Portalgatan 9
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Portalgatan 9
Kapellgärdet, Uppsala

4 rum, 101 kvm, 5 165 kr/mån
Utgångspris: 3 150 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 3 270 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ljus och stilren fyra i Kapellgärdet

Välkommen till en mycket tilltalande lägenhet med planlösning i modern tappning som både är praktisk och inbjudande. Här finner ni bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong, påkostat kök från Ballingslöv, nyrenoverat badrum från 2014 med egen tvättdel samt praktisk gästtoalett. Det är även tre bra sovrum varav två som vetter in mot
den grönskande innergården. Genomgående ekparkettgolv och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Bekvämt boende med hiss från markplan.

Mycket välskött förening med nyligen sänkta månadsavgifter och där kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Barnvänlige med stor innergård med lekplats, grönytor och trädgårdsmöbler.

I omtyckta och populära Kapellgärdet är det nära till City och Centralstationen samtidigt som närservice i form av minilivs, gym och frisör finns i området. Fyrishov ligger inom ett
bekvämt avstånd för sport, bad och träning. Önskas rekreation finns Kapellgärdesparken nära och friluftsområdet Röbo en cykeltur bort. I området finns även förskola och skola.

Utgångspris:
3 150 000 kr eller högstbjudande
Bud
3 270 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
101 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 165 kr/mån
Våning
3 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:3 270 000 kr21 nov 20:02
 • BUDGIVARE 1:3 260 000 kr21 nov 11:03
 • BUDGIVARE 2:3 250 000 kr20 nov 13:01
 • BUDGIVARE 1:3 240 000 kr20 nov 12:07
 • BUDGIVARE 2:3 230 000 kr20 nov 11:07
VISA ALLA BUD

Planritning

Portalgatan 9 - Planritning
Portalgatan 9 - Planritning
Portalgatan 9 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Ljus och välkomnande hall med ekparkett och ljust målade väggar. Bra plats för avhängning i stor skjutdörrsgarderob direkt vid entrén. Längre in i hallen finns ingång till klädkammare med hyllor och ett städskåp. Rymligt och ljust vardagsrum med ekparkett och ljust målade väggar samt en fondvägg. Bred öppning mot köket förstärker känslan av ljus och rymd. Utgång till härlig inglasad balkong med skjutbara fönsterrutor. Balkongen ligger i härligt söderläge. Kök med ekparkett och ljust målade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv med ekdetaljer. Gott om skåp för förvaring och bra arbetsytor med bänkskivor i massiv ek. Stilfullt kakel ovanför bänkytorna. Stor köksö med en bänkskiva i granit. Här finns bra plats för förvaring och även sittplats. Maskinellt finns kyl, frys samt mikro och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd. Det finns även diskmaskin, glaskeramikhäll och fläktkåpa. Stora fönsterpartier ger fint ljus insläpp. Rymligt sovrum med ekparkett och ljust målade väggar samt en tapetserad fondvägg. Garderobssektion med fyra garderober för förvaring. Sovrum 2 är också stort och har förvaring i fyra garderober. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Sovrum 3 har ekparkettgolv och ljusa väggar. Fint badrum med kakelklädda väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet renoverades 2014 och är utrustat med duschvägg, wc, handfat med kommod, spegel med infällda spotlights samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en bekväm arbetsbänk ovanför samt väggfasta skåp för ytterligare förvaring. Toalett med kakelklädda väggar och klinkergolv. Rummet är utrustat med toalett, handfat med kommod samt spegel med infällda spotlights samt ett badrumsskåp.

 • Bostaden

  Boarea

  101 kvm

  Månadsavgift

  5165 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.1369%

  Andel av årsavgift: 2.1369%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Kvarngärdet 1:26

  Byggår

  2005

  Renoveringar

  Renoveringsår: 2011 kompletterat lekutrustningen på gården 2013 stamspolning avlopp 2014 byte av komfortlist i de öppningsbara fönstren 2016 mindre målningsarbeten Radonmätning gjord 2009, resultat: 110Bq/m3 Föreningen har energideklarerat.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Cykelförråd, barnvagnsförråd och gemensamma trädgårdsmöbler finns. Alla lägenheter har ett källarförråd (de i nr 9 och nr 11 som har sina förråd i nr 13).

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem. Analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Ownit. 100 Mb/s ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  BRF Porten, Pilastern och Passagen utgör tillsammans samfällighetsföreningen Portalen som har p-platserna tillsammans. Det finns 49 p-platser med elplint för 400kr/mån samt 79 platser i varmgarage för 700kr/mån. Kösystem tillämpas, i dagsläget är det ca 3-4 i kö.

 • Driftskostnad

  El

  500 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  650 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Passagen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 63 bostadsrättslägenheter med adress Portalgatan 9-15. Kontaktperson är Dick Eriksson. Föreningen har en egen hemsida på brfpassagen.bostadsratterna.se. Brf. Porten, Pilastern och Passagen utgör tillsammans samfälligheten Portalen.

  Hemsida

  brfpassagen.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Portalgatan 9, UppsalaBostadsbildVälkommen till en mycket tilltalande lägenhet med planlösning i modern tappning som både är praktisk och inbjudande. Här finner ni bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong, påkostat kök från Ballingslöv, nyrenoverat badrum från 2014 med egen tvättdel samt praktisk gästtoalett. Det är även tre bra sovrum varav två som vetter in mot den grönskande innergården. Genomgående ekparkettgolv och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Bekvämt boende med hiss från markplan. Mycket välskött förening med nyligen sänkta månadsavgifter och där kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Barnvänlige med stor innergård med lekplats, grönytor och trädgårdsmöbler. I omtyckta och populära Kapellgärdet är det nära till City och Centralstationen samtidigt som närservice i form av minilivs, gym och frisör finns i området. Fyrishov ligger inom ett bekvämt avstånd för sport, bad och träning. Önskas rekreation finns Kapellgärdesparken nära och friluftsområdet Röbo en cykeltur bort. I området finns även förskola och skola. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UJRPC0BFT2VOE0Q3150000 kr