Torgny Segerstedts Allé 24
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Torgny Segerstedts Allé 24
Rosendal, Uppsala

4 rum, 87 kvm, 5 401 kr/mån
Fast pris: 3 195 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Härlig gavel 4:a med Stadsskogen som granne!

FAST PRIS, vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen till en öppen, ljus och välplanerad gavellägenhet med bra standard och ovanligt fint läge mot Stadsskogen. Två balkonger i olika väderstreck, en mot dem mysiga innergården och den andra mot skogen. Bostaden är belägen på andra våningen i fastighet med hiss från markplan.

Lägenheten har 4 rum och kök där ni finner trivsamt kök och vardagsrum med öppen planlösning, härifrån har ni utgång till balkong mot Stadsskogen och rummet har fint ljusinsläpp från två olika väderstreck. Vidare finns tre sovrum, varav det största sovrummet har skjutgarderob längs med hela ena väggen samt utgång till balkong mot innergård. Badrummet har duschplats samt tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Garage i källaren, separat kö. Källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Fast pris:
3 195 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
87 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 401 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Planritning

Torgny Segerstedts Allé 24 - Planritning
Torgny Segerstedts Allé 24 - Planritning
Torgny Segerstedts Allé 24 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med parkettgolv och ljust målade väggar. Förvaring i garderober. Sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Två garderober. Trivsamt kök med parkettgolv, ljust målade väggar, utgång till balkong och öppen planlösning mot vardagsrum. Vita köksluckor och vitt kakel ovan bänkskiva. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin och inbyggd micro. Vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns duschplats, toalett och handfat med kommod. Tvättavdelning med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med parkettgolv, ljust målade väggar och fondtapet. Garderob. Stort sovrum med parkettgolv, ljust målade väggar och utgång till balkong mot innergård. Hel vägg med skjutdörrsgarderob.

 • Bostaden

  Boarea

  87 kvm

  Månadsavgift

  5401 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni (samtalskostnader tillkommer).

  Balkong/uteplats

  En balkong i sydvästläge mot Stadsskogen och balkong i nordost mot innergård.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.1332%

  Andel av årsavgift: 1.13%

 • Fastigheten

  Byggår

  2018

  Renoveringar

  2018 Nybyggt 2020 Energideklaration

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd.

  Tv & Bredband

  Föreningen har tecknat ett avtal med Telenor gällande tv och bredband (250/100). Detta ingår i månadsavgiften.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 53 st garageplatser, 1000 kr/mån och 17 p-platser för 400 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget finns det en plats ledig i garaget, alla p-platser är uthyrda men ingen står i kö (2020-06-10).

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  160 kr/mån

  Totalt

  510 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Södra Rosendal

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 107 bostadsrättslägenheter med adress Torgny Segerstedts Allé 20-32. Ordförande är Tommy Forsberg.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  https://www.brfsodrarosendal.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Torgny Segerstedts Allé 24, UppsalaBostadsbildFAST PRIS, vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till en öppen, ljus och välplanerad gavellägenhet med bra standard och ovanligt fint läge mot Stadsskogen. Två balkonger i olika väderstreck, en mot dem mysiga innergården och den andra mot skogen. Bostaden är belägen på andra våningen i fastighet med hiss från markplan. Lägenheten har 4 rum och kök där ni finner trivsamt kök och vardagsrum med öppen planlösning, härifrån har ni utgång till balkong mot Stadsskogen och rummet har fint ljusinsläpp från två olika väderstreck. Vidare finns tre sovrum, varav det största sovrummet har skjutgarderob längs med hela ena väggen samt utgång till balkong mot innergård. Badrummet har duschplats samt tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Garage i källaren, separat kö. Källarförråd. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4T0QQ3JOKTHMQ4N33195000 kr