Portalgatan 58
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Portalgatan 58
Kapellgärdet, UPPSALA

3 rum, 80 kvm, 4 263 kr/mån
Utgångspris: 2 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Väldisponerad bostad i centralt läge med gångavstånd till citykärnan!

Välkommen till denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet om 3 rum i centralt läge. Bostaden är belägen på andra våningen i modern fastighet med hiss från markplan. Två balkonger varav den större balkongen är i söderläge och med utsikt över den fina gårdsmiljön.

Den öppna planlösningen erbjuder välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, fint kök med moderna tillval, stilrent badrum med tvättmaskin/torktumlare samt två sovrum varav föräldrasovrummet är av generös storlek med goda förvaringsmöjligheter. Stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Fönster i två väderstreck ger fint ljusflöde.

Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Föreningen erbjuder b.la sina medlemmar en vacker innergård, cykelrum,barnvagnsförråd, tvättstuga, möjlighet till garage och övernattningsrum.

Välkommen att kontakta mäklare för privatvisning!

Utgångspris:
2 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 263 kr/mån
Våning
2 av 4 (Hiss finns)

Planritning

Portalgatan 58 - Planritning
Portalgatan 58 - Planritning
Portalgatan 58 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande hall med gott om förvaring i två garderober och hatthylla. Här finns klinkergolv och vitmålade väggar. Badrum - Modernt badrum med genomgående snygga materialval. Här finns dusch med vikbara väggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och badrumskåp med spegel. Kaklade väggar och klinkergolv. Golvvärmen ger en komfortabel temperatur i badrummet. Vardagsrum Öppet och välkomnande vardagsrum. Här finns plats för en större soffgrupp och matbord ca 6-8 personer. Här finns nymålade väggar och ekparkettgolv. Utgång till lägenhetens stora balkong i söderläge. Sovrum - Stort sovrum med plats för en dubbelsäng och förvaring finns i en garderob. Här finns ekparkettgolv, vitmålade väggar och fönster mot föreningens innergård. Sovrum - Rymligt och ljust rum som idag används som barnrum. Här finns ekparkettgolv och nymålade väggar. Kök - Stilrent kök med utgång till en balkong och moderna tillval. Köket har ekparkettgolv och nymålade väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, spis med induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, spisfläkt, kyl och frys. Klädkammare - Stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter Modernt inrett med ljusa väggar och ekparkettgolv. Balkong (Vardagsrum) - Stor balkong i söderläge mot föreningens mycket välskötta innergård. Balkong (Kök) - Mysig balkong i bra storlek i direkt anslutning till köket. Sen eftermiddags- och kvällssol.

 • Bostaden

  Boarea

  80 kvm

  Månadsavgift

  4263 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, kabel-tv, internet, ip-telefoni och tvättstuga.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 4, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Kvarngärdet 58:1

  Byggår

  2014

  Renoveringar

  2016 energideklaration Föreningen genomför löpande underhåll Solcellerna är ett aktuellt projekt som föreningen har för avsikt att starta igång ordentligt under 2020, just nu är de i fasen att de har tagit in flertalet offerter för granskning och för dialog med ett par firmor.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Inom föreningen finns även rullstols- och barnvagnsförråd, cykelrum samt en välutrustad tvättstuga. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en möblerad övernattnings­lägenhet. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget i källarplan.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv, bredband och IP-telefoni via Telia Triple play, ett grundutbud av tv-kanaler samt 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Det tillkommer samtalsavgifter på ip-telefonin.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 12 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 450 kr/mån, 64 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 870 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Föreningen hyr också ut 7 stycken MC-platser, kostnad på 300 kr/mån Separat kösystem tillämpas. I dagsläget står en person i kö (2020-02-10).

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  170 kr/mån

  Vatten och avlopp

  220 kr/mån

  Totalt

  790 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Gröna huset

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 93 bostadsrättslägenheter med adress Portalgatan 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 och 64. Kontaktperson är Tomas Olsson. Föreningen har en egen hemsida på gronahuset.bostadsratterna.se

  Hemsida

  gronahuset.bostadsratterna.se

  Gårdsplats/innergård

  Gröna huset har en ombonad innergård med bl.a. pingisbord, boulebana, sandlåda, utegrill och puttinggreen.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Portalgatan 58, UPPSALABostadsbildVälkommen till denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet om 3 rum i centralt läge. Bostaden är belägen på andra våningen i modern fastighet med hiss från markplan. Två balkonger varav den större balkongen är i söderläge och med utsikt över den fina gårdsmiljön. Den öppna planlösningen erbjuder välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, fint kök med moderna tillval, stilrent badrum med tvättmaskin/torktumlare samt två sovrum varav föräldrasovrummet är av generös storlek med goda förvaringsmöjligheter. Stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Fönster i två väderstreck ger fint ljusflöde. Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen. Föreningen erbjuder b.la sina medlemmar en vacker innergård, cykelrum,barnvagnsförråd, tvättstuga, möjlighet till garage och övernattningsrum. Välkommen att kontakta mäklare för privatvisning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4SC30UMVI65FGUM12795000 kr