Henry Wemans Väg 2
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Henry Wemans Väg 2
Gottsunda, Uppsala

2 rum, 50 kvm, 3 045 kr/mån
Utgångspris: 1 450 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Optimalt planerad 2:a med öppen planlösning och härlig balkong!

Varmt välkommen till denna fräscha 2:a med härlig balkong! Mycket yteffektiv planlösning som är fördelad på välkomnande hall med god förvaring och plats för avhängning, kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum med förvaring samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du är ett nytt naturnära område med gym, restauranger, nya Gottsunda centrum med livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, butiker och mycket mer.
Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, SLU, Polacksbacken och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.

I övrigt så finns ett förråd som hör till lägenheten.

Föreningen erbjuder sina medlemmar bl.a. bastu och relaxavdelning i hus 2 (50kr per gång), cykelförråd, källarförråd, samlingslokal i hus 1 (100kr per gång) och två övernattningsrum (100kr per natt).

Utgångspris:
1 450 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 045 kr/mån
Våning
3 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Henry Wemans Väg 2 - Planritning
Henry Wemans Väg 2 - Planritning
Henry Wemans Väg 2 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

14:00-14:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

onsdag, 12 aug

18:00-18:15

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande hall med klinker på golv och vitmålade väggar. Förvaring i garderober. Kök - Kök med förvaring bakom svarta köksluckor, vitt kakel ovanför arbetsbänk i grå laminat. Kyl/frys, diskmaskin, micro, fläkt och ugn i rostfritt samt induktionshäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord. Parkettgolv och vitmålade väggar med fondvägg. Vardagsrum - Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och större möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till lägenhetens balkong. Balkongen går att glasa in. Plats för både loungegrupp. Sovrum - Sovrum med plats för större säng. Förvaring i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar med fondvägg. Badrum - Badrum med grått klinker på golv och vitt kakel. WC, duschhörna med transparenta duschväggar, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med belysning, handdukstork samt golvvärme och tvättpelare.

 • Bostaden

  Boarea

  50 kvm

  Månadsavgift

  3045 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.63906%

  Andel av årsavgift: 1.6391%

 • Fastigheten

  Byggår

  2014

  Renoveringar

  2014 nybyggnation 2015 radonmätning

  Övriga byggnader/utrymmen

  Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare samt ett tillhörande källarförråd. De boende kan köpa en nyckel för 200 kr för att få tillgång till mangelrum. I föreningen finns också cykelförråd, samlingslokal, kostnad 100 kr/tillfälle, två övernattningsrum, kostnad 50-100 kr/natt samt relaxrum med bastu, kostnad 50 kr/tillfälle. De boende kan köpa nyckel och få tillgång till gym för 500 kr/år.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv, bredband och IP-telefoni via ComHem. Grundutbud för dessa ingår i obligatoriskt tillägg om 163 kr/mån.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 16 parkeringsplatser utan el, kostnad 200 kr/mån och 51 platser i kallgarage, kostnad 600 kr/mån. När det gäller parkeringarna så finns det ett kösystem. Det är alltid en viss omsättning. Det är lättare att få p-plats än garage. Det är fyra personer som turas om att sköta kön. Kontaktvägen är [email protected]

 • Föreningen

  Namn

  Gottsunda Allé 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 49 bostadsrättslägenheter med adress Henry Wemans väg 2-4. Föreningens kontaktperson är Britt-Marie Öhrström.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Trivsam innergård med buskar, träd och bänkar. Här finns även sandlåda och lekplats för barn.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

14:00-14:30

Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!

onsdag, 12 aug

18:00-18:15

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Henry Wemans Väg 2, UppsalaBostadsbildVarmt välkommen till denna fräscha 2:a med härlig balkong! Mycket yteffektiv planlösning som är fördelad på välkomnande hall med god förvaring och plats för avhängning, kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum med förvaring samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du är ett nytt naturnära område med gym, restauranger, nya Gottsunda centrum med livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, butiker och mycket mer. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, SLU, Polacksbacken och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd. I övrigt så finns ett förråd som hör till lägenheten. Föreningen erbjuder sina medlemmar bl.a. bastu och relaxavdelning i hus 2 (50kr per gång), cykelförråd, källarförråd, samlingslokal i hus 1 (100kr per gång) och två övernattningsrum (100kr per natt).https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4TRQ6K2AI6SPJ7ET1450000 kr