Johannesbäcksgatan 45 G
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Johannesbäcksgatan 45 G
Östra Salabacke, Uppsala

7 rum, 142 kvm, 5 250 kr/mån
Utgångspris: 4 950 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Garageplats ingår i ett år!

Välkommen till Johannesbäcksgatan 45 G i Östra Salabacke. Här bor ni i ett fint townhouse på en fantastisk hörntomt med mysig uteplats och i ett grönskande område nära all önskvärd service. Radhuset är väl genomtänkt i sin planlösning med både praktiska utrymmen, möjlighet till flera sovrum och en rooftop med både uterum och två öppna terrasser. Påkostade materialvalen är genomgående ljusa i sober nordisk design. Grå köksinredning från Vedum med generösa arbetsytor. Två stora duschrum, ena med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin, torktumlare med tillhörande arbetsbänk. Flera sovrum med garderober, en walking closet med platsbyggda garderober och luftigt vardagsrum med utgång till trevliga altanen på baksidan.

Här märks det att höga krav har ställts på miljö, estetik och kvalitet, för ett hållbart byggande med både bra inomhus och utomhus miljöer. Du som flyttar hit får flera egna uteplatser - Kronan på verket är det inglasade uterummet på taket med stora glaspartier som kan öppnas mot de två solsäkra takterrasserna, på vardera sidan om uterummet. Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Det här boendet passar er som önskar ha villakänsla med snygga detaljer, men som på ett behagligt cykelavstånd uppskattar stadens rika utbud av shopping och restauranger.

Brf Solsidan består av 13 bostadsrätter med plats för en bil precis utanför varje radhus. Tillhörande förråd finns vid gaveln på huset.
Ett helt nytt boende som passar dig som söker enkelhet och flexibilitet i livet - med närhet till all service du behöver i din vardag. En härlig uteplats med trädgård mot innergården och en genomtänkt planlösning med många sociala ytor.
Du som inte har egen bil kan enkelt nyttja bilpoolen, med två bilar i garage!

Läget är ypperligt, med nära till det som planeras bli "Uppsalas andra stadskärna" med Gränby centrum och Gränbystaden. Du når snabbt motorvägen om du tar bilen till jobbet och bussarna är både smidiga och miljövänliga, annars är cykeln ett självklart alternativ med endast 10 minuter ner till resecentrum och Uppsalas stadskärna.

Utgångspris:
4 950 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
142 kvm
Rum
7 rum och kök
Avgift
5 250 kr/mån

Planritning, bild 1 av 3

Johannesbäcksgatan 45 G - Planritning
Plan 3
Johannesbäcksgatan 45 G - Planritning
Entréplan
Johannesbäcksgatan 45 G - Planritning
Plan 2
Johannesbäcksgatan 45 G - Planritning
Plan 3
Johannesbäcksgatan 45 G - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

Uppsala, Östunagatan 1

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  7 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  ===ENTRÈPLAN=== - Hall med klinkergolv i grått och stora plattor. Plats för ytterkläder och skor genom skjutdörrsgarderob. Målade väggar. - Kök med stor matplats framför stort fönsterparti med exklusiva fönsterbänkar i sten. Här finns generös skåpinredning från Vedum bakom gråa luckor och arbetsbänkar i laminat, matchande mot vitlaserat trestavigt ekparkettgolv. Platsbyggd skänk i samma serie som köksluckor med inbyggd vinkyl. Vitvaror i rostfritt: kylskåp, frysskåp, integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. - Förråd under trappan med bra förvaringsmöjligheter. - Duschrum med grå/svart klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita kaklade väggar. Här finns en tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, WC, duschhörna med vikbara glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk i laminat med väggskåp ovan. - Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till uteplats med trädäck och trappa ner till gräsmatta. Markis samt avskärmande spaljéer mot grannarna. ===MELLANPLAN=== - Övre hall/ Allrum med gråmålad trätrappa upp från entréplan leder den upp till allrummet på mellanplanet. Här finns plats för soffan och Tv:n. Målade väggar samt vitlaserat trestavigt ekparkett. Utgång till balkong med tak. - Masterbedroom med skjutdörrsgarderob och inbyggd 42" TV som ingår. Plats för dubbelsäng. Heltäckningsmatta med trägolv under. Vitmålade väggar. - Sovrum, barnrummet med plats för både säng och lek. Mörkläggningspersienner. Målade väggar samt vitlaserat trestavigt ekparkettgolv. - Walking closet med platsbygga hyllor och garderober. Här finn gott om plats för kläder och skor. Heltäckningsmatta med trägolv under. Målade väggar. - Badrum med grå/svart klinkergolv försett med vattenburen golvvärme, ljust kaklade väggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, WC och ett kaklat badkar. ===ÖVRE PLAN=== - Övre hall med trappa upp från mellanplanet och utgång till uterum med skjutbara glasdörrar till två terrasser, belägna mot gården respektive husets framsida. - Sovrum med plats för säng och annan möblemang. Fönster i två väderstreck. Målade väggar samt vitlaserat trestavigt ekparkettgolv. - Mindre allrum/ läshörna med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Det finns möjlighet att sätta upp en vägg med dörr och nyttja som sovrum. Målade väggar samt vitlaserat trestavigt ekparkettgolv.

