Börjegatan 3B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Börjegatan 3B
Främre Luthagen, Uppsala

2 rum, 50 kvm, 2 704 kr/mån
Accepterat pris: 2 695 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

VÄLPLANERAD LÄGENHET HÖGST UPP I POPULÄR OCH EFTERTRAKTAD FÖRENING – BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - HISS


Ytterst välplanerad lägenhet med ett fantastiskt läge i en av Uppsalas mest eftertraktade föreningar! Yteffektiv tvåa som erbjuder sovrum, yteffektivt kök i ”halvöppen” planlösning med vardagsrummet samt ett fräscht, fräscht badrum. Helt insynsskyddad tack vare läget i huset med fönster ut mot Vasaparken. Trevlig balkong i sydvästläge med sol under i stort sett hela dagen. Lägenheten är utmärkt belägen i denna fastighet med närhet till en tvättstuga direkt via hissen, högt läge i huset med fri sikt och med ett lugnt läge i Främre Luthagen. Utmärkt förvaring i vindsförråd, källarförråd och matkällare.

Välskött förening med välkänd 30-talsfastighet ritad av Gunnar Leche. Här bor du mitt i Främre Luthagen några minuter från centrum och Ekonomikum. Ett stenkast härifrån finner du Uppsalas nationer, många affärer och restauranger. Brf Börjegårdarna erbjuder bl a sina medlemmar vacker innergård, bastu, träningslokal och låga månadsavgifter. Hiss finns!

Varmt välkomna till visning - Anmälan krävs!

Accepterat pris:
2 695 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 704 kr/mån
Våning
5 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Börjegatan 3B - Planritning
Börjegatan 3B - Planritning
Börjegatan 3B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

MÄKLARE

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  -- Hall: Välkomnande hall med vackert golv i fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns förvaring i klädkammare samt gott om plats för skor och ytterkläder. -- Vardagsrum: Stort vardagsrum i anslutning till köket med det vackra golvet i fiskbensparkett och ljusa väggar. Utgång till härlig balkong i högt fritt sydvästläge. Stora fönster ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Här finns plats för en soffgrupp, tv-möbel, soffbord och matbord för ca 4-6 personer. -- Kök: Yteffektivt och trevligt kök med skåpsinredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med kyl/frys, inbyggd ugn, spishäll med touchfunktion, micro, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Ljust kakel ovan arbetsytor av trä. -- Sovrum: Sovrum med det vackra golvet i fiskbensparkett och väggar i mörkgrå nyans. Här finns plats för en säng, skrivbord eller byrå med förvaring. -- Badrum: Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp med infällda spotlights, toalett, dusch samt möjlighet till tvättmaskin för den som önskar det.

 • Bostaden

  Boarea

  50 kvm

  Månadsavgift

  2704 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.7033%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1992 el 1992-1993 vatten- och avloppsstammar 1994 takomläggning, ventilationsanläggning installation. 1996 balkongrenovering 2004-05 balkongrenovering (byte av balkongfronter), fasadrenovering 2011 byte av belysning och ytterdörrar, balkongrenovering 2012 renovering ventilation, energideklaration 2013 renovering hissar och tvättstugor + torkrum med nya maskiner, uppfräschning trapphus med nya armaturer. Bytt ut grundstenar ute. 2014 målning trapphus, fönster och golv i källargångar 2015 fönsterarbete, installerat värme i stuprör, byte undercentral. Indragning fiber. 2016 - 2017 fortsatt fönsterarbete. 2018 balkongrenovering, energideklaration, OVK 2019 Byte av värmeväxlare, el med gemensam mätning Planerade renoveringar: Hissrenoveringen pågår. Börjegatan 1B är klar. 1A under april, 3A under juni och de återstående under hösten. Det som ligger längre fram är posthantering ev. säkerhetsdörrar och solel.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tre tvättstugor varav en akuttvättstuga, torkrum, samlingslokal med pingisbord, hobbyrum och bastu. Övernattningsrum med två bäddar, dusch och toalett finns att hyra för föreningsmedlemmars gäster, kostnad 200 kr/natt. I samlingslokalen "Börjerummet" finns ett pingisbord. Bastu med relaxavdelning på vinden, fin utsikt över Domkyrkan. Alla lägenheter har minst ett vindsförråd, de flesta har även 2-3 små matkällarförråd.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband, 100 Mbit/s, och ip-telefoni via ComHem. Samtalsavgifter tillkommer på ip-telefoni.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2018-12-10

  Energiklass

  D

  Parkering

  Föreningen har inte några egna parkeringsplatser. Boendeparkering via kommunen tillämpas i området.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  265 kr/mån

  Totalt

  565 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Börjegårdarna

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 92 bostadsrättslägenheter med adress Börjegatan 1 A-B, Börjegatan 3 A-B och Odensgatan 17. Kontaktperson är Lennart Fällström.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Cykelställ på gården med tak över en del.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Abel Tekeste

Ansvarig Fastighetsmäklare

0723-14 40 33

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Börjegatan 3B, UppsalaBostadsbild Ytterst välplanerad lägenhet med ett fantastiskt läge i en av Uppsalas mest eftertraktade föreningar! Yteffektiv tvåa som erbjuder sovrum, yteffektivt kök i ”halvöppen” planlösning med vardagsrummet samt ett fräscht, fräscht badrum. Helt insynsskyddad tack vare läget i huset med fönster ut mot Vasaparken. Trevlig balkong i sydvästläge med sol under i stort sett hela dagen. Lägenheten är utmärkt belägen i denna fastighet med närhet till en tvättstuga direkt via hissen, högt läge i huset med fri sikt och med ett lugnt läge i Främre Luthagen. Utmärkt förvaring i vindsförråd, källarförråd och matkällare. Välskött förening med välkänd 30-talsfastighet ritad av Gunnar Leche. Här bor du mitt i Främre Luthagen några minuter från centrum och Ekonomikum. Ett stenkast härifrån finner du Uppsalas nationer, många affärer och restauranger. Brf Börjegårdarna erbjuder bl a sina medlemmar vacker innergård, bastu, träningslokal och låga månadsavgifter. Hiss finns! Varmt välkomna till visning - Anmälan krävs!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4T1C2C0VNQSSH1LE2695000 kr