monterades extra hängrännor på husen för att förbättra avrinningen. 2017 Stamspolning, trappräcken målats om och låsen till soprummen har bytts ut, Innergården har rustats upp och andra utomhusförbättringar har gjorts löpande. 2018 En omfattande takrengörning, radonmätning 2019 Innergården har rustats upp och andra utomhusförbättringar har gjorts löpande. Planerat: 2020 Föreningen arbetar i dagsläget med att utveckla utemiljön vilket inkluderar förbättringar av lekyta (på innergården) samt gemensam odlingsyta (mellan två av fastigheten). Laddstolpar ska installeras till 4 p-platser under hösten.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har ett litet förråd på ca 2 kvm där det finns trädgårdsredskap. Förutom det finns det inga gemensamma utrymmen.

  Tv & Bredband

  Ansluten till Tv via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via IP-only, boende får själv betala och ansluta sig.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-04-07

  Energiklass

  F

  Parkering

  Det finns parkeringsplatser med elplint, avgift 200 kr/mån, det finns också carportplatser att hyra för 400kr/månaden. Kösystem tillämpas. Fr.o.m i höst kommer det att finnas 3 lediga p-platser och 2 carport-platser.

 • Driftskostnad

  El

  780 kr/mån

  Försäkring

  226 kr/mån

  Totalt

  1006 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Ekebydalen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen har 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Ordförande är Jakob Hansson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://www.brfekebydalen.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

13:30-14:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

tisdag, 11 aug

17:30-18:15

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Vänortsgatan 126, UPPSALABostadsbildBo i bruksmiljö nära stad och universitet! Lantlig känsla med utsikt mot den omgivande bruksmiljön och den lilla "bygatan". Den trevliga hallen välkomnar er med goda avhängningsytor och skåp för extra förvaring, ett praktiskt klinkergolv som övergår till trestavigt parkettgolv. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och lättmöblerade ytor, härifrån når ni bostadens trevliga balkong, här har ni fri utsikt över den stora och välskötta gården för god uppsikt över barnens lek. Vardagsrummet ligger i anslutning till det välplanerade köket med matplats vid bardel samtidigt som det finns matplats för större sällskap i vardagsrummet. Gott om plats för förvaring samt bra arbetsytor i köket. Tre sovrum i bra storlek med förvaringsmöjligheter i garderober. Det största sovrummet rymmer 2 fristående garderober med skjutdörrar. Två helkaklade badrum varav det större är utrustat med badkar. Klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Precis utanför entrén finner ni 2 st tillhörande förråd. I denna välskötta förening med mycket god ekonomi finns parkeringsplatser med elplint, avgift 200 kr/mån, det finns också carportplatser att hyra för 400kr/månaden. Föreningen har även beslutat att installera laddstolpar för elbilar. Kösystem tillämpas. På Vänortsgatan 126 bor ni med suveränt läge i barnvänligt område. Inne på föreningens stora och grönskande gård är det helt bilfritt, vilket skapar en lugn och rofylld rekreationsplats med trygghet för alla åldrar. Runt omkring i föreningen finns förutom en mycket fin och stor lekplats även bärbuskar och fruktträd såsom vinbär, äpplen, körsbär och päron att plocka av för de boende. I föreningen finns även tillgång till odlingslådor. Här bor ni i en lugn oas med närhet till livsmedelsbutik, gym, vårdcentral, apotek, bussförbindelser, förskola och skolor samtidigt som ni bor granne med naturen i vackra Hågadalen som bland annat bjuder på promenadstråk och joggingspår. På vintern skapas fina längdskidspår. Ett boende som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som villasäljaren. Ta chansen att få flytta till den här trevliga bostaden med ett mycket populärt läge! Kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen 0735-266 300 för mer info!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4ULR66Q0L6BGI8TA3795000 kr