Plattgatan 6
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Plattgatan 6
Luthagen, Uppsala

3 rum, 81 kvm, 4 406 kr/mån
Utgångspris: 3 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Belägen högst upp i huset med stor balkong och optimal planlösning!

Här erbjuds en mycket rymlig bostad med optimal planlösning som har en tydlig fördelning mellan det sociala och privata. Belägen högst upp i huset med solsäker balkong tillsammans med planlösningen är detta en svårslagen bostad för dig som söker det lilla extra!

Bostaden är välutrustad från start med exklusiva tillval och erbjuder hall med klinkergolv och förvaring i garderober, kliv sedan in i den sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök i halvöppen anslutning till varandra, där tillvaron med familj och vänner spenderas. Köket är stilrent och fullt utrustat med all maskinell utrustning att önska, bland annat dubbel kyl och frys. Här finns även matplats för minst 6 personer intill stora fönsterpartier. Vardagsrummet är lättmöblerat och luftigt, här ifrån nås den ljuvliga balkongen som har gott om utrymme för möblemang och ligger i ett solsäkert läge. Eftermiddags - och kvällssol garanteras!

I den andra delen av bostaden finns ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt för den yngre, samt ett master bedroom med utrymme för stor dubbelsäng, här finns även inbyggda garderober bakom skjutdörrar. Från master bedroom nås även ett extra rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum eller walk in closet, utefter egna önskemål! Lägenheten kan alltså i praktiken nyttjas som en fyrarummare. Badrummet är stilrent och utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och duschhörna bakom glasväggar. Här finns även en mycket praktisk vägghängd tvättställning. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Här bor du i ett mycket lugnt område med all tänkbar service runt knuten, här finns bland annat Ica, restauranger, lekpark och grönområden. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut till bland annat E4:an och 55an.

Brf Anemonen har en levande innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för trevlig gemenskap och avkoppling.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Utgångspris:
3 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 406 kr/mån
Våning
4 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Plattgatan 6 - Planritning
Plattgatan 6 - Planritning
Plattgatan 6 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  81 kvm

  Månadsavgift

  4406 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån tillkommer för kabel-tv och bredband genom Telia.

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 2.15%

  Andel av årsavgift: 2.15%

 • Fastigheten

  Byggår

  2017

  Renoveringar

  2020 2-årsbesiktning (energideklaration kommer att göras efter tvåårsbesiktningen) Föreningen har inte gjort några renoveringar och planerar heller inga renoveringar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd. I källarplanet finns bilparkering, cykelrum och förrådsutrymmen.

  Tv & Bredband

  Ansluten till TV (en digitalbox ingår), internet och ip-telefoni via Telia triple play, obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.

  Parkering

  I föreningen finns det 29 garageplatser för 1 100 kr/mån och 8 parkeringsplatser med el-stolpe för 550 kr/mån. Det finns olika köer till p-platserna, kön till garageplats är kortast. I dagsläget är den 1 person i kö till garage och 13 till p-plats (2020-03-05). Parkeringsansvarig i styrelsen är Sonny Jonsson, [email protected] Det är svårt att säga hur lång tid det tar. I mars 2020 kommer föreningen att installera laddstolpar till elbilar.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  170 kr/mån

  Vatten och avlopp

  140 kr/mån

  Totalt

  710 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Anemonen 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 46 bostadsrättslägenheter med adress Plattgatan 2-6 och Hällbygatan 41. Ordförande är Fredrik Ohlén.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  https://anemonen2.se/

  Gårdsplats/innergård

  Anemonen har en levande innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för trevlig gemenskap och avkoppling. Innergården är gemensam med brf Anemonen 1 som är en del av samma kvarter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Plattgatan 6, UppsalaBostadsbildHär erbjuds en mycket rymlig bostad med optimal planlösning som har en tydlig fördelning mellan det sociala och privata. Belägen högst upp i huset med solsäker balkong tillsammans med planlösningen är detta en svårslagen bostad för dig som söker det lilla extra! Bostaden är välutrustad från start med exklusiva tillval och erbjuder hall med klinkergolv och förvaring i garderober, kliv sedan in i den sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök i halvöppen anslutning till varandra, där tillvaron med familj och vänner spenderas. Köket är stilrent och fullt utrustat med all maskinell utrustning att önska, bland annat dubbel kyl och frys. Här finns även matplats för minst 6 personer intill stora fönsterpartier. Vardagsrummet är lättmöblerat och luftigt, här ifrån nås den ljuvliga balkongen som har gott om utrymme för möblemang och ligger i ett solsäkert läge. Eftermiddags - och kvällssol garanteras! I den andra delen av bostaden finns ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt för den yngre, samt ett master bedroom med utrymme för stor dubbelsäng, här finns även inbyggda garderober bakom skjutdörrar. Från master bedroom nås även ett extra rum med fönster som kan nyttjas som arbetsrum eller walk in closet, utefter egna önskemål! Lägenheten kan alltså i praktiken nyttjas som en fyrarummare. Badrummet är stilrent och utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och duschhörna bakom glasväggar. Här finns även en mycket praktisk vägghängd tvättställning. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Här bor du i ett mycket lugnt område med all tänkbar service runt knuten, här finns bland annat Ica, restauranger, lekpark och grönområden. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut till bland annat E4:an och 55an. Brf Anemonen har en levande innergård med lekplats för de små och en gemensam uteplats med grill, parasoll, bänkar och bord för trevlig gemenskap och avkoppling. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4TVB5NLJA42LNJP83195000 kr