Stationsgatan 28
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stationsgatan 28
Centrum, Uppsala

4 rum, 93 kvm, 4 625 kr/mån
Utgångspris: 4 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stor inglasad balkong och hiss från markplan i ett av Uppsalas bästa lägen med magisk utsikt!

Välkommen till Uppsalas närmaste pendlarläge! Här besannas dina lägenhetsdrömmar kring läge, modern design och generösa ytor. Bostaden erbjuder därtill en stor inglasad balkong med magisk utsikt. Toppmodern lägenhet med genomgående exklusiva materialval. Det fantastiska ljusinsläppet från lägenhetens alla fönster ger bostaden en härlig rymd. Här bor ni i ett centralt och utmärkt pendlarläge med allt staden har att erbjuda alldeles runt hörnet.

Den välkomnande hallen erbjuder tillgång till kontorsutrymme och bra förvaring i eget förråd. Det stora badrummet har både tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har två fina sovrum, varav det ena med garderobsvägg och skjutdörrar. Köket är stilfullt med moderna integrerade vitvaror. Vardagsrummet är rejält med möjlighet att ta ner vägg för skapa extra stor yta. Härifrån når man den stora inglasade balkongen med utsikt mot Uppsala slott och Domkyrkan.

Förråd tillhörandes lägenhet finns på entréplan.

Bostadsrättsföreningen Uppsala entré uppfördes mellan åren 2013-2015 och består av 116 lägenheter samt 7 hyreslokaler. Föreningen är solid och har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen.

På Stationsgatan 28 bor man med ett av Uppsalas absolut bästa pendlarlägen i direkt anslutning till Resecentrum. Här får man en smidig vardag med hiss från både markplan och från det underliggande garaget. Det är nära till all tänkbar service, inklusive förskola, skola och vårdcentral samt till Uppsalas stora kultur- och nöjesutbud. Med blicken vänd mot öster finner man adressens andra granne, Frodeparken som inbjuder till lek och avkoppling.

Boka in dig på visningen


Utgångspris:
4 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
93 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 625 kr/mån
Våning
6 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Stationsgatan 28 - Planritning
Stationsgatan 28 - Planritning
Stationsgatan 28 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för klädförvaring. Hallen är rymlig och passar perfekt som parkeringsplats för barnvagn etc. -- Badrum med grått klinkergolv med elektrisk komfortgolvvärme samt vitkaklade väggar. Inredning från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt skåp. Duschhörna med vikväggar i klarglas, wc, handfat med kommod och spegel samt fönster. -- Stort sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Sovrum med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Plats för säng, garderob och arbetsplats. -- Vardagsrum och kök i lagom öppen planlösning. Köket har vit, slät skåpinredning från Marbodal med dolda handtag. Vitvaror i rostfritt från Siemens: fläkt, fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt inbyggd diskmaskin. -- Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Stor social yta med plats för rejäl soffgrupp med mediamöbel och matsalsgrupp. Utgång till den inglasade balkongen som förlänger vår-och sommarmånaderna. Väggen mot det mindre sovrummet är möjligt att ta ner för den som önskar ett större vardagsrum.

 • Bostaden

  Boarea

  93 kvm

  Månadsavgift

  4625 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, kabel-tv, internet och IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer).

  Våning och hiss

  Våningsplan 6 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.04895%

  Andel av årsavgift: 0.91987%

 • Fastigheten

  Byggår

  2013-15

  Renoveringar

  2016 Nybyggt 2017 Energideklaration för Stationsgatan 30-38 2019 Port- och hisskoder ersätts av ett "taggsystem" för att öka säkerhet och trygghet för medlemmarna.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tre cykelförråd. Varje lägenhet har inglasad balkong och förråd. Alla lägenheter har egen tvättmaskin.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal om fibernät med Telenor. Obligatorisk avgift om 189kr/mån tillkommer för ett grundutbud för tv, bredband 10/1 Mb och telefoni.

  Parkering

  Under föreningen finns ett parkeringsgarage som ägs av Bonnier Fastigheter. Driften av garaget sköts av Aimo Park (tidigare Q-Park) och det finns ca 150 parkeringsplatser. Kostnaden är 2300kr/ månad och enligt Aimo Park finns det i dagsläget lediga platser (2020-01-20).

 • Föreningen

  Namn

  Uppsala Entré

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 116 bostadsrättslägenheter med adress Stationsgatan 20 A-B, 22, 24, 26 A-B, 28, 30, 32 A-C, 34, 36, 38, 40. Kontaktperson är Björn Ragnarsson.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  www.brfuppsalaentré.se

  Gårdsplats/innergård

  Taket till lokalerna bildar föreningens gemensamma innergård.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stationsgatan 28, UppsalaBostadsbildVälkommen till Uppsalas närmaste pendlarläge! Här besannas dina lägenhetsdrömmar kring läge, modern design och generösa ytor. Bostaden erbjuder därtill en stor inglasad balkong med magisk utsikt. Toppmodern lägenhet med genomgående exklusiva materialval. Det fantastiska ljusinsläppet från lägenhetens alla fönster ger bostaden en härlig rymd. Här bor ni i ett centralt och utmärkt pendlarläge med allt staden har att erbjuda alldeles runt hörnet. Den välkomnande hallen erbjuder tillgång till kontorsutrymme och bra förvaring i eget förråd. Det stora badrummet har både tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har två fina sovrum, varav det ena med garderobsvägg och skjutdörrar. Köket är stilfullt med moderna integrerade vitvaror. Vardagsrummet är rejält med möjlighet att ta ner vägg för skapa extra stor yta. Härifrån når man den stora inglasade balkongen med utsikt mot Uppsala slott och Domkyrkan. Förråd tillhörandes lägenhet finns på entréplan. Bostadsrättsföreningen Uppsala entré uppfördes mellan åren 2013-2015 och består av 116 lägenheter samt 7 hyreslokaler. Föreningen är solid och har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen. På Stationsgatan 28 bor man med ett av Uppsalas absolut bästa pendlarlägen i direkt anslutning till Resecentrum. Här får man en smidig vardag med hiss från både markplan och från det underliggande garaget. Det är nära till all tänkbar service, inklusive förskola, skola och vårdcentral samt till Uppsalas stora kultur- och nöjesutbud. Med blicken vänd mot öster finner man adressens andra granne, Frodeparken som inbjuder till lek och avkoppling. Boka in dig på visningen https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4TN3IKRRPC4HRLNP4395000 kr