Sysslomansgatan 15 A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Sysslomansgatan 15 A
Främre Luthagen, Uppsala

6 rum, 147 kvm, 3 817 kr/mån
Utgångspris: 5 495 000 kr
Slutpris: 6 650 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Representativ gavellägenhet med balkong i Främre Luthagen!

Äntligen ges möjligheten att förvärva en ytterst välplanerad gavellägenhet med optimalt läge i Främre Luthagen! Bostaden är belägen två trappor upp i välunderhållen fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen är tydligt fördelad med en social del för umgänge och en del med sovrum och badrum. Bostaden erbjuder en rymlig hall/entré med gäst-wc och gott om utrymme för avhängning, stort kök med ljus och trevlig matsal i anslutning till denna. Från matsalen nås även det rymliga vardagsrummet i gavel med ett härligt ljusflöde och utgång till balkong i sydvästläge mot vackra Börjeparken och vyer mot Uppsala domkyrka. I den andra delen av lägenheten finns fyra sovrum, klädkammare samt stamrenoverat badrum.

Hela lägenheten har ett genomgående renoveringsbehov och samtliga ytskikt är äldre. Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende efter dina egna preferenser!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låga månadsavgifter. I föreningen finns bland annat garage- och p-platser till en förmånlig kostnad, cykelparkering, tvättstuga samt takterrass en trappa upp från gatuplan med bland annat utemöbler och grillplats. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

Synnerligen attraktivt läge i Främre Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, livsmedelsbutik, vackra Vasaparken med sin stora lekplats, årummet samt även bekvämt gångavstånd till city och stationen

Klicka på länken nedan för att titta på lägenheten i en 360-visning!

https://my.matterport.com/show/?m=TAue6vwoq8C

Utgångspris:
5 495 000 kr
Bud
6 650 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
147 kvm
Rum
6 rum och kök
Avgift
3 817 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 4:6 650 000 kr05 apr 13:53
 • BUDGIVARE 6:6 600 000 kr05 apr 13:50
 • BUDGIVARE 4:6 450 000 kr05 apr 12:30
 • BUDGIVARE 6:6 400 000 kr05 apr 12:14
 • BUDGIVARE 4:6 250 000 kr05 apr 11:56
VISA ALLA BUD

Planritning

Sysslomansgatan 15 A - Planritning
Sysslomansgatan 15 A - Planritning
Sysslomansgatan 15 A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  6 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Rymlig entré till bostaden med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för avhängning, möblemang och stora möjligheter att skapa förvaringsutrymme. Vardagsrum -Stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Härligt ljusflöde tack vare stora fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen i sydvästläge med vyer över Börjeparken och glimt av Uppsala domkyrka. Kök - Stort kök i behov av renovering. Här finns utrymme för matplats och mycket arbetsutrymme! Matsal - I anslutning till kök och vardagsrum finns en mycket trevlig matsal med utrymme för stort matsalsbord. Härliga fönsterpartier ger ett bra ljusinsläpp! WC/Bad - Kakel på väggar och klinker på golv. Badkar, handfat och wc. Stamrenoverat 2009-2010. Gäst WC - Utrustat med handfat och wc. Kakel på väggar och klinker på golv. Utöver detta finns fyra stycken sovrum som vetter mot Skolgatan, alla i en bra storlek. Hela bostaden har ett genomgående renoveringsbehov!

 • Bostaden

  Boarea

  147 kvm

  Månadsavgift

  3817 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv genom ComHem och Internet (fiber genom Alltele/A3).

