Björkgatan 27A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Björkgatan 27A
Fålhagen, Uppsala

5 rum, 90 kvm, 2 951 kr/mån
Utgångspris: 4 990 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Parhus i tre plan med solig och lummig trädgård samt parkering för två bilar på uppfarten!

Huset, som är byggt på mitten av 40-talet, är välbevarat och har en bra balans mellan gamla bevarade originaldetaljer och moderna inslag. Entréplan i social, delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Planlösningen är flexibel, men möjlighet till att skapa fler och färre rum för dig som behöver. Wc/eller badrum finns på varje våning. Genomgående mycket bra förvaring i huset och i externa förråd.

Trädgården är lätthanterad och välskött med mysig uteplats, lagom stora gräsytor och ett ostört sydvästläge. På tomten finns både fruktträd, plats för flera sittgrupper och en pergola. Perfekt för långa dagar med lek och grillkvällar i solnedgången. Även framsidan är välskött och på andra sidan vägen finns en park med skogsdunge.

Välmående brf med låga lån (182 kr/kvm). Gruppavtal för internet och kabel-tv. Fiber finns.

Eftertraktat läge i Fålhagens lugna villakvarter, mycket nära både Almtunaskolan (Förskoleklass-åk 6) flertalet förskolor och Celsiusskolan. En promenad bort finns Vaksala torg med service, handel, konserthuset, resecentrum och flera av Uppsalas populäraste restauranger. För dig som pendlar tar du dig snabbt ut med bil till E4:an via Tycho Hedéns väg.

Bostäder likt denna saluförs inte ofta. Välkommen hem!

Utgångspris:
4 990 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
90 kvm
Biarea
45 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
2 951 kr/mån

Planritning, bild 1 av 4

Björkgatan 27A - Planritning
Björkgatan 27A - Planritning
Björkgatan 27A - Planritning
Björkgatan 27A - Planritning
Björkgatan 27A - Planritning
Björkgatan 27A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Källarplan: Rymlig hall med klinkergolv och vita putsade väggar. Mycket god förvaring i skjutdörrsgarderob, kallskafferi (med en extra frys och uteventil) och en klädkammare, samt förvaring under trapp. Rum med klinkergolv och vita putsade väggar. Fönster mot baksidan. Två garderober och ett linneskåp med öppna hyllplan. Rummet används idag som kontor men går utmärkt att ha till gästrum eller extra sovrum. Tvättstuga med klinkergolv och vita putsade väggar. Inrett med förvaring i bänk från Vedum, kombimaskin (-08) och en bänkskiva i ek. Från tvättstugan når du det rymliga badrummet som har både dusch med fällbara väggar och ett renoverat gjutjärnsbadkar som stått i huset sedan 40-talet! Tvättställ med kommod, inkaklad spegel, wc och handdukstork. Förvaring i bänk i tre sektioner från Vedum. Klinkergolv och putsade väggar med inslag av kakel i dusch och bakom tvättställ. Entréplan: Entré till inbjudande hall med mörkbrunt klinkergolv (vattenburen golvvärme) och mycket bra avhängningsmöjlighet för ytterkläder i halvöppen sektion och en stor garderob. WC med mörkbrunt klinkergolv (vattenburen golvvärme) och vita väggar. Tvättställ och toalett. Kök med mörkbrunt klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Vit skåpsinredning med goda arbetsytor i både kompositsten, ek och rostfritt. Mosaiken är från Ekeby bruk. Köket är välutrustat med allt du behöver! Induktionshäll, inbyggd micro och ugn, fullhöjdskyl, halvfrys (en stor finns i källaren), fläkt och diskmaskin. Köket är belyst med spotlights på flera ställen. På detta våningsplan har man men hjälp av inredningsarkitekt skapat ett härligt rum som flyter samman med vardagsrummet och skapar en social planlösning. Vardagsrummet har vackra originalgolv, plats för stor soffa och en separat matsalsdel. Invid den finns en platsbyggd bokhylla/kombinerad med fönsterbräda. Övervåning: När du kommer upp för trappen till övre plan finns ett halvrum med plats för t.ex. soffa och tv. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Badrum med klinkergolv (elgolvvärme) och kaklade väggar, samt partier med mosaik i grå toner. Toalett, tvättställ med spegel, dusch med fällbara väggar. Infällda spotlights i taket. Sovrum 1 med parkettgolv och vita väggar. Garderober. Sovrum 2 med parkettgolv och ljusa väggar, samt en ljus, mönstrad fondtapet. En garderob. Sovrum 3 med parkettgolv och ljusa väggar, en fondvägg. Stor garderob. Väggen mellan sovrum 2 och 3 är enkel att ta ner om man vill. Till övervåningens sovrum/allrum finns nätverkskabel dragen. Övrigt: El - alla våningsplan 2008. Stamrenovering - invändigt både vatten- och avloppsstammar 2008. Bostadsrätten är i föreningens register angiven till 4 rok. Carport med 8 kvm varmförråd intill samt ett 2 kvm stort redskapsförråd.

