Slalomvägen 22, lgh 3
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Slalomvägen 22, lgh 3
Gamla Nynäs, ENKÖPING

4.5 rum, 110 kvm, 4 329 kr/mån
Fast pris: 2 645 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Bo nytt i gammal genuin stil i Enköping

Nynäs gård - Inflyttningsklart - 3 bostäder kvar

Ca 2 km från centrala Enköping har Brf Hultet byggt 12 st välplanerade radhus. Samtliga med en boarea om ca 110 kvm, fördelat över 4,5 rok i två plan. Bilplats och förråd i anslutning till den egna entrén.
Föreningen kommer består av 12 bostadsrätter i prisintervallet 2 645 000 - 2 795 000 kr. Klicka på vår kartfunktion så ser ni vart projektet ligger.

Planlösningen ger er: Välkomnande entré med förvaring. Fullt utrustat kök med ljus modern inredning samt matplats för ca sex personer. Stort vardagsrum med utgång till stor härligt uteplats. Helkaklat badrum/duschrum. På övre plan finns tre rymliga sovrum, arbetshörna, klädkammare samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

För dig som vill bo på bekvämt avstånd till all tänkbar service har Nynäs Gård ett perfekt läge till centrala Enköping. Inom promenad- och cykelavstånd finns barnomsorg, idrottsanläggningar, badhus, Nynäs gård https://www.nynasgard.se/.
Mälaren och populära Bredsand med camping, badstrand och restaurang ligger endast ca 3 km hemifrån.
Bra pendlarläge till Västerås, Uppsala och Stockholm.

Välkommen hem!

Fast pris:
2 645 000 kr
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
110 kvm
Rum
4.5 rum och kök
Avgift
4 329 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Slalomvägen 22, lgh 3 - Planritning
Slalomvägen 22, lgh 3 - Planritning
Slalomvägen 22, lgh 3 - Planritning
Slalomvägen 22, lgh 3 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4.5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande stor hall med klinkergolv i entrén och ekparkettgolv i övriga delen. Gott om förvaring i form av två garderober samt plats för skor och ytterkläder. Stort vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Utgång till stor härlig altan. Stort fönsterparti ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med handfat med kommod, toalett, badrumsskåp med spegel samt dusch med vikdörrar. Trevligt kök med ljus inredning från Vedum som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med hel kyl/frys, spishäll, inbygd ugn och micro, diskmaskin samt spisfläkt. Ektarkett och ljusa väggar. Matplats för ca sex personer. Övre plan: Tre rymliga sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin och torktumlare. I den övre hallen finner ni en stor klädkammar om ca 4,5 kvm.

 • Bostaden

  Boarea

  110 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4329 kr

  Balkong/uteplats

  Stor härlig uteplats.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 8.3333%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Tv & Bredband

  Fiber finns indraget.

  Parkering

  En parkeringsplats på uppfarten.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Hultet i Enköping

  Allmänt om föreningen

  Uppvärmning via frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i hela huset. Förening består av 12 bostadsrätter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Exteriör 2

Exteriör 1

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Slalomvägen 22, lgh 3, ENKÖPINGBostadsbildNynäs gård - Inflyttningsklart - 3 bostäder kvar Ca 2 km från centrala Enköping har Brf Hultet byggt 12 st välplanerade radhus. Samtliga med en boarea om ca 110 kvm, fördelat över 4,5 rok i två plan. Bilplats och förråd i anslutning till den egna entrén. Föreningen kommer består av 12 bostadsrätter i prisintervallet 2 645 000 - 2 795 000 kr. Klicka på vår kartfunktion så ser ni vart projektet ligger. Planlösningen ger er: Välkomnande entré med förvaring. Fullt utrustat kök med ljus modern inredning samt matplats för ca sex personer. Stort vardagsrum med utgång till stor härligt uteplats. Helkaklat badrum/duschrum. På övre plan finns tre rymliga sovrum, arbetshörna, klädkammare samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. För dig som vill bo på bekvämt avstånd till all tänkbar service har Nynäs Gård ett perfekt läge till centrala Enköping. Inom promenad- och cykelavstånd finns barnomsorg, idrottsanläggningar, badhus, Nynäs gård https://www.nynasgard.se/. Mälaren och populära Bredsand med camping, badstrand och restaurang ligger endast ca 3 km hemifrån. Bra pendlarläge till Västerås, Uppsala och Stockholm. Välkommen hem!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UAJBVNBPDI5NG4B2645000 kr