Åsgränd 4 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Åsgränd 4 B
Öfre Slotts, Uppsala

4 rum, 123 kvm, 4 505 kr/mån
Utgångspris: 5 750 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fantastisk bostad med stora sällskapsytor, låg månadsavgift och gedigen eldstad på Öfre Slotts!

Välkommen till Åsgränd 4 B, här bor du centralt men samtidigt lugnt och rofyllt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och grönområden. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer från 30-talet då fastigheten är uppförd.

Planlösningen är socialt orienterad och erbjuder hall med wc och plats för avhängning samt förvaring i rymlig klädkammare, kök där man bevarat gamla vackra serveringsskåp och kombinerat med nya smakfulla val, här finns bland annat matplats, gasolspis, kallskafferi och en mycket vacker fönsterbänk. Från köket nås genom den gamla serveringsgången matsalen med ett härligt ljusflöde och gott om plats för stort matsalsbord samt annat möblemang. I anslutning till matsalen ligger vardagsrummet med utrymme för allt tänkbart möblemang och här kan kvällar spenderas intill en gedigen eldstad som fungerar. Utöver detta finns två sovrum och ett badrum med klinkergolv och kaklade väggar, duschhörna och tvättmaskin. Bostaden har genomgående vackra trägolv kombinerat med fiskbensparkett och ljust målade väggar. Från trapphuset nås föreningens gemensamma balkong.

Brf Kornhuset är en välhållen förening med god ekonomi och här erbjuds bland annat tvättstuga, uteplats med möbler, torkrum och cykelförråd. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband genom ComHem. Lägenhetsinnehavaren disponerar tre stycken förråd om totalt ca 25-30 kvm.

Denna bostad bör upplevas på plats, anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felix Jacobsson för att inte gå miste om detta objekt.

Utgångspris:
5 750 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
123 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 505 kr/mån
Våning
1 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Åsgränd 4 B - Planritning
Åsgränd 4 B - Planritning
Åsgränd 4 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  123 kvm (Areauppgifter enligt säljaren)

  Månadsavgift

  4505 kr

  Kommentar till avgift

  i avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.117%

 • Fastigheten

  Byggår

  1931

  Renoveringar

  1984 Tak 1994 El 2002 Fasad 2011 montering av värmeslingor i takrännor 2013 OVK, sotning 2014 löpande underhåll 2016 fasadrenovering mot gården 2017 Fasadrenovering 2018 energideklaration, garagetaket är tätat, stamspolning 2019 Installation av gemensam el med individuell mätning, innergården förskönad med golv, växter, nya möbler mm, automatisk garagedörr.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen är ansluten till ComHem och har ett gruppavtal för internet. Internet och basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-05-01

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 13 platser i varmgarage för 498 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Det är för närvarande kö. (2020-03-03)

 • Föreningen

  Namn

  Kornhuset

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 29 bostadsrättslägenheter med adress Övre Slottsgatan 10, Åsgränd 4 A-B. Kontaktperson är Björn Lothigius.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  kornhuset.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Gemensam balkong

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Åsgränd 4 B, UppsalaBostadsbildVälkommen till Åsgränd 4 B, här bor du centralt men samtidigt lugnt och rofyllt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och grönområden. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer från 30-talet då fastigheten är uppförd. Planlösningen är socialt orienterad och erbjuder hall med wc och plats för avhängning samt förvaring i rymlig klädkammare, kök där man bevarat gamla vackra serveringsskåp och kombinerat med nya smakfulla val, här finns bland annat matplats, gasolspis, kallskafferi och en mycket vacker fönsterbänk. Från köket nås genom den gamla serveringsgången matsalen med ett härligt ljusflöde och gott om plats för stort matsalsbord samt annat möblemang. I anslutning till matsalen ligger vardagsrummet med utrymme för allt tänkbart möblemang och här kan kvällar spenderas intill en gedigen eldstad som fungerar. Utöver detta finns två sovrum och ett badrum med klinkergolv och kaklade väggar, duschhörna och tvättmaskin. Bostaden har genomgående vackra trägolv kombinerat med fiskbensparkett och ljust målade väggar. Från trapphuset nås föreningens gemensamma balkong. Brf Kornhuset är en välhållen förening med god ekonomi och här erbjuds bland annat tvättstuga, uteplats med möbler, torkrum och cykelförråd. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband genom ComHem. Lägenhetsinnehavaren disponerar tre stycken förråd om totalt ca 25-30 kvm. Denna bostad bör upplevas på plats, anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felix Jacobsson för att inte gå miste om detta objekt. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4U8JE5VMCPOP14IH5750000 kr