 • Bostaden

  Boarea

  90 kvm (45 kvm/våningsplan)

  Månadsavgift

  2951 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår parkeringsplats. 337 kr i månaden för internet, tv och IP-telefoni tillkommer. Se även driftskostnader.

  Biarea

  45 kvm

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.475%

  Andel av årsavgift: 5.475%

 • Fastigheten

  Byggår

  1945

  Renoveringar

  1980 tak, slutet på 80-talet isolering av grunderna 1990 -talet ingående vattenrör bytta 2000 ombyggnation av skorsstenar 2012 instalation av bredband (klart i nov 2012) 2015 Renovering av yttertrappor. Byte av krånglande avloppsrör på Törnlundsgatan. 2016 - Framtagande av ny underhållsplan efter inspektion. 2020 tak

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har egna tvättmaskiner

  Tv & Bredband

  Ansluten till Telia. Kabel-TV, bredband och IP-telefoni ingår i avgiften.

  Energiförbrukning

  104 kWh/m² år

  Parkering

  Alla har parkeringsmöjligheter på sin egna tomt.

 • Driftskostnad

  El

  1150 kr/mån

  Uppvärmning

  2100 kr/mån

  Försäkring

  395 kr/mån

  Renhållning

  151 kr/mån

  Vatten och avlopp

  500 kr/mån

  Totalt

  4296 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  hemförsäkringen om 395 kr i mån är inkl. bstadsrättstillägg.

 • Föreningen

  Namn

  Gillet nr 11

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 18 bostadsrättslägenheter med adress Björkgatan 27-43 och Törnlundsgatan 1. Kontaktperson är Tommy Kock.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. (2016 - Avgiftshöjning gjordes med 5 % från 1 juli)

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Björkgatan 27A, UppsalaBostadsbildHuset, som är byggt på mitten av 40-talet, är välbevarat och har en bra balans mellan gamla bevarade originaldetaljer och moderna inslag. Entréplan i social, delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Planlösningen är flexibel, men möjlighet till att skapa fler och färre rum för dig som behöver. Wc/eller badrum finns på varje våning. Genomgående mycket bra förvaring i huset och i externa förråd. Trädgården är lätthanterad och välskött med mysig uteplats, lagom stora gräsytor och ett ostört sydvästläge. På tomten finns både fruktträd, plats för flera sittgrupper och en pergola. Perfekt för långa dagar med lek och grillkvällar i solnedgången. Även framsidan är välskött och på andra sidan vägen finns en park med skogsdunge. Välmående brf med låga lån (182 kr/kvm). Gruppavtal för internet och kabel-tv. Fiber finns. Eftertraktat läge i Fålhagens lugna villakvarter, mycket nära både Almtunaskolan (Förskoleklass-åk 6) flertalet förskolor och Celsiusskolan. En promenad bort finns Vaksala torg med service, handel, konserthuset, resecentrum och flera av Uppsalas populäraste restauranger. För dig som pendlar tar du dig snabbt ut med bil till E4:an via Tycho Hedéns väg. Bostäder likt denna saluförs inte ofta. Välkommen hem!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UFJOB3SUN9R8M1O4990000 kr