Murargatan 30 B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Murargatan 30 B
Salabacke, Uppsala

3 rum, 65 kvm, 3 033 kr/mån
Utgångspris: 2 150 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välkomna till en ljus och mycket trevlig genomgångstrea med funktionell planlösning i populära Salabacke. Här bor man på våning tre med en fin balkong i ostört läge, på en lugn och trevlig gata.

Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaringsutrymme, fint kök med matplats, vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong i soligt söderläge, två bra sovrum samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter.

Stor barnvänlig innergård med lekplats, trädgårdsmöbler och grill. Lugnt och trivsamt läge i populära Salabacke med bra pendlarläge och närhet till city, Årstahallen och Gränby centrum. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 150 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
65 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 033 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Murargatan 30 B - Planritning
Murargatan 30 B - Planritning
Murargatan 30 B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Joel Ohlsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-08 47 77

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

 • Bostaden

  Boarea

  65 kvm

  Månadsavgift

  3033 kr

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.5818%

  Andel av årsavgift: 0.5818%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1990 Säkerhetsdörrar, balkonger, tak, fasad 2004-07 Stamrenovering (vatten och avlopp), El 2007 Grillplats, ny uteplats vid 34:an, renovering lekplats, stam och elrenovering. 2009 Nya fönster 2010 Ventilation, avslutat fönsterbytet. 2011 OVK, godkänd. 2014 Gått igenom alla takpannor, utökad grillplats med ny grill, renovering föreningskontor - löpande underhåll. 2015 Renovering och upprustning innergård, rabatter, ny belysning. 2016 Stamspolning avlopp utförd. Upprustning av gården

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telenor fiber, den boende tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2011-01-20

  Parkering

  Föreningen hyr ut 43 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 200 kr/mån. 35 platser i varmgarage, kostnad 400-450 kr/mån. I dagsläget är det ca 50 st i kö (2020-06-25).

 • Föreningen

  Namn

  Arkitekten

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 171 bostadsrättslägenheter med adress Johannesbäcksgatan 32 A-C, 34 A-C, 36 A-D, Murargatan 28 A-C, 30 A-D. Kontaktperson är Sverker Gustavsson.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler, utegrill, lekplats samt miljöstation/stuga.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Joel Ohlsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-08 47 77

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Murargatan 30 B, UppsalaBostadsbildVälkomna till en ljus och mycket trevlig genomgångstrea med funktionell planlösning i populära Salabacke. Här bor man på våning tre med en fin balkong i ostört läge, på en lugn och trevlig gata. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaringsutrymme, fint kök med matplats, vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong i soligt söderläge, två bra sovrum samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter. Stor barnvänlig innergård med lekplats, trädgårdsmöbler och grill. Lugnt och trivsamt läge i populära Salabacke med bra pendlarläge och närhet till city, Årstahallen och Gränby centrum. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4TKQHA7IG7FA9J5I2150000 kr