Stationsgatan 30
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stationsgatan 30
Centrum, Uppsala

3 rum, 100 kvm, 4 636 kr/mån
Utgångspris: 4 195 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lyxig och luftig lägenhet i Uppsala Entré - Smakfulla materialval - Flexibel planlösning - Cityläge!

Modern lägenhet i centrala Uppsala! Här bor du i en stor trea med generösa sällskapsytor och fint ljus tack vara många fönster och ljusa, moderna ytskikt och genomgående en mycket hög standard. Flexibel planlösning som är möjlig att göra om till en fyra. Den rymliga inglasade balkongen med infravärme blir som ett extra rum med många möbleringsmöjligheter. Direkt närhet till både Uppsala resecentrum och den vackra Frodeparken är bara några av fördelarna för dig som tar chansen att bo här!

Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om klädförvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt separat wc. Vidare finns två rymliga sovrum, båda med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och ett stilfullt kök som står i lagom öppen förbindelse till vardagsrummet. Möjlighet finns att utan större hinder skapa ytterligare sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Förråd tillhörandes lägenheten finns på entréplan.

Solid förening som utöver månadsavgifterna från de 116 lägenheterna får in pengar från de sju hyreslokalerna. Föreningen har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen. Toppmodern arkitektur där ingenting har lämnats åt slumpen. Här bor du med direkt närhet till city, shopping, restauranger, Uppsala konsert och kongress och allt annat som city har att erbjuda. Närmaste matbutik hittar du på Coop mittemot resecentrum.

Välkommen hem!

Utgångspris:
4 195 000 kr eller enligt ök
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 636 kr/mån
Våning
3 av 7 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Stationsgatan 30 - Planritning
Alternativ planlösning
Stationsgatan 30 - Planritning
Planlösning
Stationsgatan 30 - Planritning
Alternativ planlösning
Stationsgatan 30 - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande och rymlig hall med grått klinkergolv. Plats för klädförvaring. Klädkammare med hylla, stång, städskåp och teknikcentral. Badrum med grått klinkergolv med elgolvvärme samt vitkaklade väggar och infällda spotlights i taket. Inredning från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt skåp. Duschhörna med vikväggar i klarglas, wc, handfat med kommod och spegel, handdukstork i krom samt fönster. Separat wc med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Wc, handfat med kommod samt spegelskåp och fönster. Stort sovrum med garderobsvägg med spegelförsedda skjutdörrar. Stort sovrum med garderobsvägg med spegelförsedda skjutdörrar. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och med utsikt över populära och vackra Frodeparken. Vardagsrum och kök i en social och delvis öppen planlösning, där matplatsen är öppen mot vardagsrummet och köket är något mer separat. Köket har vit, slät skåpinredning från Marbodal med dolda handtag. Mörkt stavkakel och massiv ekbänkskiva. Vitvaror i rostfritt från Siemens: fläkt, fullstor kyl och frys, induktionshäll, självrengörande ugn och mikro i högskåp samt inbyggd diskmaskin. Stort och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från flera väderstreck. Utgång till den rymliga, inglasade balkongen som blir som ett extra rum! Här finns infravärmare och tack vare inglasningen förlängs vår-och sommarmånaderna. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt med vitmålade väggar, golv i vitpigmenterad ek, dimbar belysning samt fönsterbänkar i marmor. Tillhörande förråd finns på entréplan.

 • Bostaden

  Boarea

  100 kvm

  Månadsavgift

  4636 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme. Obligatoriskt tillägg på 189 kr/mån för kabel-TV, internet och IP-telefoni tillkommer. Kostnad för vatten och hushållsel tillkommer, se uppgift om driftskostnad.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.04895%

 • Fastigheten

  Byggår

  2013-15

  Renoveringar

  2016 Nybyggt 2017 Energideklaration för Stationsgatan 30-38 2019 Port- och hisskoder ersätts av ett "taggsystem" för att öka säkerhet och trygghet för medlemmarna.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tre cykelförråd. Varje lägenhet har inglasad balkong och förråd. Alla lägenheter har egen tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal om fibernät med Telenor. Obligatorisk avgift om 189kr/mån tillkommer för ett grundutbud för tv, bredband 10/1 Mb och telefoni.

  Energiförbrukning

  43 kWh/m² år

  Parkering

  Under föreningen finns ett parkeringsgarage som ägs av Bonnier Fastigheter. Driften av garaget sköts av Aimo Park (tidigare Q-Park) och det finns ca 150 parkeringsplatser. Kostnaden är 2300kr/ månad och enligt Aimo Park finns det i dagsläget lediga platser (2020-01-20).

 • Driftskostnad

  El

  459 kr/mån

  Försäkring

  146 kr/mån

  Totalt

  605 kr/mån

  Kommentar

  angiven driftskostnad för el gäller kostnaden för el och vatten, de kommer på samma faktura.

 • Föreningen

  Namn

  Uppsala Entré

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 116 bostadsrättslägenheter med adress Stationsgatan 20 A-B, 22, 24, 26 A-B, 28, 30, 32 A-C, 34, 36, 38, 40. Kontaktperson är Björn Ragnarsson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brfuppsalaentré.se

  Gårdsplats/innergård

  Taket till lokalerna bildar föreningens gemensamma innergård.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Josefin Burell

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 83 67

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stationsgatan 30, UppsalaBostadsbildModern lägenhet i centrala Uppsala! Här bor du i en stor trea med generösa sällskapsytor och fint ljus tack vara många fönster och ljusa, moderna ytskikt och genomgående en mycket hög standard. Flexibel planlösning som är möjlig att göra om till en fyra. Den rymliga inglasade balkongen med infravärme blir som ett extra rum med många möbleringsmöjligheter. Direkt närhet till både Uppsala resecentrum och den vackra Frodeparken är bara några av fördelarna för dig som tar chansen att bo här! Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om klädförvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt separat wc. Vidare finns två rymliga sovrum, båda med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och ett stilfullt kök som står i lagom öppen förbindelse till vardagsrummet. Möjlighet finns att utan större hinder skapa ytterligare sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Förråd tillhörandes lägenheten finns på entréplan. Solid förening som utöver månadsavgifterna från de 116 lägenheterna får in pengar från de sju hyreslokalerna. Föreningen har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen. Toppmodern arkitektur där ingenting har lämnats åt slumpen. Här bor du med direkt närhet till city, shopping, restauranger, Uppsala konsert och kongress och allt annat som city har att erbjuda. Närmaste matbutik hittar du på Coop mittemot resecentrum. Välkommen hem!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4U3JQ2KAUKATGD744195000 kr