 • Bostaden

  Boarea

  142 kvm

  Månadsavgift

  5250 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår p-plats och bostadsrättstillägg.

  Balkong/uteplats

  - Uteplats med utgång från vardagsrum finns stor trädäck med trappsteg ner till gräsmattan. Markis finns. Spaljé mot grannen. - Balkong på mellanplanet - 2 takterrasser samt ett inglasat uterum

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Sala backe 46:2, Sala backe 47:2

  Byggår

  2016-17

  Renoveringar

  Inga planerade renoveringar.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns soprum och cykelparkering.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv och internet via Telia öppen fiber. Den boende bekostar själv abonnemang.

  Parkering

  Det finns en parkering per bostad. Denna är belägen på tomten (uppfart). Det finns även besöksparkering.

 • Driftskostnad

  El

  1800 kr/mån

  Försäkring

  125 kr/mån

  Totalt

  1925 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  Elkostnaden står för el och vatten

 • Föreningen

  Namn

  Solsidan i Sala backe

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter. Kontaktperson är Jan Dahlen på TB Gruppen AB och ordförande är Simon Högberg.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

Uppsala, Östunagatan 1

0735-26 63 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Johannesbäcksgatan 45 G, UppsalaBostadsbildVälkommen till Johannesbäcksgatan 45 G i Östra Salabacke. Här bor ni i ett fint townhouse på en fantastisk hörntomt med mysig uteplats och i ett grönskande område nära all önskvärd service. Radhuset är väl genomtänkt i sin planlösning med både praktiska utrymmen, möjlighet till flera sovrum och en rooftop med både uterum och två öppna terrasser. Påkostade materialvalen är genomgående ljusa i sober nordisk design. Grå köksinredning från Vedum med generösa arbetsytor. Två stora duschrum, ena med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin, torktumlare med tillhörande arbetsbänk. Flera sovrum med garderober, en walking closet med platsbyggda garderober och luftigt vardagsrum med utgång till trevliga altanen på baksidan. Här märks det att höga krav har ställts på miljö, estetik och kvalitet, för ett hållbart byggande med både bra inomhus och utomhus miljöer. Du som flyttar hit får flera egna uteplatser - Kronan på verket är det inglasade uterummet på taket med stora glaspartier som kan öppnas mot de två solsäkra takterrasserna, på vardera sidan om uterummet. Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Det här boendet passar er som önskar ha villakänsla med snygga detaljer, men som på ett behagligt cykelavstånd uppskattar stadens rika utbud av shopping och restauranger. Brf Solsidan består av 13 bostadsrätter med plats för en bil precis utanför varje radhus. Tillhörande förråd finns vid gaveln på huset. Ett helt nytt boende som passar dig som söker enkelhet och flexibilitet i livet - med närhet till all service du behöver i din vardag. En härlig uteplats med trädgård mot innergården och en genomtänkt planlösning med många sociala ytor. Du som inte har egen bil kan enkelt nyttja bilpoolen, med två bilar i garage! Läget är ypperligt, med nära till det som planeras bli "Uppsalas andra stadskärna" med Gränby centrum och Gränbystaden. Du når snabbt motorvägen om du tar bilen till jobbet och bussarna är både smidiga och miljövänliga, annars är cykeln ett självklart alternativ med endast 10 minuter ner till resecentrum och Uppsalas stadskärna. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4SUC0927T52CGF0H4950000 kr