S:t Göransgatan 31 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

S:t Göransgatan 31 A
Fålhagen, Uppsala

3 rum, 75 kvm, 4 430 kr/mån
Utgångspris: 3 195 000 kr eller enligt ök
Bud: 3 295 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gavellägenhet i 30-talsfastighet med högt i tak, balkong i sydväst och burspråk!

Ljus 1930-talslägenhet med gavelläge i ett av Fålhagens vackraste hus. Ypperligt pendlarläge nära stationen och centrum! Perfekt belägen på andra våningen i fastighet uppförd 1935 med generösa ljusinsläpp och balkong mot innergård i soligt sydvästläge. Mycket stilfull lägenhet med tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, spegeldörrar, serveringsskåp och djupa fönsternischer som tillsammans skapar en mycket trivsam atmosfär.

Den här bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett snyggt renoverat kök, stor och ljus matsal med snygg glasvägg i industristil in mot vardagsrummet, stort sovrum med gott om plats och förvaring i flera garderober samt ett stamrenoverat badrum med dusch. Till lägenheten hör dessutom bra extra förvaring i ett stort vindsförråd och i två källarförråd!

Här bor man i ett lugnt läge i Fålhagen samtidigt som man har kort gångavstånd till både citykärnan och Resecentrum. Ett stenkast bort finns affärshuset Kvarnen samt torgmiljön på Vaksala torg. Varmt välkommen på visning!

Utgångspris:
3 195 000 kr eller enligt ök
Bud
3 295 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 430 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning, bild 1 av 2

S:t Göransgatan 31 A - Planritning
Planlösning
S:t Göransgatan 31 A - Planritning
Planlösning, alternativ med två sovrum
S:t Göransgatan 31 A - Planritning
Planlösning
S:t Göransgatan 31 A - Planritning
Planlösning, alternativ med två sovrum

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

15:00-15:30

Anmäl dig för bäst service!

MÄKLARE

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande hall med ljusa väggar. -- Fint renoverat kök med bra förvaring bakom ljusa skåpluckor. Matplats framför fönster med en dekorativ fondvägg i mörkblått. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn, fläktkåpa samt stort kallskafferi och städskåp. -- Matsal: Härligt centrerat matrum med fin kontakt med vardagsrummet tack vare den avgränsade glasväggen. Bra ljusinsläpp och fin utsikt tack vare burspråket. Detta rum kan nyttjas som vardagsrum för den som önskar två separat sovrum i lägenheten! -- Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Härifrån nås lägenhetens fina balkong som ligger i ett skyddat sydvästläge mot innergården. Vardagsrummet kan nyttjas som sovrum för den som önskar. -- Sovrum: Stort sovrum med trägolv och målade väggar. Här ryms lätt dubbelsäng och det finns bra förvaring i flera garderober. -- Stamrenoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns handfat med kommod, dusch, spegelskåp, wc samt handdukstork.

 • Bostaden

  Boarea

  75 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4430 kr

  Balkong/uteplats

  Härlig balkong i bästa sydvästläge mot skyddad innergård

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.199%

  Andel av årsavgift: 5.19769%

 • Fastigheten

  Byggår

  1935

  Renoveringar

  1986 Balkongrenovering, fasad (ny puts) 1995 Isolation av grund, el 1996 Installation av frånluftsvärmepump, nytt tak, nya avlopp och vattenstammar 2004 Fönster (utvändig renovering) 2006 Målning tak och källarfönster, takrenovering 2008 Energideklaration 2009 Rengöring av fastighetens samtliga frånluftskanaler 2011 Byte radiatorventiler, Nya kodlås samt lackning, OVK utförd - ej godkänd 2012 Stamspolning 2013 Sotning skorsten, rengöring ventilation, OVK godkänd. Plattvärmeväxlare elementvärme, ställdon element/varmvatten, tvättmaskin. 2014 Byte cirkulationspump. Uppdatering underhållsplan 2014 - 2024 2015 Målning av fönster och tak, staket. 2019 OVK 2020 Radonmätning, energideklaration Planerat: 2020 Byte till säkerhetsdörrar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och hobbyrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Tele2vision, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor, 100 mb/s ingår mot en obligatorisk avgift på 165 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-05-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  I föreningen finns 6 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är det ca 7 st i kö (2020-06-09).

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Totalt

  450 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Göran

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 27 bostadsrättslägenheter med adress S:t Göransgatan 31 A-C. Kontaktperson är Stina Thylwe.

  Ekonomi

  Föreningen diskuterar en mindre avgiftshöjning som troligtvis kommer att ske under året 2020.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

15:00-15:30

Anmäl dig för bäst service!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
S:t Göransgatan 31 A, UppsalaBostadsbildLjus 1930-talslägenhet med gavelläge i ett av Fålhagens vackraste hus. Ypperligt pendlarläge nära stationen och centrum! Perfekt belägen på andra våningen i fastighet uppförd 1935 med generösa ljusinsläpp och balkong mot innergård i soligt sydvästläge. Mycket stilfull lägenhet med tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, spegeldörrar, serveringsskåp och djupa fönsternischer som tillsammans skapar en mycket trivsam atmosfär. Den här bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett snyggt renoverat kök, stor och ljus matsal med snygg glasvägg i industristil in mot vardagsrummet, stort sovrum med gott om plats och förvaring i flera garderober samt ett stamrenoverat badrum med dusch. Till lägenheten hör dessutom bra extra förvaring i ett stort vindsförråd och i två källarförråd! Här bor man i ett lugnt läge i Fålhagen samtidigt som man har kort gångavstånd till både citykärnan och Resecentrum. Ett stenkast bort finns affärshuset Kvarnen samt torgmiljön på Vaksala torg. Varmt välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4U5I37CUBFN8MIKV3195000 kr