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.96%

  Andel av årsavgift: 0.96%

 • Fastigheten

  Byggår

  1965

  Renoveringar

  2000 Nya fönster 2003 Radonmätning 2004 Bredbandsinstallation i fastigheten 2008-2009 tvättstuga 2009-2010 vatten- och avloppsstammar 2011 Stamrenovering avslutad med nya vatten, avlopps- och dagvattenledningar samt totalrenovering av av bad- och WC-rum. Utbyte av ventilationsaggregat till lokaler och garage. 2013 Installation av nytt system för tvättstugebokning 2015 Ombyggnad av två hissar Sturegatan 2B, 4A 2016 Ombyggnad av två hissar Sturegatan 2A Sysslomansgatan 15A 2017 Byggt ut balkonger med ca en halv meter, renovering av tak, byte av fönster och dörrar till 3-glas 2018 Utbyte av avloppsledningar till källaren på Sysslomansgatan, ombyggnad av kontorslokaler till 21 lägenheter Sturegatan 2-4. Planerat: Uppgradering av gård och terrass/ trädgård på gång, bygglov inlämnat.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Cykelställ under tak finns på innergården, invid miljöstugan. Cykelställ finns också i garaget. Det är dessutom tillåtet att parkera cyklar på sin egen parkeringsplats, så länge de står innanför linjerna. Det finns ett däckförråd med ingång från garaget. Först-till-kvarn-principen tillämpas. Till varje lägenhet hör ett eller två förråd. Det finns möjlighet att hyra extra förrådsutrymme - kontakta vice värden vid intresse.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband via Alltele, hastighet 1000/1000 Mbit/s som också ingår i månadsavgiften. För den som så önskar finns möjlighet att köpa ip-telefoni och ip-TV, kontakta då AllTele.

  Parkering

  Föreningen har 77 platser i varmgarage för 450 kr/mån. Det finns även 16 platser utan el-plint för 250 kr/mån. I dagsläget är det 7st i kö (2020-02-05). Utomhus- och garageplatserna hyrs endast ut till boende och verksamheter i fastigheten. Den första platsen kostar 250 respektive 450 kronor per månad. Den som önskar fler platser måste därefter betala 700 respektive 1200 kronor per månad. För tillgång till laddstolpe tas en tilläggsavgift ut. Uppsägningstiden är tre månader. Anmäl ditt intresse till vice värden.

 • Driftskostnad

  El

  290 kr/mån

  Försäkring

  167 kr/mån

  Totalt

  457 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Luthags-City

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 71 bostadsrättslägenheter med adress Sturegatan 4 A-B, Sysslomansgatan 15 A-B och Skolgatan 6, 8. Kontaktperson är Caroline Boivie (vice värd) och Peter Wenster (ordf)

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Hemsida

  http://luthagscity.bostadsratterna.se/

  Gårdsplats/innergård

  Fastigheten har en stor innergård i markplan, där merparten utgörs av asfalterad last- och parkeringsyta. Den muromgärdade trädgårdsdelen är uthyrd till restaurangverksamhet. Det finns även en takterrass en trappa upp, parallellt med Skolgatan och Sysslomansgatan. Här finns en trevlig trädgård med utemöbler, grillplats och sandlåda.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sysslomansgatan 15 A, UppsalaBostadsbildÄntligen ges möjligheten att förvärva en ytterst välplanerad gavellägenhet med optimalt läge i Främre Luthagen! Bostaden är belägen två trappor upp i välunderhållen fastighet med hiss från markplan. Planlösningen är tydligt fördelad med en social del för umgänge och en del med sovrum och badrum. Bostaden erbjuder en rymlig hall/entré med gäst-wc och gott om utrymme för avhängning, stort kök med ljus och trevlig matsal i anslutning till denna. Från matsalen nås även det rymliga vardagsrummet i gavel med ett härligt ljusflöde och utgång till balkong i sydvästläge mot vackra Börjeparken och vyer mot Uppsala domkyrka. I den andra delen av lägenheten finns fyra sovrum, klädkammare samt stamrenoverat badrum. Hela lägenheten har ett genomgående renoveringsbehov och samtliga ytskikt är äldre. Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende efter dina egna preferenser! Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låga månadsavgifter. I föreningen finns bland annat garage- och p-platser till en förmånlig kostnad, cykelparkering, tvättstuga samt takterrass en trappa upp från gatuplan med bland annat utemöbler och grillplats. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften! Synnerligen attraktivt läge i Främre Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, livsmedelsbutik, vackra Vasaparken med sin stora lekplats, årummet samt även bekvämt gångavstånd till city och stationen Klicka på länken nedan för att titta på lägenheten i en 360-visning! https://my.matterport.com/show/?m=TAue6vwoq8Chttps://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4QT464QF0J1D03KC5495000 kr